EvliyimAmaUygunum.com Hacked

Prince_ice

New member
Reaction score
0
EvliyimAmaUygunum.com yaklaşık 30 bin üyesi olan bir site.Daha doğrusu öyle idi çünkü şimdi Cyber-Warrior denilen hack grubu tarafından hacklendi.Ve üye olanların bilgilerinin teşhir edileceği söyleniyor.Ne diyelim ellerine sağlık,yolları açık olsun...

Adamlar güzel cevap vermişler :D

Bu ülkede, bizim internet'imizde, bizim ahlak değerlerimize, Aykırı yayın yapanlar şunu asla unutmasınlar ki;
Türk Internet aleminde CW Akıncıları vardır.
ve gün gelir CW Akıncılar'ı tıpkı şuan bu siteyi temizlediği gibi onları internet'ten temizler.
evliyimamauygunum.com veritabanı ve Ahlak kavramından yoksun üyelerinin bilgilerini yakında buradan deşifre edeceğiz.
Bu sitenin şöyle bir sloganı vardı ; "Dünya'nın çivisini biz çıkarmadık, biz geldiğimizde çivi çıkmıştı. Biz sadece çıkmış çivi ile oynuyoruz"
El Cevab :Bizde geldik o çiviyi çakıyoruz

Helal olsun .Hadlerini bildirmişler.

bende tebrik ederim bu pisliği temizleyen arkadaşları

helal olsun boyle ahlaksız islere yataklık edenlere iyi ceza vermisler.

helal olsun adamlara böyle sitelerle ahlak kavramını ortadan kaldırıyolar pislikler
Türklük bumu şerefsizler evliymiş ama uygunmuş o siteyi yapanları bulsam asarım ben

Türk Sanal Aleminde Ahlaksızlık Yapan Hiç Bir Site Cezasız Kalmaz !

asıl bu siteyi yapanın kim olduğunu öğrencen onu temizlicen bu serefsizler vazgeçmez

Ellerine sağlık harika bir iş yapmışın..Sapık bunlar..

arkadaşlar o site artık yok bazı yurtdışı indexlerinde açıor ama akıncılar siteyi mahvetti ;) Cyber-Warrior sanırım daha önce hacklemişti fakat alınmıştı sonrada akıncılar hackledi böyle duydum ben grubun üyesinden

Geri