Ewde KaLmış KısLar !!!

pori' Alıntı:
ne alaka yaaw ... alla allaaaaaaaaa... sanki bu laf direk bana geldi:saskin

siz dalga geçin baqalım..ismail e dewam:emzik

konuya gelicek olursam şu günlerde herkes niye ewlenmedin,ewde mi kaldın diyo:saskin

bunu diyende erkek milleti tabiii......:hadiordan

bu ewde kalma meseleside aynı yerden geliyo aslında...zamanında insanlar görücü usulü

ewlenmiş...şimdide çok ööle ewlenenler....ama bazı kıslar asla o şekilde ewlenemez...bu

imkansızdır....bu düşünceyi anlamayan erkek milleti de hemen '' ewde kalmış'' damgasını

yapıştırıverir...:eek:ut: :eek:ut: :eek:ut:

KUCUK Bİ TAVSİYE EGER Bİ ERKEK SAN ABUNU COK SIK DİYORSA EMİN OL Kİİİ ONUN SENLE BOLE B NİYETİ VERDIRRR...

sonucta bellı bı zaman sonra ewde kalıosunuz :D ne yazarsanız yazın bu böle :victory

Ya yapmayın kızlar, hepiniz demeyeyim ama birçoğunuz güzellik yarışmalarında birinci gelmek istersiniz, kendinizi bir meta gibi bu yarışmalarda sergilersiniz sonra da bizler malmıyız diye yakınırsınız.
Üzgünüm ama bu kanaatin değişmesi için bence önce sizler kendinize bi çeki düzen vermelisiniz. Yahu ben bile bi erkek olarak onaylamıyorum bu güzellik yarışmalarını, benim de hoşuma gitmiyor sizlerin bir mal gibi orada sergilenmeniz..
Sokakta sağda solda giydiklerinizden etkilenen erkekler olabileceği gibi, insan olduğunuz içinde değer veren erkekler var, hem de hiç azımsanmayacak sayıda. Duymak istediğiniz buysa eğer, evet tabiki hepinizi mal olarak görmüyoruz. :)
Boşverin, kim ne derse desin, herkes herkesi biliyor zaten.
Saygılar..

kaTıLıorum Qapyi$$..................;)

:clap :clap :clap :clap :clap​

ama büTün kızLar iÇin aynı şeyi söLeyemiCem...kendini saTıLıq bi maLdan daha aşağı sewiyeye indirenLer de yoq degiL....

Efde qalmıŞsınız İşte :D:D:D :p saka saka :D qıZmain :D

seninkide farklı bi bakış açısı tabi :durdurun

QapriS' Alıntı:
Hiç birimiz, satılık birer MAL DEĞİLİZ.
Koca adaylarının gelip bizi beğenip beğenmemesini bekleyecek derecede de onursuz değiliz……

:hadiordan :hadiordan :hadiordan :hadiordan başka bişi demeye gerek war mı :hadiordan

Shen Gel Ben walla ayrım yapmam ... :D:D:

Geri