F.Bahçe 2-4 Beşiktaş [FTK FinaLi] [Tek BaşLık]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suçu Hocasında bulacağınıza gidip daha iyi futbolcular alın.Bunların Alayı Ruhsuz Topçu Hezimet Olacağı Belliydi. Zaten Hakem Fenerin Kazanması için Çaba Harcadı. Penaltı Verdi Bedavadan Serbest Vuruşlar, Daha cabası var Söylemek istemiyorum.Beşiktaşı tebrik ediyorum.4 gol Attılar ama Bizim Kupa Rekorumuzu Yakalayamadılar.Biz 5-1 kazanmıştık Finalde Nice 28 yıllara Geçmiş olsun.Yanlız Kaleci Varmıydı.

2w6gqjd.jpg

Biz 2 hafta önce sizi yendiğimide bu şekilde resim koyduk mu bjk bölümüne?Adam gibi eğlenmesini bilmiyorsanız , gidin kendi bölümünüze.

Sana gelince MONTANO yoksa FOCA,GSİBRAHİM,Titanik19 mu desem?3gün önce banlandın temiz sayfa açtılar geldim dedin.Hala bölümü birbirine katma peşindesin.Sana izin verenlerin 3gün öncesine kadar clon üyelikle forumda cirit attıgından haberleri var mıydı?

ѕσηυη¢υ;4307762' Alıntı:
Biz 2 hafta önce sizi yendiğimide bu şekilde resim koyduk mu bjk bölümüne?Adam gibi eğlenmesini bilmiyorsanız , gidin kendi bölümünüze.

Burda Bölüm Ayrımı Yok Herkes Kuralları İhlal Etmeden Kutlama Yapıyor.Ayrıca Akıl Vermek Sana Düşmez.Sus Yada tebrik Et!

Arkadaşlar Forumda Bayan Var Daha Seviyeli Olsanız.Güzel olucak Ayrıca karımız bilmem bu tür söylemler sizi Zor duruma düşürür.Cz5

adam koyunca bişi yok biz karımız olsun diyincemi zor duruma düşüyoruz

güldürme yukardaki msjları iyi takip et

MozoLe Miяach;4307749' Alıntı:

bu msj silelim sanda başı ne demek oluyu

adaletli olun adaletli

O arkadaş kimse Küfür yada Hakaret Ettiyse sendemi ediceksin.
Forumda bayan kardeşlerimiz olabilir.Çocuk olabilir.Çocukların Ruhsal Gelişimine Sizin gibi Zihniyetler Tarafından karartılıyor.

ya demek onun sözleri karartmıyor ne taktın sen bana ilk önce tepkini o vatandaşa göster 20 dk oldu o vatandaşa tek söz yazmadın nasıl oluyor ilk msjda o vatandaş yazdı

Çok HırsLanmışLar ßunLar :hhmanD

MesajLarımı EditLeye Durun ßiz Kupa Turundayız... (=

MozoLe, aynı şeyi fbLiLer yapsa sen ne düşünecektin???

Yeter be bi maçın da içine etmeyin,git beşiktaş böLümünde sevin arkadaşım buraya ne uğruyorsun ya aLLah aLLaah..

Alinti:
lucian´isimli üyeden Alinti Mesaji göster
semih girsin oda atıcak alıcaz maçı 2-1

Alinti:
HeLLDeviL´isimli üyeden Alinti Mesaji göster
Yok bu sefer 3 oLsun hep aynı skordan sıkıLdık. . .

Alinti:
lucian´isimli üyeden Alinti Mesaji göster
senin paşa gönlün olcaksa 5 olsn

:hhmanD :hhmanD :hhmanD

Fatih Abi Sana Katılmamak elde Degıl :hhmanD :hhmanD

Semihin Pozisyonunu ßoşver Sen Şimdi..

Durum 1-0 İken ßoßonun Kaçırdıqı Pozisyonu HatırLıyon Demı ?? KaLp Krizi Geçirıyordunuz :hhmanD

Eqer ki Orda ßoßo Atsaydı Durum 4-2 DeqıL Daha FarkLı oLurdu.. (=

ne farkeder olan oldu

MozoLe Miяach;4309009' Alıntı:
Semihin Pozisyonunu ßoşver Sen Şimdi..

Durum 1-0 İken ßoßonun Kaçırdıqı Pozisyonu HatırLıyon Demı ?? KaLp Krizi Geçirıyordunuz :hhmanD

Eqer ki Orda ßoßo Atsaydı Durum 4-2 DeqıL Daha FarkLı oLurdu.. (=

ya sende carlosun şutunu hatılıyon demi :durdurun:durdurun

delikanlı olsaydı önceki maçta burda gelir yorum yapardı biz yaptık erdemlıgımızı tebrık ettık :D anlayan anlar delikanlı adam ...yendıkden sonra herkez konusur...

Türkiyede Hakemlerin Özellikle Alex,carlos gibi isimlerin ikili mücadelelerinde Hakemlerin hemen faul çaldığını biliyormuydunuz.Aslına bakılırsa hiç biri Faul Değil, Mesela Beşiktaşla yapılan maçta kartlarda yanlıştı fenere verilen bedava faullerde yanlıştı Premier ligde Guiza Kendini O şekilde Kaleci Hakanın Üzerine Yıktığını görse hakem direk sarı kartla Cezalandırırdı.Ama Nedenini Anlamadığımız Bir şekilde Penaltı Çalan Bünyamin Gezer Tüm Futbolseverlerin Dua'sını Aldı.İşte Bu kadar Rezil Hakemlerimiz olduğu sürece Bizimde Premier lige Ulaşma imkanımız Azalıyor.

Hakem verdiği kararla Fenerbahçe'yi zan altında bırakmıştır.Ben Bünyamin Gezer ile güldüğümüzü hatırlamıyorum.Bi şekilde yine maçımızı sabote etmeyi başardı.Maçın skoru bana göre 1-4 tür.

Gelelim oyun ahlakına,Alex-Carlos ve Lincoln-Baros ikililerine çalınan faulleri ve verilen kartları bi araştırmanı tavsiye ederim.

Biz ligdeki Beşiktaş maçındaki Adaletsiz Kararlarıda Gördük Zan Altından Çıktığınız Maçı Hatırlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri