Ezeli rakiplerden Beşiktaş'a 8-0 şakaları...

| PoSeiDoN |

gσd σŦ тнє &#1109
Reaction score
0
Çarşı 8-0'a da karşı!.. Ezeli rakiplerden Beşiktaş'a 8-0 şakaları...

Beşiktaş'ın Liverpool deplasmanında aldığı 8-0'lık ağır yenilgi sonrası Fenerbahçe ve Galatasaraylı taraftarlar ezeli rakiplerine şaka yoluyla takılıyor. Özellikle e- postalarda dolaşan "8-0 şakaları" siyah beyazlı taraftarları kızdırıyor. İşte maillerde dolaşan ve ekşisözlükte yer alan esprilerden birkaçı...

• Çarşı 8-0'a da karşı!

• Her yıl 6 kasımın Galatasaray (FB: 6 GS :0 ) ile birlikte kutlanması çalışmaları başlatılacaktır.

• Beşiktaşın ismi Sekiztaş olarak değiştirilecektir: '5iktaş out, 8taş in!'

• 8-0'lık skorlar kulağa garip gelmesin diye kalan tüm Avrupa maçlarına da PAF takım değil hentbol takımı çıkarılacaktır.

• Liverpool maçında oynayan futbolcuların Avrupaya çıkışı ikinci bir emre kadar yasaklanmıştır.

• Pancu ve Bobo nun kaleci olması kararlaştırılmıştır. ( Hangisi as hengisi yedek yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanacaktır. )

• Bu arada şampiyonlar liginde 8 gol yiyerek rekor kırılması sebebiyle kulüp binasında tören yapılması bu goleri yiyerek rekora katkı yapan futbolculara
şilt ve beratlarının verilmesi kararlaştırılmıştır.

• Maç esnasında kullanılmak üzere Yıldırım Demirören'e de hakemlerde kullanılan telsiz verilmiş olup kendisi tarafından beğenilmeyen pozisyonlara maç içinde anında müdahale hakkı tanınmıştır. Maç Demirören istediği an durdurularak istediği yerden yeniden başlanacaktır.

• Bu maçla ilgili maçtan önce "Beşiktaş Marsilya taktiğiyle oynayacak" diye okumuştum bi yerlerde.. Marsilya tekzip talebinde bulunmuş mudur o gazeteden?

Paf Takımla oynasaydıbnız daha az gol yerdiniz...

kaynak: milliyet.com

güzelmiş..dostum da beşiktaşlıların yarasını desme yaff....

2 DE BEN ATTIRIYIM. :D

1)ÇARŞI PAZARA %8 ZAM GELDİ.FUTBOLSEVER ŞİKAYETÇİ :D
2)sivasspor, beşiktaşın ligde oynanacak maça paf takımının çıkmasını istemiyormuş.ASlarla oynamak istiyorlarmış :D

iste türklügünüz bu kadar !!!!

bekleyin,elbett o gün gelecek..o zaman alayinizi bi güzel sevecegiz..!!! pis ingilizler..!!

ne alakası var. biz yenilmesini istemedik ki en azından ben yani.ama madem olan oldu şakalaşırım abicim.sonuçta ezeli rakibimiz ebedi dostumuzsunuz bırak da şakalaşalım yani! :D yarın birgün de siz dalga geçersiniz belli mi olur? :D

Bence hiç komik bi durum değil... Ben bir temsilcimiz olduğu için üzüldüm yenilmesine..

Sizin Gibi Türklerin.... anladınız siz...Feneride hatırlıyoduk "0" çekerken ;) yazıklar olsun ne dielm :)

BEYLER BEN BURADA BEŞİKTAŞLILARA KARŞI HİÇ BİŞİ DEMEDİM NE DE BAŞKA TAKIM TUTANLARA

Bİ HABER SİTESİNDE GÖRDÜĞÜM HABERİ PAYLAŞTIM

SANKİ TÜRK DÜŞMANIYMIŞIM GİBİ KONUŞMAYIN LÜTFEN ....

üzücü bir sonuç gerçekten...
2-0 dan sonra rüştüye kaleye geç demişler oda ben geçmem demiş....bi şakada bizden...

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Liverpool karşısında alınan ağır yenilginin ardından Başkan Yıldırım Demirören'e istifasını sundu.
7.11.2007

Kesin değil ama eger gerçekleşirse 8eşiktaşın sonu hazin olur...

Ayrıca bu konuyu kım geyık mızaha tasıdı :S

Asil Biz Sizin Gibi Turklerden Utaniyoruz Rezil Ettiniz Ulkeyi Bide Konusuyosunuz Ben Besiktasli Olsam Kendimi Odama Kitler Dunyayla Iliskimi Keserdim 8 Yiyipte Hala Nasil Konusabiliyosunuz Hayret Buda Besiktaslilara Ozel Bisey Galiba

şimdi beşiktaşla dalga geçmenin türklükle ne alakası var onu anlamadım..

derbi maçta ana avrat tribünlerde birbirine söven bu taraftarlar,şimdi kardeş mi oluyorlar yani..
sen derbi maçta diğer tarafın anasıyla ilgili olmadık fanteziler kur, beşiktaş liverpool'la oynayınca hepimiz türk'üz öylemi..
geçin bunları..

espriler fena değil..
ellerine sağlık ρ σ ѕ є ι ∂ σ η..

macta oynayan futbolcuların deıl besıktasın avrupya cıkmasının yasaklanması lazım:D

Geri