F.Bahçe 1-0 Beşiktaş (TSL 30.Hafta Maçı) (TEK BAŞLIK)

tebrıkler fenerbahcem herseye rahmen besıktası yenmek guzeldı ama sunu solemek ıstıorum besıktas fenerı burda yenseydı kımse hakemlerı konusmayacakdı yenılınce hemen hakemler kotu oluyor baslıyorlar onu calmadı bunu calmadı tamam hakem kotuydu haklılar ama o penaltıyı da atacak gucte bır takımsın onuda at barı atamayana atarlar hesabı uzulmeye gerek yok hatayı kendınde arıcaksın....denızlı ımza...

TebrikLer Fenerim

Fenerden bır an once bu bılıca gıtmelı cok agresıf cok acemıce hareketler fenerı ust uste kac macta yaktıgı gıbı bu mactada yakıyordu ama macın kırılma anı kalecı volkandı volkan kurtarısı yapmasaydı mac kopar berabere bıtebılırdı mac...

Öncelikle her iki takımıda tebrik ediyorum =) Alex her zamanki gibi tecrübesini konuşturdu :)

Geçmiş Olsun Beşiktaşlı Taraflarlara =)

son yıllarda izlediğim en sıkıcı maçtı. gol dışında sadece Fenerbahçe'nin mal guiza'sının kaçırmış olduğu gol var. beşiktaşın adam gibi 4 pas'ı yok. bilica'nın çirkefliği hakkında konuşmaya gerek yok. lugano'nun pozisyonu penaltı bilicanın faul'u faul oda penaltı. kimse bilica eşeledi diye bobo'nun penaltıyı atamadığını savunmasın bana. o adam milyon dolar alıyosa atıcak o penaltıyı. bilica işte kazmış orayı falan bunlar pskolojiyi bozan şeyler dolayısıyla bahane. Fenerbahçe sabaha kadar oynasa beşiktaşla dünkü gibi 1-0 biterdi o maç. ama birgün eski hakemleri arıcağımız aklımın ucundan geçmezdi. bir zamanlar ali aydın vardı bülent korkmazı sadece alkışladığı için atardı. birde ibrahim üzülmez'in dün yaptığı mimikten sonra kart bile görmemesi. oraya 10 yaşında çocuk koysan küfürmü ediyosun bana sen der. bu kadar basiretsiz maç yönetilmezdi. ama iki takımda top oynamadı. Fenerbahçe gol bulup üstüne yattı. geçmiş olsun

Herzaman gibi bu senede tek eğlencemiz Fenerbahçe :)

:emzik :emzik :emzik :emzik :emzik :emzik :emzik

Seviyorum takımımı =)

Maça gelince hakeme söyleyecek bir laf yok zatende penaltıyıda atamıyorsan suçu kendinde arayacaksın.

Bilicanın penaltı noktasını kazdığı felanda yok abartmayın bu kadar =)

Eline kazma kürek alıpda mezar kazmadıya bu adam.Milyon dolarlar alan adamsın önünde 8 metre kale var.

Gol olsaydı bunlar konusulmayacaktı hiç.Beşiktaş kötü oynamadı ama gol atamayınca iyi oynamak bi işe yaramıyo.

:emzik :emzik :emzik :emzik :emzik :emzik :emzik

Seviyorum takımımı =)

Maça gelince hakeme söyleyecek bir laf yok zatende penaltıyıda atamıyorsan suçu kendinde arayacaksın.

Bilicanın penaltı noktasını kazdığı felanda yok abartmayın bu kadar =)

Eline kazma kürek alıpda mezar kazmadıya bu adam.Milyon dolarlar alan adamsın önünde 8 metre kale var.

Gol olsaydı bunlar konusulmayacaktı hiç.Beşiktaş kötü oynamadı ama gol atamayınca iyi oynamak bi işe yaramıyo.

Hala kazımadı diyor :))))))) Doktora git hocam sen hemde göz için ;) bunun cezası nerde o zaman?Ben bobo penaltıyı bunun yüzünden kaçırdı demedim.Ama yapılan sarı kartlıktı adam 2. sarı karttan atılmalıydı oyundan. Eğer pek bilmiyorsan git araştır kuralları felan ;)

Bizim içimn şu an mühim olan netice oda Fenerim maçı 1-0 aldı :):):)

Firlame kardeşim bilicanın yaptığı bir Fenerbahçelilik duruşudur. o yüzden normal bunlar boşver ;)

Mezar Kazmakta Mübahsa Az Daha Konusursan Senin Mezarını Kazıcam Ben

Ahmet Çakar'ın Boğa Benzetmesi Çok İyi OLdu.
Bütün Spor YorumcuLarı Aynı Fikirde Maçın Sonucu FarkLı OLabiLirdi Yan Hakem ve Hüseyin Göçek Maçı KatLetti.
3 Puan Sizin OLdu Sonuçta Tebrik Eder Maden Suyu Tavsiye Ederiz Tabi Sizde Mide Varsa...

YAw uzatmayın hakem iki taraf içinde iyi değildiki.

O penaltı gol olsa bunların hiçbiri konuşulmayacaktı şimdi.

~SiLenT ScЯeaM~;4986899' Alıntı:
Ahmet Çakar'ın Boğa Benzetmesi Çok İyi OLdu.
Bütün Spor YorumcuLarı Aynı Fikirde Maçın Sonucu FarkLı OLabiLirdi Yan Hakem ve Hüseyin Göçek Maçı KatLetti.
3 Puan Sizin OLdu Sonuçta Tebrik Eder Maden Suyu Tavsiye Ederiz Tabi Sizde Mide Varsa...

ya Allah aşkına maçtan önce vıdı vıdı konuştunuz. geliyoruz falan. noldu? bilica penaltı noktasını kazmışmış. bobo atamadı değilde bilica kazıdı?

yahu daha dakika 1.30 gol yediniz kimse ondan bahsetmiyo. top oynayamadanız kimse ondanda bahsetmiyo. bırakın bu boş işleri. zamanında Türkiye kupası finallerinde olanlarıda biliyoruz. herkes sakin olsun herkesin cezası verilir. bencede kural hatasından hükmen yenilmeli Fenerbahçe. ama yok Fenerli duruşudur, yok mideniz varsa falan bozmayın burayı. yenemeyince çirkefleşmenin alemi yok. Fenerli duruşu kurtuluş savaşında ordusuna mühimmat taşıyandır mami kardeşim. kişilerin baltaların hatalarını koca klübe mâl etme en azından bunu sen yapma.

maç oldu bitti tmm. yalnız şu bilica denen adamın yaptıklarını izlerken ben utandım. kuralını kartını cezasını geçtim. bi insan hem kendini hem takımını bu kadar küçük düşürüp aşağılayabilir. bu kadar mı çaresiz kaldın bu kadar mı acizleştin. çocuk gibi yerleri eşeliyo herif resmen. haysiyetsiz.

Geri