Evlilik Aşkı Öldürüyor mu ?

Evlilik Aşkı Öldürüyor Mu ?

• Evet Aşk , Meşk Kalmadı İmdat Avukat Arıyorum : )

Kullanılan: 23 51.1%
  • Hayır Çok Mutluyum Aşkım Benim Seni Çok Seviyorum : )

Kullanılan: 22 48.9%

• Kullanılan toplam oy
    45

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0
2dhijb9.jpg

Evet arkadaşlar sorumuz basit ama uygulanması ve yaşanması biraz zor olabiliyor büyük hayallerle , heyecanlarla , güzelliklerle süslediğiniz düzeyli , mantıklı sevgi dolu aşk dolu bir birlikteliğinizi nikahta keramet vardır diyerek son noktayı koyduktan sonra evliler kervanına katılınca bir kaç ay içirisinde bambaşka birisi olup çıkıyormuyuz ? her şey flört ederken çok daha mı güzeldi ? büyü bozuldumu evlenince ne dersiniz değerli görüşlerinizi almak istedim : ) ?

2gyd5vs.jpg

Kaynak by Newwave : )

maalesef zamanla ruhuna fatiha okunur, lakin Birkere karsiliksiz sevilmisse adam gibi derler ya iste o sekli bir yastikda kocatir,herseye ragmen Ölmemeli dir bence,, hayirdir Dostum KONU BASLIGI genel mi Yoksa ÖZ€L de varmi :hhmanD gözlerimi aliyoR sisden net göremiyorum umarim hersey gönlünce geciyordur, hayirli forumlar ..

aşk maşk bahane maksat embelidömbeli:))

Bence kesinlikle öldürüyor.Çünkü flört çok güzel çok heyecanlı bişey.Çok farklı ve mutlaka yaşanması gereken bir duygu.Ama evlenince işin içine geçim sıkıntısı giriyor.Sorumluluklar başlıyor,strese çok meyilli bir ortam oluşuyor ister istemez.Hele bide çocuk yaparsanız eyvah!Eşler arasında kopukluk yaşanmaya başlıyor filan.
Velhasıl ben evlilik aşkı öldürür diyorum.

Aslında bende evlilik aşkı öldürmesede süründürüyor diye düşünüyorum yani bir zaman sonra aşk
yerini sıradan ama düzeyli bir sevgiye bırakıyor ilk günün heyecanından pek eser kalmıyor gibi : )

henüz evlenmedim ama illaki öldürür
ilk başlardaki enerjiyi nerden bulacaksın :)

henüz evlenmedim ama gözlemledigim kadarini söyleye bilirim

- sevgi
- saygi

varsa sürer ama yok

- tapusu bende
- alan aldi satan basindan saldi

felsefesiyle hareket edenlerinki kisa sürüyor

galiba :melek

yok öldürmez evli biri olarak katılmıyorum 10 . seneye giriyorum ve bir kızım var eşimi hala seviyorum tabi ilk zamanlar gibi olmuyor . hele çocuk olunca biraz daha aşık oluyosun eşine

bence evllık aşkı degıl,ask ıntıkamını alıp evllılıgı öldürüyor:(

Aşkı yaşamayı bilenler için bir sorun oluşturmaz...

Bence evlilik .. aşıklar için aşklarını teminat belgesiyle garantilemeleridir :D

kim ne derse desin aşk bir yerden sonra biter geriye kalan sadece alışkanlıktır (bence)

Geri