F.Bahçe 3-1 Sivas [FTK Yarı Final - Tek BaşLık]

Atatürk OLimpiyata Gidicez. . .
Kupayı ALACAZ geLicez. . .
Hiç Şüphem Yok. . .

Hadi bakalım avantajlı bir skor sayılır.
Hiç değilse bu seneyi boş geçmeyelim, şampiyonluk olmayacak gibi, kupayı bari alalım

Bi Söz Vardır ;
"Büyük Lokma Ye Büyük Söz SöyLeme" Diye HeLL

~SiLenT ScЯeaM~;4118814' Alıntı:
Bi Söz Vardır ;
"Büyük Lokma Ye Büyük Söz SöyLeme" Diye HeLL

Ben bos yere büyük konusmam. . .
Ama tamam daha fazLa bişi demiorm. . .
Size kaLsa finaLe biLe cıkamıcaktık. . .
FinaLe cıkıncada size göre haLa aLamıcaz. . .
Az kaLdı bekLeyip görcez. . .

Tebrikler takımımıza, ins.bu sene kupa bizim olacak :)

bülent uygun fener maçlarını hiç sevmiyordur

"Sivas'ın yollarına..."

taraftar1234567.jpg

Fenerbahçemizin 3-1 kazandığı Sivasspor maçının ardından stadımız inledi: "Sivas'ın yollarına, çıkayım dağlarına''

Fenerbahçemizin sahasında 3-1 kazandığı Sivasspor maçının ardından Fenerbahçe tribünlerinde büyük bir sevinç yaşandı. Stat hoparlörlerinden ''Sivas'ın yollarına, çıkayım dağlarına'' türküsü çalınırken, tribünler türküye büyük bir coşkuyla eşlik etti. Taraftarlar, coşkularını ''Fenerbahçe Marşı'' ile sürdürdü.

-FENERBAHÇE, KAZANMAYI SÜRDÜRÜYOR-

Kupa mücadelesinde, bu maç öncesine dek 6 galibiyetle 1 milyon 386 bin dolar kazanan Fenerbahçemiz, yarı final ilk maçında da Sivasspor'u yenerek, kazancına 200 bin dolar daha ekledi.
Kaynak: Anadolu Ajansı​

bakalım fener kupayı alacakmı

beşiktaş' başarılar

guiza müthişti 2 asistle :D :) bu arada sivas'ın golüde çok güzeldi,aynı yerden 2. frikiği volkan'ın çıkarması da süper oldu maçın en önemli pozisyonlarından biriydi bence..
takımımız sivas karşısında çok iyi 2 maçtır ama bakalım diğer takımlara karşı da böyle oynıycaklarmı?.. böyle oynamaya devam edersek lig kupasını da fortiside alır geliriz :durdurun

inşallah hep sivasla oynarız lig maçlarımızı

tebrikLer,açıkçası istemem fb'nin kupayı aLmasını çünkü fb kupayı aLırsa kupanın artık çok da önemi kaLmaz diye düşünüyorum,çünkü özeLLikLe Bjk'nin kupaya asıLmasının nedeni Fb'nin kupayı aLmaması için.. :hhmanD
ama gaLiba bu sene tüm maçLarı kazanıp aLacak fb kupayı..

geçekten ya kıralım artık şeytanın bacağını

Ben bos yere büyük konusmam. . .
Ama tamam daha fazLa bişi demiorm. . .
Size kaLsa finaLe biLe cıkamıcaktık. . .
FinaLe cıkıncada size göre haLa aLamıcaz. . .
Az kaLdı bekLeyip görcez. . .

Tekrardan SöyLüyorum O Kadar Emin Konuşmada Sonradan ReziL oLmayın :goz:

n35l08.jpg

Geri