Evlenmeden olur mu olmaz mı?

Evlenmeden olur mu olmaz mı?

• OLUR...

Kullanılan: 88 41.7%
  • OLMAZ...

Kullanılan: 109 51.7%
  • KARARSIZIM....

Kullanılan: 14 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    211
erkek yapar helal olsun derler kız yapar o...pu derler bu bizim içimize yerleşmiş bende karşıyım fakat ewlilik yoluna giderken olabilir

EVLENMEDEN OLUR DIYENLERE BIRDE EVLENDIKTEN SONRA CINSEL SORUN YASAMAK ISTEMEYENLERE VEYA DAHA TECRUBELISINI ARAYANLARA.

BUNU ICINE SINDIRDIKLERINE GORE BENIM YAZACAKLARIMI HAYLI HAYLI SINDIRIRLER.

COK YAKIN AKRABALARDAN BAHSETMEYECEGIM FAKAT OLUR DIYEREK DUSUNCESIZ CEVAP VEREN BU ARKADASLAR

EVLENDIGINDE DAHA ONCE SENDEN BASKASIYLA MERCIMEGI FIRINA VERMIS BIRISIYLE KARSILASTIGINDA O KISIYE DAHA SONRASI IÇIN NE KADAR GUVENEBILIRSIN..

SEN BELKI COK TECRUBELISINDIR FAKAT EVLENMEDEN ONCE BAKIRELIGINI BIRAKAN KADINI TATMIN EDEMEDIGINI DUSUN. BELKI SEN KENDINI KANDIRIRSIN FAKAT SENDEN ONCEKI SONUNA KADAR BASTIRMISTIR.

EVLENDIN ESIN KULLANILMIS CIKTI KORUNMADIN 1 AY SONRA HAMILE KALDI BELKI SANA MAHCUP OLMAMAK ICIN TECRUBE EDINMEK ICIN YAPMISTIR EVLENMEDEN BI KAC GUN ONCE NEREDEN BILECEN.

OYLEKI TADI DAMAGINDA KALAN BU KADIN SENI BEGENMEDI DIYELIM BASKA TATLAR ARAMAZMI.

SEN KENDI UCKURUNU DUSUNEREK CEVAP VERDIN. OLUR DEDIN VE BAKTINDI YILLAR GECTI EVLENDIN VE KARSINA OLMUŞ BIR KADIN CIKTI O ZAMAN BU FORUMDA YAZDIKLARIN ICIN VEYA BENIM BU YAZDIKLARIMI HATIRLADIGIN ZAMAN NE DUSUNECEKSIN.

Olsun tecrübelidir mi?
Neyse cinsel problemlerimiz olmaz en azından mı?

Aslında yakın akrabalardan bahsetmeyecektim ama konu tamamen yakın hatta yakınında yakını belli bir süre veya bir ömür hayatımızı geçireceğimiz kişi ile ilgili.

Bu şekilde düşünen arkadaşlar büyük bir ihtimalle böyle bir durumda karşılaştıklarında
"Belki en sert tepkiyi vereceklerdir. Ne kadar gönülleri hovarda olursa olsun kendileri ile çelişkiye düşecektir. Belki çok sevdiğinden ve Dünyayı başka birşeye değişmeyeceğinden içine atıp daha sonra patlayacak psikolojik problemlerin temelini atacaktır."

Bizim ahlaki değerlerimiz böyle ir durumla bağdaşmıyor. Ne yazıkki toplumda oluşan bu yozlaşma ileride anne babası belli olmayan çoçukların artmasına sebep olacaktır.

Konu hakkında çok fazla söylemek istediğim şeyler var fakat.

Bazı kafası karısık arkadasların kafasının daha fazla karışmasını ve sinirlenip inatla daha farklı cinsel duyguları yaşamalarına sebep olmak istemem :)

Sonuçta ailesinde gerekli eğitimi ahlakı almadıysa veya ailesini ahlakı bu kadarsa diyecek baska şeyim yok...

Herkes ektiğini biçer...
bu adam haklı dostum

Erkeklere göre tabiki olur, bayanlara göre de -çok isteseler bile- kesinlikle olamaz. Herkes ne yapacağını, ne yaşayacağını kendi düşünür ve yaşar. Medeni bi insan olmama rağmen erkeklik duygularımı da düşünceme katarak bence olmamalı diyorum..

genelevlerine abone olursan sorun cıkmaz :D

babalar gibi olur, o da şöyle, aylık maaşın 3 milyarsa bak rahatına :)

bal gibi olur ama olmaz diyeni eminim herkes daha çok sewer ama bi yere kadar

Kesinlikle Karşıyım....,
Hiç bir cevap veremiyorsan bilmem diyorsan.
Önce dininin ne olduğuna karar ver.
Müslümanım diyorsan aç Kuran-ı Kerim' i zina ne kadar günahmış onu öğren.
Ama herkes in kendi biliceği iş her koyun kendi bacağından asılır.

Olmaz kardeşim. Evlendiim kadın benden önce bi erkekle beraber olmuş düşüncesi bile beni deli ediyo. sadece bana ait olmalı. Hani tecrübeli kadın makbüldür diyenler var. E kardeşim karını da kendin eğit başkasından öğrenmesin. bikaç kez acamilik çeker sonra alışır. Nasıl olsa kaçmıyo

bence olmaz.. bunun sonu nerelere gider tahmin bile etmek istemiyorum... biraz akıLLıca düşünün ewlenmeden olursa ne olur iyi düşünün bide halkımızın bu konuyla bilgi seviyesinide düşünün çünkü biz amerika yada hollanda değiLi< :goz:​

Kimi gülecek kimi dalga gececek kimi aferim dicek ama bu sözü bi kere ben kullanmıştım kız arkadasıma evlenmeden olmaz demiştim :D, ama onu gercekten sevdiğim ve düşündüğüm için bole solemiştim =)

Geri