F.Bahçeye PankartLı Mesaj! -2-

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
G.Saray tribünLerinde F.Bahçe'ye gönderme yapıLan pankartı barış güvercini medyamız doğaL oLarak yayınLadı.. Ancak o gün oraya asıLan tek pankart o değiLdi,Bursaspor maçından önce vefat eden F.BahçeLi Deniz Kökcik için açıLan pankart nedense hiçbir gazetede,hiçbir forumda yer aLmadı!

foto.jpg

SizLere bu fotoğrafı yayınLamaktan kıvanç duyar, eş zamanLı "tesadüfen" esprisine aLınan F.BahçeLi dostLarıma ve nedense Uefa'yı aLamayacaksınız oLm siz ayakLarına giren BjkLi forum kuLLanıcıLarına da seLamLarımı iLetirim..

FenerbahçeLi kardeşimiz Deniz Kökcik (şofben zehirLenmesinden ötürü) hayatını kaybetmiştir; ALLah rahmet eyLesin,acıLı aiLeye baş sağLığı diLerim..​
Fotoğraf Zaman Gazetesinden aLınmıştır

Hayatı Kaybetme Söz Konusu İse TaraftarLık FiLam Hikayedir Herşey Bu ÜLke İçin...

Bu DenizLer Hepimizin Kardeşi...

ALLah Rahmet EyLesin, AiLesine Baş SağLığı DiLerim...

ALLah Rahmet eyLesin . . .

Medyamız ne zaman bu yanlı tutumlarından vazgeçecekler bilemiyorum.Yazık...
Vefat eden kardeşimiz içinde;Futbolda bir yere kadar,hepimiz kardeşiz sonuşta,bir vatanın evladıyız,takımı farketmez.ALLah rahmet eyLesin diyorum.
Fenerbahçenin bu sene korkusu UEFA için iki kat artmış durumda çünkü final maçı onların stadında.Bunu hepsinin gözlerinden okuyabiliyorum.Orda kupa almamızı istemiyolar bu bariz.Ama Beşiktaş neden bu kadar panik yapıyor onu hiç anlamış değilim.

Bu arada hoşbulduk dostum LaZiSH...

medyanın işi gücü böle milleti birbirine düşürmek. e tabi millet birbirine girmesse onlar ne yazacak.

Allahtan rahmet diliyorum ölen kardeşimize.

Gerilen ortamın yumuşamasına adına iyi ancak vefat eden kardeşimiz ve ailesi için kötü bir haber.
Allah rahmet eylesin..

---------------------

Tekrar ALLah Rahmet EyLesin,ortamı kızıştıracak haberLer,resimLer yayınLayan medyamızdan da bu tür şeyLeri de en azından bi cümLe biLe oLsa söyLemeLerini bekLiyoruz..!

Gerçekten herkese çok iyi bir cevap oLmu$ !

Geri