$ewgiLi karde$Leyim,abiLeyim,arkada$Layım..mervi$iniz gidiyooo : (((

Merwishim hayırlı yolculuklar güle güle git ... Ama bu kadar üzülmene gerek yok zannediyorum ki okulunun bir bilgisayar merkezi olacaktır orada bedava internete girebilirsin (Ben öyle yapıyorum genelde) Hep beraberiz yanisi...

Cnm yolun açık olsun,kendine dikkat et..Maddi-manevi her türlü ve herzaman yanında olduğumu bilmeni isterim,msj atman yeterli...Kendine çok iyi bak ve iyi çalış :)

yüzünüzü kara çıqartmicam arkada$Lar ahueheu : )) hazırLıqta yatarım sora Çok çaLışırım..hepinis saoLun ;)

Mervişim ya üni hayatında başarılar cnm arkadaşım benim =) Ya benim kanka var saü de okuo o maaşallah hep okuldan yurttan fln girio inş seni de öle beklioz cnmcm =) Okul hayatında başarılar cnm.. =)

allaha emanet...yolun acık olsun.. derslerinde başarılar. ama net olayına fazla kafanı takma derim üni.de muhakkak vardır pc. lab. falan...

OkuL Hayatinda ßashariLar Hhd ßashariLi oLduqun qißi ins. okuL Hayatinda da ßashariLi oLursun qerci ßundan shupem yOk =) Nys hayirLi yOLcuLukLar hade caßuk qit caßuk qeL =)

kendine ii bak ve derslerini boşlama yurtlardada internet var ve bu zorunlu yani bizden kopman için bi engel olmuycak sanırım ama dediğim gibi dersleri boşlama yepyeni heyecan dolu unutamıyacağın yıllar var önünde biz geçtik o güzel yollardan sıra sende hadi bakalım ışık ve sevgiyle kal...

Geri