Evra'dan Mesaj War !!!!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Altın Üye
Reaction score
0

Evra'dan Messi'ye mesaj!

haber_ic_148356.jpg

Manchester United'ın sol beki Patrice Evra, Messi'ye geçit vermeyeceğini söyledi.

Şampiyonlar Ligi Finali yaklaştıkça heyecan artıyor. Kendi liglerinde şampiyonluklarını garantileyen 2 takım Barcelona ve Manchester United'ın da aklı artık sadece bu finalde.

Devler Ligi Finali'nde en zor görevlerden biri Patrice Evra'nın olacak hiç kuşkusuz. Messi'yi savunmakla görevli olacak Evra, Arjantinli yıldızdan çekinmediğini açıkladı. Dünyanın en önemli sol beklerinden biri olan 28 yaşındaki Fransız yıldız, kendisine Carlin Cup maçında Aaron Lenon karşısında düştüğü durum hatırlatılınca ise şu açıklamaları yaptı;

"3 yıldır Manchester'dayım ve sadece 1 maç kötü oynadım. Ancak bu maçtaki hatalarım bu kadar göz önüne çıkıyor diye üzülüyor değilim, çünkü sadece 1 maçta hatalı bulunmam benim dünyanın en iyi sol beki olduğuma olan inancımı arttırıyor. Evet Messi'ye karşı oynamak kolay değil, ancak onun için özel olarak hazırlanmayacağım. Antrenmanlarda Ronaldo, Rooney, Tevez gibi oyunculara karşı oynuyorum ve büyük yıldızlara karşı neler yapılması gerektiğini biliyorum. Messi'yi 10 kez durdursanız, bir kez sizi geçip gol atsa , yine suçlu siz olursunuz. Ondan açıkçası çok düşünmüyorum. Ona saygı duyuyorum ancak benim karşımda o kadar iyi oynayabileceğini düşünmüyorum"

Ben durdurabiLeceğini sanmıyorum!!!
10 Messi
Champion Barca =)

KAYNAK

o kadar eminolmayın kırmızı şeytanlar yenilmez asla ispanyol futbolundan daha kaliteli ingiliz futbolu
Champion Kırmızı Şeytanlar

Messi & İniesta
bu sene o kupayı cok istiyor!!
MANU daha gecen sene aLdı başarıya biras daha
aç bir takım barca o yüzden kazanacağını düşünüyorum!!!

İddiaLı AçıkLamaLar Yapmak Zeki OLmayan İnsanLara Mahsustur İşini BiLen Oyuncu Gereken Cevaba Sahada KaLitesiyLe Verir, Ben Ona Geçit Vermem O Kim Vs. Tarzı KonuşmaLara Gerek Yok Herkes İşini Sahada Yapacak...

messiye geçit vermemek mi düşünemiyorum.....

Yattarada böle konuşmuştu ama fos çıktı :D:D

Geri