F.Bahçe kariyerimin zirvesi

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Bilica dün attığı 3 yıllık imzayla sarı lacivertli renklere bağlandı. Brezilyalı savunmacı, “Milli Takım’dan sonra Fenerbahçe kariyerimde ulaştığım en doruk noktalardan biri” diye konuştu.

8333408.jpg

SİVASSPOR’un geçen sezonki başarısında büyük payı olan Fabio Bilica dün attığı 3 yıllık imzayla Fenerbahçeli oldu. Brezilyalı savunmacı, Samandıra Kamp Merkezi’ndeki basın odasında, sportif direktör Aykut Kocaman’ın da katıldığı törenle, kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Bilica, daha önce formasını da giydiği Brezilya Milli Takımı ile birlikte Fenerbahçe’nin, kariyerindeki en doruk noktalardan biri olduğunu ifade ederek, “Daha önce oynadığım kulüplere saygım sonsuz. Brezilya Milli Takımı’nda da oynadığımı göz önüne aldığımda, Fenerbahçe’nin, kariyerimde en doruk noktalardan birisi olduğunu söyleyebilirim” diye konuştu.

Çıta yükseldi

Fenerbahçe’ye, kendisine sarı lacivertli takımda oynama şansı verdiği için teşekkür eden sambacı, başarı çıtasının yükseldiğini ifade etti. Sivasspor ile bir başarı ortaya koyduklarını ifade eden Bilica, “Fakat benim adıma başarı çıtası yükselmiştir. Buraya geldim ve Fenerbahçe’nin başarıları için elimden geleni yapacağım. Mücadele ve ruh olarak en üst düzeyde olmaya çabalayacağıma söz veriyorum” dedi.

Lugano’nun yerini doldurup dolduramayacağı sorusuna Brezilyalı oyuncu, “Lugano’ya her şeyden önce saygım sonsuz, o büyük ve iyi futbolcu. Benim görevim, kulübüm adına en iyisini verebilmektir. Benden öncesi veya sonrası yoktur. Elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım. Umuyorum, başarılarda pay sahibi olacağım” yanıtını verdi.
Sportif direktör Aykut Kocaman da “Bilica geçen sezon ligin en az gol yiyen takımlarından Sivasspor’un başarılı oyuncularından birisiydi. Bir futbolcunun Fenerbahçe’ye transferi demek, başarı çıtasının ve beklentilerin yükselmesi demektir” dedi.

HÜRRİYET

Geri