F.Bahçe - G.Saray derbisinin hakemi Bünyamin Gezer'in performansı nasıldı?

Bünyamin Gezer'in Notu ?

• Kullanılan toplam oy
    21

Cαη

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sizce Bünyamin Gezer'in performansı nasıldı?

1'den 5'e kadar puanlandırıp nedenini
'kavga çıkarmayacak' şekilde belirtiniz ..

Bana göre bariz 1.. Nedenini herkes biliyor..

evet goL ofsayttı penaLtı tartışıLır faLan hatta ben hakemin skora etki yaptığını düşünen bi insanım ama eğer ofsayttan geLen goL 12. dakikada iptaL ediLse 13 yada 14te tekrar atıLacaktı =) yani kaçışı yok,kötü oynadık ve yeniLgiyi hak ettik..

boşuna çene çaLmanın bi aLemi yok,skor değişmeyecek..

Şu ankette bir yazmışsın onu sıfır olarak yaz Keitanın yüzüne çarpan cisimi gözlemciye götürüp göstermesine kart gösteren hakeme nesine oy kullanacam.O yaratık 2'dakikada Baros'u biçmesine sessiz kalan pas geçen yaratık 2 hakemede yazıklar olsun.Sadece hakemlikten değil Polisliktende istifa etsin.Emre Milli Maçta bile ingiliz futbolcuya öyle dalmıyor.Ama Baros'a Ölümcül daldı.Kart Bile Vermeyen bir hakemi konuşuyoruz.

Not:Hakem iyi olsa bile Kaybedecektik.Daha 5.dakikada anladım.

Şu ankette bir yazmışsın onu sıfır olarak yaz Keitanın yüzüne çarpan cisimi gözlemciye götürüp göstermesine kart gösteren hakeme nesine oy kullanacam.O yaratık 2'dakikada Baros'u biçmesine sessiz kalan pas geçen yaratık 2 hakemede yazıklar olsun.Sadece hakemlikten değil Polisliktende istifa etsin.Emre Milli Maçta bile ingiliz futbolcuya öyle dalmıyor.Ama Baros'a Ölümcül daldı.Kart Bile Vermeyen bir hakemi konuşuyoruz.

Not:Hakem iyi olsa bile Kaybedecektik.Daha 5.dakikada anladım.

Ben 1. dakikada anladım. Nedeni Emre nin Baros'a uçması..

Bünyamin Gezer'in Son FB - GS Derbisiydi, Maçın Hakkı BeraberLikti...

Artık kabul edin arkadaşlar FB GS den daha ii futbol oynuyor.Fb GS deb daha ii

konuyu açan arkadaş zaten direk tartışmaya girmiş daha ilk mesajdan lütfen artık bırakın şu hakem ayaklarını da bazı şeyleri hep bahaneler arkasına saklamayın

ne hakemmiş :D peeehhh 3 golün 3 üde mi ofsayft dı birde şunun cevabı verılmelı

kardes maçın hakemini aslında puanlamak gerekmez çünkü kafası yarılan bır hakem vardı buna rağmen hakem maçı tatil etmedi. diyecek soz bulamıyorum eğer o hakemin kafası başka bir maçta yarılsaydı maç tatil olurdu bununyanında kulube 5-10 mac saha kapattırılırdı. dahada bıse demim :sneaky2:

Geri