F.Bahçe - G.Saray derbisi CNN'de!

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

287ma0x.jpg

F.Bahçe - G.Saray derbisi CNN'de!

CNN İnternational, internet sayfasında yer verdiği 'Futbolun ilk 11'i: Ölüm kalım derbileri' başlıklı haberinde, dünyanın en heyecanlı 10 derbisini sıraladı.

İskoçya'nın Celtic ile Glasgow Rangers takımlarını birinciliğe koyan CNN, Galatasaray - F.Bahçe derbisini 5. sıradan verdi. CNN, G.Saray-Fenerbahçe derbisini anlatırken Boğaz'ın İstanbul'u Avrupa ve Asya yakaları olmak üzere ikiye ayırdığını belirterek, "Avrupa yakasında geleneksel olarak daha zengin olan G.Saray, Asya yakasında ise taraftarlarını çoğunlukla işçi sınıfının oluşturduğu F.Bahçe bulunuyor." yorumunda bulundu.

Ancak Fenerbahçe'nin son zamanlarda kulübe para kazandıran çok sayıda zengin taraftar kazandığını belirten CNN, bunun da dengeleri bozduğunu belirtti. Bugünlerde iki takım arasında ne saha içinde ne de saha dışında pek fark olmadığını kaydeden CNN, Türkiye'de son 5 yıl içinde lig şampiyonluklarının bu iki takım arasında paylaşıldığını ve iki takımın da 17 şampiyonluğu bulunduğunu aktardı. Öte yandan 10. haftadaki F.Bahçe-G.Saray derbisinin 9 Kasım Pazar günü 19.00'da oynanacağı açıklandı.

Zaman

Kaynak

ьLцєXтяємє;3648283' Alıntı:
Ne ßeşincisi ya 1.nciyiz ßiz. taraftar oLarakta.. heryerdeyiz ..::uLtraSLan::..

Sen sanırım hiç Celtic vs Glasgow Rangers 'ın yada River PLate vs Boca Juniors'un maçLarını izLemedin :-D

Sen sanırım hiç Celtic vs Glasgow Rangers 'ın yada River PLate vs Boca Juniors'un maçLarını izLemedin :-D

River pLate ßoca macını daha geçen gün izLedim erce..çok sıkıcıydı.. gerçi Kadıköydeki maclar zevkli gecmiyo önemLi oLan aLi Sami yendekiLer..Herzaman cehenneme dönüşümLü ßi Stat..

ьLцєXтяємє;3648304' Alıntı:
River pLate ßoca macını daha geçen gün izLedim erce..çok sıkıcıydı.. gerçi Kadıköydeki maclar zevkli gecmiyo önemLi oLan aLi Sami yendekiLer..Herzaman cehenneme dönüşümLü ßi Stat..

Evet özeLLikLede yeniLdikmi cehennemde yanında cennet kaLıyor..

ьLцєXтяємє;3648327' Alıntı:
son 2 senede ßu değişti ama erce..farkettiysen taßi..artık çekişmeLi geçiyo..fenerin ßi üstünlüğü kaLmadı..

Bunun farkındayım :goz: Son 3 derbide[[ Türkiye kupası buna dahiL]] kazanamadı 2 tanesinden Gs üstünLükLe ayrıLdı 1 taneside Kadıköyde BeraberLikLe sonuçLandı :goz: Fenerin bir üstünLügünün kaLmadıgının farkındayım zaten yeniLdigimizde dedim her zaman yeniLiyoruz demedim

Bende Dünyanın en büyük derbisinin Galatasaray Fenerbahçe derbisi olduğunu düşünüyorum
en azından bizim insanımız için öyle her millet kendi derbisini övecektir bunada saygı duyarım elbette.

Gs li futbolcular ne zaman kadıköyde maç oynasalar ayakları titriyo. Hiç anlamam :)

Geri