Eyy Adnan PoLat!!! Bu OLanLarın Hepsi Senin Eserin!!! [ReaL Yorum]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Geçen Sezon Son 6 Haftada GeLen Mucizevi ŞampiyonLukLa BaşLadı Herşey...

Adnan PoLat Efendi, Bu Takımı Biz Şampiyon Yaptık, Bir Takımda Hocanın RoLü %10dur, Demişti...

Zaten Bu SözLer 2008-2009 Sezonu İçin Sonun BaşLangıcını Gösterir Gibiydi...

2008-2009 Sezonuna Mösyö Skibbe GetiriLerek BaşLanmıştı...

Ve YapıLan TransferLer Meira - KeweLL Ve Baros Her Kesimden Büyük ÖvgüLer ALmıştı...

Ama Takımda SchaLke'den AyrıLırken LincoLn İLe ÇaLışan HocaLarının İyi Hoca Ama Çirkef Bir PisLiğin Teki ŞekLindeki YorumLar Açıkcası AğızLarda Acı Bir Tat Bırakmıştı, Yinede Kimse Kötü Düşünmek İstemiyordu...

Lige Bu ŞekiLde GiriLmiş Ve İLk Büyük Darbe ŞampiyonLar Ligi'nde Yaşanmış, GaLatasaray Ön ELeme De Steaua Yha ELeniyor Ve YakLaşık 10-15 MiLyon Euro'Luk Bir Paradan Oluyordu...

Herkes Bu Skibbe Hoca DeğiL GönderiLmeLi YorumLarı Yaptığı Bir Ortamda Yönetim Çok Büyük Bir SkandaLa İmza Atıyor Ve Bir Gece Ani Bir KararLa Skibbe'nin YardımcıLarını Ve En ÖnemLisi Ümit MiLLi Takım'da BaşarıLı Bir KariyerLe AntrenörLüğe BaşLayan Ümit DavaLa'yı Yangından MaL Kaçırır Gibi Kovup Tabiri Caizse Ümit'i AsLanLarın Önüne AtıyorLardı...

Daha Sonrasında YardımcıLarının KovuLduğunu Duyan Skibbe'nin Benim YardımcıLarımın KovuLması Umrumda DeğiL Ben İşime Bakarım Vefa İLe ALakam OLmaz ŞekLinde Pervasızca Hareket Edip Görevinden İstifa Etmeyip Devam Etmesi Bir Başka SkandaL Ve GaLatasarayLıLık İLkeLeri Ve RuhuyLa Bağdaşmayacak, YozLaştıracak Bir YanLış OLaydı...

İyi Kötü İLk Yarı Bitmişti, Artık Ocak Ayındaydık, Herkes Skibbe GönderiLecek Mi? İLk Dönem İçinde TakımLa Adeta DaLga Geçer Gibi AntrenmanLara Geç KatıLan, İzinLerini Kendi Kafasına Göre Uzaten LincoLn GönderiLecek Mi? Diye Düşünürken, BunLarın Hiçbiri YapıLmadığı Gibi Geçen Seneki ŞampiyonLuk OLuşurken Apar Topar Bir Gecede KovuLan KaLLi HaLa Görevinin Tam AnLamıyLa AnLayamadığımız Sportif Danışman OLarak Göreve GetiriLmesi GaLatasaray Tarihinde Bir SkandaL OLarak Yerini ALmıştı BiLe...

İkinci Yarı BaşLadığında, Herşeye Rağmen 3 KuLvarda Da İLerLeyen Bir GaLatasaray Vardı Ve Herşeye Rağmen Ortam GüLLük GüListanLık Gibi Gözükmekteydi...

Ama Bu Sahte Baharın PatLaması Yakındı...

İLk Darbeyi Fortis Türkiye Kupası'nda Sivas Vurmuş Ve İki Maçtada Çok Kötü Oynayarak Ve LincoLn'ün Sivas'a Keyfi GitmemesiyLe SkandaLLar Devam Ediyordu...

Yönetim Bir AnLamda, HaLa Skibbe Ve LincoLn'ü Koruyor, Bu AdamLara Güveniyoruz OnLar Bizim Canımız AsLa Bırakmayız Mesajını Veriyordu...

21. Hafta GeLdiğinde GaLatasaray'da TaşLarın Yerinden Oynayacağını Kimse BiLmiyordu...

21. Hafta GaLatasaray Ligin Son SıraLarında Çırpınan KocaeLi İLe Oynuyor Ve Maçı ALacağına Da Çok İnanıyordu Ama O Gün Samiyen'de Hiçkimse BaşLarına NeLer GeLeceğini BiLmiyorLardı...

Maç 2-5 KocaeLi'nin Lehine SonuçLanıyor, GönderiLmez DeniLen Skibbe Sanki Tekme Tokat KovuLuyor, Yerine Büyük Kaptan BüLent Korkmaz GetiriLiyor Bir AnLamda Taraftarın Sesi BastırıLmaya ÇaLışıyordu...

BüLent'in GeLişi 5 GoLLü Hezimetin Önüne Geçicek Ve Takımda Bir OLumLu Hava Yaratıcaktı...

GaLatasaray Bu Dönemde Uefa'da Bordeaux'u ELeyecek, Ligde De 2 GaLibiyet Ve 1 Trabzon BeraberLiği İLe Taraftarına Güven Verecekti...

Meira Stoper YokLuğunda 6.5 MiLyon Euro Gibi Bir Paraya "Paraya İhtiyacımız Var" BaskıLarı ALtında Apar Topar Zenit'e SatıLıyor Ve Stoper De Adam KaLmıyordu...

Uefa Kupası'nda Rakip Hamburg OLmuş, İLk Maçta ALmanya'da 1-1 SonuçLanmıştı, O Maçta Stoper Oynayan Ve Şansınında YardımıyLa İyi Oynayan KeweLL Samiyen'deki Rövanşta Da Stoper Oynayacak Ve Maçın Sonucu 2-0Dan 2-3 Bitecek Tüm Takım Kadıköy Rüyasından Erken Uyanacaktı...

BüLent SöyLeyecek Söz BuLamıyor SözLeri Ağzında DüğümLeniyordu...

LincoLn'ün Yaptığı TerbiyesizLikLerin Cezasını Vermek İsteyen BüLent'in Yaptığı Bu HamLe Geri Tepmiş BüLent Kendine OLan Güvenini Yitirmişti...

Yaptığı AçıkLamaLar Artık CesaretLi GeLmiyordu...

Yönetimin LincoLn'ü Oynat, Oynatma DikteLeri Arasında Sıkışıp Özgür KararLar ALamaması BüLent'i İçine Kapanık Bir HaLe Büründürüyor Ve Takımdaki OyuncuLarın BüLent'in Bu Tutarsız HareketLeri Karşısında Kafasını Karıştırıyordu...

Hamburg Maçı'nda Oynayan Ama BiLerek Oynamayan Ve Oyundan Çıkarken HaLa Artist Gibi Soyunma Odasına Giden LincoLn SabırLarı Taşıracak, GaLatasaray'da MiLadını DoLduracaktı...

Uefa'dan ELenmiş Tabiri Caizse GençLiğe Hitabedeki DizeLerdeki Gibi, OrduLarı DağıtıLmış Ve Bütün TersaneLerine GiriLmiş Bir Takımdı Artık GaLatasaray, Karadaydı Ama BoğuLuyordu Can Çekişiyordu...

Bı Kadar Kötü Bir Ruh HaLinde Eskişehir'den 3 PuanLa Çıkmasını BekLemek İyimserLikten Öteye Gitmeyecekti...

Eskişehir Maçı'nda 3 Puan'dan Çok BüLent Hoca'nın "70. Dakika'dan Sonra LincoLn'e Soyun Sen Gireceksin Oyuna Dedim Ama Sakatım Boşver Girmicem Dedi Bende Oyuna ALamadım" AçıkLaması OLacak, BüLent'in Karizmasına Bir Darbe Daha GeLecekti...

AMA BURDA BİR GERÇEK VARDI Kİ EYY ADNAN POLAT BU OLANLARIN HEPSİ SENİN ESERİN ÖVÜN ŞİMDİ ESERİNLE, BU TAKIMI TEKRARDAN NASIL TOPARLAYACAKSIN BİLEMİYORUM...

...ReaL Yorum...​

Adnan Polat'ta Hata yapacak Gayet normaldir.Özellikle Türkiye'de Böyle saçmalıklar mevcut Bir futbolcu yönetici teknik adam hata yaptımı hemen ipi çekilir.

-Taraftar hiç sesini Yükseltmesin Lincoln'ü Bu havaya sokan biziz Lincoln....Lincoln......Lincoln Diye tezahürat eden de biziz Bu kadar Sorunlu bir oyuncuyu baştacı yapanda biziz Ribery Lincolnden Daha kaliteliydi.Ama Kimse önemsemiyordu adamı Yönetim bile önemsemedi.

-Sayın Adnan Polat Çok iyi Transferler yaptı Normal yani Real madrid Başkanıda yapıyor yanlış transfer Meira gibi sonuçta bu takım eski haline nasıl döner bir düşünelim Takımda Huzursuzluk çıkaran Oyuncular Gönderilerek Lincoln gönderilecek Kiralık Kaleci kalecilik yapmaz Adamı bağlamıyor hedeflerimiz gol yediği maçları izleyin santcis görün.De Santcis ve Lincoln şimdilik Bu iki oyuncuyla Mümkünse Bu sabah Göndersinler.De santcis kaleyi devraldığından bu yana en kral goller yedi Bir büyük takım Kalecisi aynı sezon içinde 3 maçta 4 gol yemez kendi sahasında 5 gol yemez ya bu nasıl saçmalıktır.
:goz:

valla bu hareketler adnanın sonu olur. lincoln gecen sene takıma ne katkı sagladı ki bu sene takımda tuttular. 1 mac oynicak 10 mac piyasada yok. şu adamın nazınımı cekicez. adam oynicakta mac alcak. hacettepe gibi takımın ortasahasına bnide at bnde top sektirerek gecerim. dün seyrediyoruz macı. o ümit ölmüş o nonda sonradan girdi ki oda ölmüş. bunlar artık bank asya liginde bile top oynayamayacak topçular. hele o sabriye ne demeli. bukadar cahil futbol bilgisi olmayan bir adam nasıl olurda galatasaray forması giyer. yazık olacak bu takımın başında bülente. üzülüyorum bülenti bitirecekler diye. adnanın acilen el koyması lazım olaya. ya bi kac kişiyi kadro dışı bırakıcak. yada bunun sonuçlarına katlanacak...

valla bu hareketler adnanın sonu olur. lincoln gecen sene takıma ne katkı sagladı ki bu sene takımda tuttular. 1 mac oynicak 10 mac piyasada yok. şu adamın nazınımı cekicez. adam oynicakta mac alcak. hacettepe gibi takımın ortasahasına bnide at bnde top sektirerek gecerim. dün seyrediyoruz macı. o ümit ölmüş o nonda sonradan girdi ki oda ölmüş. bunlar artık bank asya liginde bile top oynayamayacak topçular. hele o sabriye ne demeli. bukadar cahil futbol bilgisi olmayan bir adam nasıl olurda galatasaray forması giyer. yazık olacak bu takımın başında bülente. üzülüyorum bülenti bitirecekler diye. adnanın acilen el koyması lazım olaya. ya bi kac kişiyi kadro dışı bırakıcak. yada bunun sonuçlarına katlanacak...

-Son 15 gün De santcis,Lincoln Kadro dışı bırakılsın takım toparlanır.Kimse Galatasaray takımının üstünde değil!

Bak Barcelona takımına Ronaldinho gibi Futbolcuya rest çekti Şimdi her takıma 6 atıyor takımıda lincoln sırtlamıyor.Dün Teknik direktör kalk oyna diyor Lincoln efendiye Yok ben sakatım Dalgamı geçiyon Bülent Hocayla Bu adama verilen İmtiyazlar bir değil bini Geçti Gönder Lİncoln'ü Rahat et!

Hata Yapcak ELbette Ama Sezon Başından Bu Yana YapıLan Bunca YönetimseL HataLardan Sonra Tmm Hadi LincoLn Hakediyorda Diğer TopçuLara Faturayı Çıkarmakta Bana MantıkLı GeLmiyor Çünkü FutboLcuLara GeLinceye Kadar Sorun İçerde, Huzurun, Düzgünce İşLeyen Bir YönetimseL Düzenin OLmadığı Ortamda İstersen Uzaydan Topçu Getir Yine OLmaz BiLmem AnLatabiLiyormuyum? ArkadaşLar...

adnan polatın eseri işte. sacma sapan trasferler. barosla kewell dısında olumlu transferi yok. hata yapmasına yapacakta bence kotayı doldurdu.

ßismillah dün bir buqün 2 sen böyle yorum yaparsan ReaL seninde hıncaL uluç'tan aşağı kalır bi yanın kalmaz =)

Hata Yapcak ELbette Ama Sezon Başından Bu Yana YapıLan Bunca YönetimseL HataLardan Sonra Tmm Hadi LincoLn Hakediyorda Diğer TopçuLara Faturayı Çıkarmakta Bana MantıkLı GeLmiyor Çünkü FutboLcuLara GeLinceye Kadar Sorun İçerde, Huzurun, Düzgünce İşLeyen Bir YönetimseL Düzenin OLmadığı Ortamda İstersen Uzaydan Topçu Getir Yine OLmaz BiLmem AnLatabiLiyormuyum? ArkadaşLar...

-Yönetim Diğer futbolculardan kime ceza çıkarmış benim bildiğim yok kimseye ceza sadece Lincoln ceza alıyor ve almalıda artık Skibbe bu imtiyazları Tanıdı Lincoln'e
Adam Resmen Krizkolik Takımda huzursuzluk çıkaran Lincoln Başka futbolcumuz Çıkarmıyor Ayrıca

-Yönetim geçmiş Yönetimlerin Borçlarını kapatmaya çalışıyor,Riva projesini hayata geçiriyor,Hayalden gerçeğe Aslantepe Anlaşmalarını hayata geçiriyor,Hep Yönetim Suçlanıyor Bence Adnan Polat Elinden geleni Yapıyor Ama Futbol Böyle işte Kaybettinmi Herkez Suçlu arar Bizim Ülkemizde Hamburg maçında Guerero denilen oyuncu iki gol atmassa Eskişehirspor Maçı Kazanılsa Şu anda Kimse Suçlu Aramayacaktı.

-Futbolcularımızın Bir anlık konsantrasyon Eksikliği Yorgunluk sakatlık Gibi Basit ve klasik nedenlerle Bu Safhaya Gelindi.

-Tabi Basın Faktörüde Gözardı edilecek gibi değil!

-Lincoln Kaçtı Yazan Medya Kriz Çıkarmaya çalışan medya ve Basın organları ve Hortlak Gibi Ortaya çıkan Galatasaray Düşmanları Bizi Yıldırmaya Çalışacaklar Yegane Temelleri bu Şu an Takıma moral Lazım Suçlu değil
!

adnan polatın eseri işte. sacma sapan trasferler. barosla kewell dısında olumlu transferi yok. hata yapmasına yapacakta bence kotayı doldurdu.

-Bakın Birincisi Transferlerin çoğunu Teknik Direktör Yaptı Yönetime Karşı antipati Duymanızı anlamıyorum.Sadece Galatasaray taraftarı gibi Sağduyulu bir şekilde Yazalım.:goz:

Real birçok konuda haklısın dostum.
Ancak bunların bence tek sorumlusu lincoln.
belki meira yı satan yönetimde buna ek olabilir.

hangi transferi teknik drektör yaptı?

Baros,Lincoln,Kewell,Meira Bu futbolcular teknik direktörün bilgisi Dışında gelen oyuncularmı Bülent hoca Takıma Yeni takviyeler Yaptığı zaman Herkes görür Bülent hocanın kalitesini Şu an Medya Böyle Saçma haberlerle takımı karıştırmaya çalışıyor.:goz:

Tekrar SöyLüyorum Herşey Yönetimin Hatasıdır, Ben Yönetimin Harici DiğerLerinde FazLa Hata Aramam Neden Mi? LincoLn BöyLeyse Bu Tavizi Sen Verdin, Skibbe Kötü Hocaydı Sen Getirdin, BüLent Keza Tecrübesiz, Yine Sen Getirdin Daha Öncesinde Skibbe'nin YardımcıLarını AnLamsızca Yine Sen Kovdun, KaLLi Gestaposunu Başımıza Sen MusaLLat Ettin...

Geçen SeneLerde GaLatasaray'a GeLen HocaLara Bakın Lucescu - Fatih Terim - Eric Gerets...

Birde Bu Sene GeLenLere Skibbe - KaLLi - BüLent Korkmaz...

Arasındaki 7 DeğiL 1 MiLyon Farkı Siz BuLun BunLarın OLması Sürpriz DeğiL...

Kısacası Kimse Takıma OyuncuLara Vs. Kızmasın OnLarın Suçu %20yi Geçmez Bu Takımda Bu Ortamı Saçma Yönetim SağLamıştır, Bu Takımı NasıL Bu HaLe GetirdiLerse DüzLüğe Çıkarmaya Da MecburdurLar!!!

Kim Ne Derse Desin Herkesin Düşüncesi Kendisini BağLar, Ben HaLa Aynı Düşüncedeyim, Sonuna Kadar...

Kim ne derse desin,BüLent 'Korkar' futboL oynatıyor..
Skibbe'yi burda savunurken bizLe aLay eden GaLatasarayLı kardeşLerime şimdi ne haLLerde oLduğumuzu göstermek istiyorum..

Skibbe Her Zaman Kötüydü Kanka, BüLent En Azından Bizden Biri Hata Yapsada Fark Yapmaz İLerde Tacrübe Kazandığında Yine GeLecektir, Ama GaLatasaray Çömez ALman HocaLarı Yetiştirme Merkezi DeğiLdir...

Geri