Ey AKP' yi destekleyen Müslüman!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akp konusunda haklısınız vatanı sattı toparlanmak çok zor olucak ama şu olayı anlamıyorum Türkiyede sadece müslümanlar yaşamıyorki hıristiyanıda var yahudiside yani neden sadece akp yi destekleyen müslümana öfkeniz yahudi hıristiyan yapsa normalmi ?

Yazıkk

Elhamdulillah hem muslumanim.
Hemde AKP`li.
Sizlerede is yapmak degil.
Laf uretmek kaliyor.

Kardeş müslümanlık için anlarımda emhaldililah demeni bunun yanına akp liyim demek de ne oluyor.
akplilikte dinin bir parçasıymış gibi ikisini bir arada söylüyorsun .
yazık milletin haline chp yada akp hangi parti gelirse gelsin kumanda kimin elinde herkes biliyor.bu ülkeyi partiyle kurtaracak kimse yoktur uyanın atatürk parti kurarak değil savaşarak mücadeleler vererek kurtarılmasına öncü oldu bu millete.

O yüzden şu parti gelsin bizi kurtarır bu parti gelse hadlerini bildirir düşüncesinden çıkmak lazım hepsi iktidar koltuğunda uzaktan kumanda takılarak yönetiyor bu memleketi gerçi Atatürk dışında kimse yönetmedi doğru gözle bakarsak gelenler kumandalıydı kim kabul etmediyse kumandayı ya astılar yada zehirlediler.

AKP nin ne olduğunu görmek için gören göz lazım körede gördürecek halimiz yok.

eline sağlık çok yerinde bir paylaşım..

Arkadaşlar bende video yok ? Tıklıorm videolar Görünmüo

Bu akp TÜRKİYE yi bitiirmeye çalışan bir topluluktur.

Lütfen TÜRKİYE ye sahip çıkalım

Kemalist Askerler var oldukça a ke pe ancak sivrisinek vızıltısı..

Yaşasın Tam Bağımsız Laik ve Kemalist Türkiye Cumhuriyeti.
Yaşasın Kemalizm
Yaşasın Kemalist Bağımsız Ordu

Kemalist Askerler var oldukça a ke pe ancak sivrisinek vızıltısı..

Yaşasın Tam Bağımsız Laik ve Kemalist Türkiye Cumhuriyeti.
Yaşasın Kemalizm
Yaşasın Kemalist Bağımsız Ordu

M.K.Atatürk'ü her vatanseverin sevdiği kadar bende seviyorum fakat
kemalizm adı altında bugün kominizm yapılıyor. Kadrolaşma örgütlenme vs. olaylar yapılıyor bugün baktığımda içim çok rahat çünkü herşey bir bir ortaya çıkıyor ERGENEKON Terör Örgütü yavaş yavaş bitiyor :hhmencool:.

Birde
Kardeş müslümanlık için anlarımda emhaldililah demeni bunun yanına akp liyim demek de ne oluyor.
akplilikte dinin bir parçasıymış gibi ikisini bir arada söylüyorsun .
yazık milletin haline chp yada akp hangi parti gelirse gelsin kumanda kimin elinde herkes biliyor.bu ülkeyi partiyle kurtaracak kimse yoktur uyanın atatürk parti kurarak değil savaşarak mücadeleler vererek kurtarılmasına öncü oldu bu millete.

O yüzden şu parti gelsin bizi kurtarır bu parti gelse hadlerini bildirir düşüncesinden çıkmak lazım hepsi iktidar koltuğunda uzaktan kumanda takılarak yönetiyor bu memleketi gerçi Atatürk dışında kimse yönetmedi doğru gözle bakarsak gelenler kumandalıydı kim kabul etmediyse kumandayı ya astılar yada zehirlediler.

AKP nin ne olduğunu görmek için gören göz lazım körede gördürecek halimiz yok.

Elhamdulillah Alemlerin Rabbine Hamd Olsun demektir. o anki durumundan memnun oldugunun bir göstergesidir.​

kemalizm adı altında bugün kominizm yapılıyor. Kadrolaşma örgütlenme vs. olaylar yapılıyor bugün baktığımda içim çok rahat çünkü herşey bir bir ortaya çıkıyor ERGENEKON Terör Örgütü yavaş yavaş bitiyor :hhmencool:.

ergenekon terör örgütü müdür?

yoksa ergenekon diye uydurma bir yakıştırma ile

TÜRKLERİ asimile girişimi midir?

Şimdi Ben Kemalistim diyo antalya belediye başkanı ve eşini dostunu haksız yere belediyeye yerleştirip maaş bağlıyo...

diğeri ben kemalistim diyo devleti milletin kararını yok sayayak kendi istekdikleri gibi yönetiyo

Böyle Kemalist olunmaz vatan hainliği olur...Gerçi eskiden kemalistim diyodular ve sıyrılıyodular bu işin içinden ama şimdi millet uyandı allaha şükür...Bu insanlara bakıp birçok insan atatürkten ve kemalist düünceden nefret ediyodu eskiden çünkü onu bu insanlara bakıp öyle bi düşünceye sahip olduğunu düşünüyordular...allahtan internet ve sağduyulu medya geliştitide insanlar bunların ne atatürkçü nede kemalist olmadığını anladı...

Milletin Son kozu Akp hepsine iyi ders verdi ama bitmedi.Ne mutlu Akp'ye oy verenlere

Kesinlikle terör örgütüdür. yer altından çıkan silahları görüyoruz kardeşim. Bu silahlar düşman Türkiyeye girerse diye değil işler kötü gittiğinde kullanılmak için gömülüyor. Türkiyede kimse Türkleri asimile edemez alınma ama ben böyle bi cümleye sadece gülerim.

ergenekonun terör örgütü olduğundan şüphe edenden bende şüphe ederim
yapma segmen biraz mantıklı ol (alıntı segmen'dendir)

yalaka senin gibi salaklara denir gerizekalı bu memlekette nasıl karadenizli trakyalı egeli akdenizli vatandaşlarımız varsa doğu ve güneydoğulu vatandaşlarıda görmezden gelemesin akp hükümeti bu sorunu çözmek için ellerinden geleni yapıyor ve senin gibi çakkalrda konuşuyor git yat oğlum adamı dinden imandan çıkarma

Kesinlikle terör örgütüdür. yer altından çıkan silahları görüyoruz kardeşim. Bu silahlar düşman Türkiyeye girerse diye değil işler kötü gittiğinde kullanılmak için gömülüyor. Türkiyede kimse Türkleri asimile edemez alınma ama ben böyle bi cümleye sadece gülerim.

lav silahı çıkıyor

al sana kışkırtma

çamur atma

yalan haber

lav silahı 1 kez kullanılır

toprak alında saklanmaz

diğerleride teknik olarak imkansız saklama şekilleri

provakasyon budur

Hiç bir müslüman şu anki refahtan huzurdan inkar gelemez .. Sizin tek sıkıntınız Syn Başbakanımız Tayyip erdoğan aslında .. Dİyorsunuzki biz develasyona , ekonomik krize , her ay gelen zamlara ( sözüm ona dsp , mhp koalisyonunu bir hatırlayın derim özellikle zam konusunda ) razıyız bu adam orda olmasın .. Bumu vatanseverliğiniz .. İkide bir Mustafa KEMAL mustafa KEMAL .. Gördük Atatürk çü düşünce derneğinizin rezilliğini .. Çıkın bitaneniz inkar edinsene .. Adamlar esrar partileri çeviriyor Ulu önder ATATÜRK ün ismi altından .. LAN adamı yattıgı yerde rahat bırakın .. Siz neler çeviriyosunuz bakim Ulu önder atamızın ismi altından .. Yakında sizin foyanızda cıkar meydana ...

Artı şu ayet leri küstah bi şekilde okuyun diyen arkadaşıma seslenmek istiyorum .. Kur-an'ı kerim üzerinden siyaset yapmaya kalkma .. Allah bi çarparsa emin ol seni kimse düzeltemez.. akıllı ol mantıklı ol... Koca ingiliz gemisi bir gemi sahte Kur-an'ı kerimle okyanusta battı 98 senedir hiçbir izine rastnamadı .. Sen bir batarsan ailende bulamaz seni ...

. Gördük Atatürk çü düşünce derneğinizin rezilliğini .. Çıkın bitaneniz inkar edinsene .. Adamlar esrar partileri çeviriyor ...

nerede bueğlence bende katılayım

kalkancı mı hazırlamış

üzmez mi

nerenle bakarsın

nerenle duyarsın

nerenle anlarsın

bilmem

bak oku

vakit rezilliğini

siz konu çarptırmaktan başka yaptıgınız bir çabanızı göremiyorum .. üsluplarınıza bakılırsa konuya ne kadar muafık oldugunuz ortada .. Maden bilmiyorsunuz bari gerçekten iyi niyetli Atatürk çü leri rencide etmeyiniz .. Biliyorsanız buyrun konuşun alim sansınlar . Ki yok bilmiyor iseniz susunuz adam sansınlar ..
Sokak tan geçen cocuga sor Atatürkçü düşünce derneğinin rezilliklerni sana anlatsın tv ler 1 ay yayınlandı .. Gözlerini kapayarak gerçekleri saklamayassın kardeşim .. Çıkar at gözlerinide etrafına bi bakın derim .. gelip burada komik komik dayanıksız kaynaksız yarım bilgi ile tartışmaya da girme git biraz oku

siz konu çarptırmaktan başka yaptıgınız bir çabanızı göremiyorum .. üsluplarınıza bakılırsa konuya ne kadar muafık oldugunuz ortada .. Maden bilmiyorsunuz bari gerçekten iyi niyetli Atatürk çü leri rencide etmeyiniz .. Biliyorsanız buyrun konuşun alim sansınlar . Ki yok bilmiyor iseniz susunuz adam sansınlar ..
Sokak tan geçen cocuga sor Atatürkçü düşünce derneğinin rezilliklerni sana anlatsın tv ler 1 ay yayınlandı .. Gözlerini kapayarak gerçekleri saklamayassın kardeşim .. Çıkar at gözlerinide etrafına bi bakın derim .. gelip burada komik komik dayanıksız kaynaksız yarım bilgi ile tartışmaya da girme git biraz oku

çamur at izi kalsın

sokaktan geçen çocuğa sor hangi kanal çamurlu yayın yapıyor diye

kimler yandaş

kimler vatan haini

sana saysın

beni bırak

sen oku

yandaş olmasın

sizinle mantıklı bir tartışma yapamayacağımız konunun başından belli idi .. neyse iyi geceler diliyorum .. iyi geceler üklemin güzel insanları .. Allah a emanet olunuz

bel altına vurmayın

arkadan vurmayın

Türk gibi davranın

istediğiniz tartışmayı yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri