EvliyimAmaUygunum.com Hacked

helal olsun adamlara böyle sitelerle ahlak kavramını ortadan kaldırıyolar pislikler
Türklük bumu şerefsizler evliymiş ama uygunmuş o siteyi yapanları bulsam asarım ben

site yakkinda acilacak gibi gözüküyor

waallaa ben cw denim ve bir kez daha gurur duydum

Bu şekilde tavır alanlar acaba kaç sefer o sitede dolaştınız demi yürekli olun biraz yürekli atıp tutmayın harbi bilmeyenler yazdın o sitede dolaşanlar değil

burda cw reklamı yapmayın site hala çalışıyor bu siteyi daha öncede hacklediler sözde ama geri verdiler zaten temcid pilavı gibi burayı hackleyip duruolar tonla site varken

Bir konuyu soylemeden gecemedim...Yıllardır bu dunyanın içindeyim ve ilk defa bir hack toplulugunun CWye laf atmadıgını güzel işlerinde övdüğünü görüyorum...Çok söze gerek yok büyük olmaya giden yol yiğidi öldür ama hakkını ver zihniyetinden geçiyor...Cyber-Warrior bu ülkede kurulan ilk siber savunma ordusu ve gücüdür...İlk olması tek olmasını gerektirmez HackHell yöneticileri gibi komplekssiz kendi işine bakan ve bulundugu yeri bilip devamlı büyümeye göz dikmiş bir takımın bir gün büyük değil gerçekten çok büyük olacağına inanıyorum...Daha ilk günden Cyber a laf atmakla nam yapmaya çalışanlarında birşey kazanamayacaklarını biliyorum...Çünkü büyüklük hasetcilerin değil kendi işine bakanların hakkıdır
Sanal alemde de temiz ilkeleri olan rekabetle haseti birbirine karıstırmayan bir siteninde bulunması sevindirici...Vesselam

Adamlar güzel cevap vermişler :D

Bu ülkede, bizim internet'imizde, bizim ahlak değerlerimize, Aykırı yayın yapanlar şunu asla unutmasınlar ki;
Türk Internet aleminde CW Akıncıları vardır.
ve gün gelir CW Akıncılar'ı tıpkı şuan bu siteyi temizlediği gibi onları internet'ten temizler.
evliyimamauygunum.com veritabanı ve Ahlak kavramından yoksun üyelerinin bilgilerini yakında buradan deşifre edeceğiz.
Bu sitenin şöyle bir sloganı vardı ; "Dünya'nın çivisini biz çıkarmadık, biz geldiğimizde çivi çıkmıştı. Biz sadece çıkmış çivi ile oynuyoruz"
El Cevab :Bizde geldik o çiviyi çakıyoruz

süüüper cevap :) :) :)

Geri