F.Bahçe 1-1 KocaeLi [TSL 24.Hafta - Tek BaşLık]

ya konuşmiim diyorum ama gerçekten olmuyor.

bence fener önündeki birsürü maçı kaybedecek ve ligde uefaya bile gidemeyecek gibime geliyo.bu sonuç aziz yıldırım ve birçok fenere faydasız kişiyi takımdan uzaklaştıracak diye düşünüyorum.
eğer fener bu süreci yaşarsa 2 sezon sonra avrupada çok yukarılara çıkar. yeni yapılanma sağlanmalı ve bu yapı da sağlam olmalı.

:hhmanD :hhmanD I LOVE YOU KOCAELİ SPOR (KÖRFEZ) Feneri Kendı Ewınde Resmen Ezdi AdamLar Be :hhmanD :hhmanD

Helal olsun kocaeli ...

Hayret ediyorum .. ligin düşme noktasındaki iki takımdan bir tanesi olan Kocaeli ... YÜREKLİ TAKIMMIŞ HELAL OLSUN !

fener bu dedeyle bi noktaya gelemez kımse sevmıyor futbolcu sevmıyor taraftar hıc sevmıyor transferler yanlıs orta gobek bombos 2 onlıberoyla bı yere gelınemez bole bır futbol hıc gormedım 2 gun sıvası yenıyosun adamlar lıgden dusuyo bu adamlara berabere kalıosun aklım sırrım ermıyor yazık gercekten

arkadaşlar izmiti görmelisiniz adeta başka takım taraftarı yok(gerçi başka takımın formasıyla gezenleri dövüo bizim şoparlar o ayrı) resmen hodrimeydan küllerinden doğuyor taraftar inandı düşmeyeceğine tam destek verio takımına eğer kocaeli bu sene düşmezse -ki inş düşmez- seneye deli bi taraftar olucak tsl inde renk gelicek hele bi de sefa başkan oldumu ohooooo değmeyin kocaelinin keyfine

heLaL oLsun kocaeLispor'a..

arkadaşlar izmiti görmelisiniz adeta başka takım taraftarı yok(gerçi başka takımın formasıyla gezenleri dövüo bizim şoparlar o ayrı) resmen hodrimeydan küllerinden doğuyor taraftar inandı düşmeyeceğine tam destek verio takımına eğer kocaeli bu sene düşmezse -ki inş düşmez- seneye deli bi taraftar olucak tsl inde renk gelicek hele bi de sefa başkan oldumu ohooooo değmeyin kocaelinin keyfine

ben de kocaeLispor'un düşmemesini isterim,beLediyeLer oLacağına kocaeLi göztepe gibi takımLarı bu Ligde görmek isteriz..

Geri