Füze Kalkanına HAYIR Imza Kampanyası >OKUMADAN GECME!<

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
fuze-site-manset.jpg

Tema15.gif

http://www.fuzekalkaninahayir.com/

1znu3rl.jpg

NATO’nun “Füze Savunma Sistemi”nin ülkemizin hiçbir coğrafyasında konuşlandırılmasını istemiyoruz. Bu sistemin Avrupa ülkelerinin çıkarları uğruna silah tekellerine yeni satışlar için zemin hazırlanmasının, yeni askeri hedeflerin ve ülkemizin geleceğinin ipotek altına alınmasının karşısındayız!

Bu amaçla başlatılan imza kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. “NATO’nun Füze Kalkanını İstemiyoruz” başlıklı imza kampanyasının içeriğinde; ABD’nin dünya üzerindeki enerji rezervlerinin 4′te 3′ünün bulunduğu Çin ve Türkiye arasındaki coğrafyaya hâkim olmak istediği, bu amaçla Afganistan’a ve Irak’a haksız saldırılar yaptığı ve ayrıca olası bir İran saldırısı durumunda “Füze Savunma Sistemi”nin kurulduğu açıklanmaktadır.

Bununla birlikte bu sistem, Türkiye için de büyük tehditler içermektedir. Çünkü “Füze Savunma Sistemi” Türk Silahlı Kuvvetlerimize karşı hazırlanmış bir senaryodur.

Bizler ülkemizi silah çöplüğüne çeviremeyiz ve ülke insanımızı tehlikeye atamayız. Bizler silahları sadece bizlere düşmanca tavrı olan güçlere karşı kullanmalıyız. Emperyal devletlerin baskılarına boyun eğen bir bağımsızlık anlayışımız yoktur. Onların oyunlarına gelemeyiz ve gelmeyeceğiz.

Türkiye’yi üs olarak kullanma planının bir parçası olmayacağız.

Kampanya başladığı ilk günden itibaren binlerce destek bulan “Füze Kalkanına Hayır İmza Kampanyası”na bizler de destek verelim. Sessiz kalmayalım. “Hayır” diyelim.

İlgili bağlantı adresi:

Füze Kalkanına HAYIR İmza Kampanyası

fuze-site-manset.jpg

“NATO'nun Füze Kalkanını İstemiyoruz” İmza Kampanyası

ABD dünya üzerindeki enerji rezervlerinin 4'de 3'ünün bulunduğu Çin ve Türkiye arasına hakim olmak istemektedir.
Bunun için önce Afganistan 'a ardından Irak 'a girmiştir.

Şimdi ise Füze Kalkanı ile Türkiye 'ye girmeye çalışmaktadır.

Kaç yaşında olursa olsun her Türk'ün görevi füze kalkanına karşı çıkmaktır. Eğer füze kalkanı Türkiye 'ye yerleştirilirse, Türkiye mahvolacaktır. Manyetik alan içerisine girecektir.
Varımız yokumuz manyetik alan ile yok edilecektir.

Patriot füzelerinin menzili 15-45 kilometre arasındadır. Peki İran’dan gelebilecek bir saldırıyı bu kadar kısa menzili olan füzeler nasıl önleyecek? Buradan çıkarabileceğimiz yegane anlam, patriotların Türk Silahlı Kuvvetleri'mize karşı koymak için yerleştiriliyor olduklarıdır.. Yani kendi kendimize bombalattıracaklar bizi!

Bu kalkanların kurulmasına karşı çıkmak her Türk 'ün en asli görevidir.
Başbuğ Atatürk 'ün Gençliğe Hitabesi'nde ve Bursa Nutku 'nda bizlere verdiği görevi yerine getirmeliyiz.

"Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !"

"Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi eserini koruyacaktır."

UYAN EY MÜSLÜMAN TÜRK MILLETI UYAN!

hayır demek siLivriye gitmek için yeterLi=)

Herkes facebook hesabina, mail grupLarina, forumLara ekLesin
bu payLasimi ; )

fbe16ef8f3a98b3e23164e74c6b85d4e.jpg
241eb756bfffe093e18f4b3f9214c38b.jpg
65773_136453199743770_132282270160863_168406_7597610_n.jpg

155968_136693513053072_132282270160863_169894_6416983_n.jpg

151061_133150896740667_132282270160863_154243_6287572_n.jpg

www.fuzekalkaninahayir.com

Ne Zaman DUR Diyecegiz ?

Sonumuzun böyle olmasini mi istiyorsunuz ??

Dünya seyirci gazzede kan revan
Füzeler hic adres sormuyor anne!
Göklerden kipkizil ates yagiyor
Cocuklugumu ve umutlarimi
Param parca edip yakiyor anne!
Füzeler hic adres sormuyor anne...!

Yaniyor, yakiyorlar bedenimi
Duymak istemediler nefesimi
Bombalar volkan gibi patliyorken
Bu ne mezalimdir behey kör dünya

Hayat damarlarimizi kestiler
Vurup öldürdüler, sonra astilar
Asirlarin nefretini kustular
Küfür milletleri seviniyorken,
Müslüman kardesler uyuyor anne...!

Etrafimizi her yandan sardilar
Semadan barut ates yagdirarak
Denizdende kalbimizi vurdular
O da yetmedi kol bacak kirdilar
Siyonistler bak yasatmiyor anne

Hani nerde sahte demokratlar
Bir sürü yalan dolan beyanatlar
Üst üste geldi bir cok ihanetler
Kin ve nefret adres sormuyor anne!
Yikildim, yok oluyorum perisanim..
Bombalar hic adres sormuyor anne...!

Dedem gitti babam gitti, simdi sen!
Vatan savunmasi idi tek neden.
Ah anne dayanmaz artik su beden
Kursun yasam hakki vermiyor anne!
Kundaktayim ben daha büyümedim

Ben gazzede biten bir cicek, gül´düm
Suyumu kestiler simdi soldum anne!
Ne sesimi duyan var ne ses veren
Yikintilar altinda kaldim anne!
Kökden yok ediliyor vatanimiz
Fuzeler hic adres sormuyor anne...!

Ates barutla gelmistim dünyaya
Ihanetlerle gidiyorum anne!
Ben büyümedim ki henüz kundakta
Ta cigerlerimden vurdular anne...!
kücücük bedenim yere serdiler
Tam sakagimdan vurdular anne...!

Hala ölmüs o cansiz cesedimden
Tepmelerle kimlik nsordular anne.!
Siyonistler ölüm kusuyor anne

Zeki Aciköz

Keşke ßizide takan oLsa da hayırLarımızı dinlese adamlar daha polis e şiddet uyguLandı diyar. =)

ATATÜRK DÜSÜNCE DERNEGI

İMZA KAMPANYASI

ŞUBELERİMİZE ve KAMUOYUNA

İktidarın, önce “ABD Projesi” olarak gündeme getirilen, sonra da çeşitli tepkiler üzerine, “NATO Projesi”ne dönüştürülüp Türkiye’ye de yerleştirilmesi için işbirliğini kabul ettiği “FÜZE KALKANI”na Genel Merkezimiz karşı olduğunu ortaya koyarak, şubelerimiz, üyelerimiz ve yurttaşlarımıza da açık bir imza kampanyası başlatmış bulunmaktadır.

Tüm şube başkanlıklarımızın, imza kampanyamızı bulundukları yörelerde, en geniş üye ve yurttaş katılımını sağlayacak biçimde hemen başlatması ve Genel Merkezce yapılacak ikinci bir duyuruya kadar da sürdürmesini bekliyoruz.

Başarılar dileriz.

Tansel ÇÖLAŞAN

Genel Başkan

Not: İmza kampanyası metni örneği aşağıdadır.

ADD Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezi - İMZA KAMPANYASI

imzafuze.jpg

Geri