fıkra bölümü ile ilgili sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diean

Banned
Reaction score
0
kuzey güney farketmez doğu batı insan hep aynı ne
arkadaslar bu fıkra bölümünün denetimi cok yetersiz aynı fıkralar biçokkez verilio hatta aynı sayfada iki aynı fıkra birden oluyor ve talebim fıkra bölümüne konu sınırklaması gelsin actığımız konu 5 sayfa geriye gidio arkadasın biri gelio 15 tane fıkra acıo ...ayrıca konuları geriye düşen arkadaslar bidaha istermisiniz ve tekrar yayınlayayımmı die msjlar yazıp(flood)
konularını öne atıyolar yeni konular arka sayfalara düşüolar

daha öncede bu konuyla ilgili mesaj yazmıstım günlük kac konu acma hakkımız var die yanıt alamadım ...

saygılar......

valla haklısın kardes bi çözum bulurlar heralde gunluk konu sınır varmı ya tahmınımce yoktur oyle bi sınır varsa bile cok yuksektır:D

haklısın bide fıkranın baslıgını bulmakta zor aynı fıkra degişik baslıklar altın veriliyo ama çözüm arıyolardır heralde

bölüm modları aktug ve tragady verilen konuları onlara pm atarak bildirebilirsin...

ne kadar etkili olur bilmem ama denemekte fayda var :goz:

fıkralar bölümünde de şikayet bölümü var oraya kimse yazmıyor ki En son kaç hafta önce yazdığım mesajın üstüne kise yazmamış verilmiş fıkraları.oraya habire konmu düzelterek veriyorum linkleri orayı kullanalım arkadaşlar faydası olacaktır..

Geyik Mizah GeneLindeki KuraLLar Fıkra böLümü içinde geçerLidir Ama bazı arkada$Larımız Görmezden geLiyoLar ßu durumu sanırım.. Attıgın PM iLe iLgiLeniLdi diean t$kler.

Locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri