Evlenmeden olur mu olmaz mı?

Evlenmeden olur mu olmaz mı?

• OLUR...

Kullanılan: 88 41.7%
  • OLMAZ...

Kullanılan: 109 51.7%
  • KARARSIZIM....

Kullanılan: 14 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    211
olmaz...

çünkü benim

dini kurallarıma,

aile terbiyeme,

kültürüme,

yaşantıma,

geçmişime,

kısacası beni ben yapan özelliklere TERS....

KENDİ ÖZBENLİĞİNDEN VAZGEÇİPTE AVRUPAİ DÜŞÜNENLERE DİYECEK BİRŞEYİM YOK..

AMA OLUR DİYORSA BEN TÜRK KÜLTÜRÜNÜ YAŞIYORUM DEMESİN... ZİRA AVRUPA KÜLTÜRÜNÜ YAŞIYORDUR...

ewlenmeden olmaz valla. Yakında ewlilik yolu beni bekliyo valla:D:D az kaldı sanırım nişan düğün vs vs

arkadaşlar tamam kızla evleniyosak bakire olmasını istiyoruz düşünün acaba biz ne kadar bakiriz 10 arakştan en az beşi karaköye gidip bayanlarla beraber olmuştur yani ama biz hala kız bana bakire olarak gelsin diyoruz bizim gibi abazalar varken bakire kızmı kalır artı kızlarnerden bilcek bizim daha önce kimle beraber olduğumuzu ben sağ görüşlü bi insanım ama bu devirde çağdaş düşünmek lazım o yüzden kızlarıda düşünmek lazım kendimize bakalım ilk önce biz erkekler temizsek karşımızdakininde temiz olması en büyük hakkımız ama bizde evlenmeden önce ilişkiye girmişsek bayan olan lişide bunu yapmışsa tek suç onda değildir aynısını bizde yapmışızdır ama en iyisi temiz olmak

olmaz...

çünkü benim

dini kurallarıma,

aile terbiyeme,

kültürüme,

yaşantıma,

geçmişime,

AMA OLUR DİYORSA BEN TÜRK KÜLTÜRÜNÜ YAŞIYORUM DEMESİN... ZİRA AVRUPA KÜLTÜRÜNÜ YAŞIYORDUR...

çok güzel bir açıklama getirmişsin konuya... tşklerrr...

bence olmaz arkadaşım evlenmeden önce olmuş olabilir diyen arkadaşlara bir şey demiyorum sonuçta kendi düşünceleri ama düşünsenize hayatınızı adadığınız aşık olduğunuz hatunu sizden önce elden geçirmişler, başka bir erkekle yatmış, dokunmuş, sevişmiş......
yo yo bu benim kaldırabileceğim bir şey değil
kimse kusura bakmasın :)

olmaz...

çünkü benim

dini kurallarıma,

aile terbiyeme,

kültürüme,

yaşantıma,

geçmişime,

:clap:clap:clap:clap

En gerçekçi açıklama arkadaşımdan gelmiş Aynen katılıyorum...Olur olur diye iştahlanırken bir müslüman TÜRK olduğunuzu (tabii öyleyseniz) ve bir müslümana da bu gibi zinaya giren durumların haram olduğunu UNUTMAYINIZ...saygılar

Evlenmeden olur diyenlerdendim bir zamanlar, ve karşıma gerçekten alın yazısı diyebileceğim biri çıktı ve evlendim. Şuan bekar gezdiğim günlere pişmanım. Gerçek insanı bulduğunuzda benimle hemfikir olacağınıza eminim... Şiddetle tavsiyemdir!

evlenmek :D kagit uzerinde olan bisey. evlenmeden de kafa dengi bir hanim bulup, ömur boyu yasabilirsin. bunlarda cok...
ama kadinsiz yapilmaz, sahsi görusum...

Bence Kesinlikle Olmaz.Neden Diye Sorarsanız.Sevmiş Oldugum Kızın Geçmişinde Başkası İle Çıkmış Olması Bile Canımı Sıkıyor.Birde İleri Durumu Dusununce.Ölsemde ASLA Diyorum.

Bu konu hakkında final tezi hazırlayabilirim sayfalar dolusu şey yazabilirim ama buna değermi o çok şüpheli o yüzden gerek yok. Kısaca kesinlikle OLMAZ en başta eğer insanız diyorsak DOĞAMIZA ters ayrıca kültürümüze ve dinimize de uymaz... Arkadaş erkeklerden bahsetmiş emin ol aynı şey değil bir erkeğin beraberliği ile kadının beraberliği çok çok çok çok farklı daha sade söylemek gerekirse İNSANLIĞIN geleceği, sağlığı ve mutluluğu kadınların tek eşliliğine bağlıdır eğer dünyadaki denge ters yöne kayarsa kaos kısaca kıyamet başlar diyebilrim. Kimilerine bu çok saçma gelebilir ama maalesef öyle :D

olurmu hiç elalemin kızını kandır sonrada bırak dine aykırı bir kere günah bunlar burası amerika degil AMA BUNLARI YAYAN HEP O ŞEREFSİZ MASONLAR ÇIKSA KARŞIMA VARYA ONUN YEDİ SÜLALESİNE DALARIM İŞTE BAK O GÜNAH DEGİLDİR HA

Tamamen Katılıyorum Kardeş özellikle Son Yazdıgına

Evlenmeden Olur Dıyenlere

EVLENMEDEN OLUR DIYENLERE BIRDE EVLENDIKTEN SONRA CINSEL SORUN YASAMAK ISTEMEYENLERE VEYA DAHA TECRUBELISINI ARAYANLARA.

BUNU ICINE SINDIRDIKLERINE GORE BENIM YAZACAKLARIMI HAYLI HAYLI SINDIRIRLER.

COK YAKIN AKRABALARDAN BAHSETMEYECEGIM FAKAT OLUR DIYEREK DUSUNCESIZ CEVAP VEREN BU ARKADASLAR

EVLENDIGINDE DAHA ONCE SENDEN BASKASIYLA MERCIMEGI FIRINA VERMIS BIRISIYLE KARSILASTIGINDA O KISIYE DAHA SONRASI IÇIN NE KADAR GUVENEBILIRSIN..

SEN BELKI COK TECRUBELISINDIR FAKAT EVLENMEDEN ONCE BAKIRELIGINI BIRAKAN KADINI TATMIN EDEMEDIGINI DUSUN. BELKI SEN KENDINI KANDIRIRSIN FAKAT SENDEN ONCEKI SONUNA KADAR BASTIRMISTIR.

EVLENDIN ESIN KULLANILMIS CIKTI KORUNMADIN 1 AY SONRA HAMILE KALDI BELKI SANA MAHCUP OLMAMAK ICIN TECRUBE EDINMEK ICIN YAPMISTIR EVLENMEDEN BI KAC GUN ONCE NEREDEN BILECEN.

OYLEKI TADI DAMAGINDA KALAN BU KADIN SENI BEGENMEDI DIYELIM BASKA TATLAR ARAMAZMI.

SEN KENDI UCKURUNU DUSUNEREK CEVAP VERDIN. OLUR DEDIN VE BAKTINDI YILLAR GECTI EVLENDIN VE KARSINA OLMUŞ BIR KADIN CIKTI O ZAMAN BU FORUMDA YAZDIKLARIN ICIN VEYA BENIM BU YAZDIKLARIMI HATIRLADIGIN ZAMAN NE DUSUNECEKSIN.

Olsun tecrübelidir mi?
Neyse cinsel problemlerimiz olmaz en azından mı?

Aslında yakın akrabalardan bahsetmeyecektim ama konu tamamen yakın hatta yakınında yakını belli bir süre veya bir ömür hayatımızı geçireceğimiz kişi ile ilgili.

Bu şekilde düşünen arkadaşlar büyük bir ihtimalle böyle bir durumda karşılaştıklarında
"Belki en sert tepkiyi vereceklerdir. Ne kadar gönülleri hovarda olursa olsun kendileri ile çelişkiye düşecektir. Belki çok sevdiğinden ve Dünyayı başka birşeye değişmeyeceğinden içine atıp daha sonra patlayacak psikolojik problemlerin temelini atacaktır."

Bizim ahlaki değerlerimiz böyle ir durumla bağdaşmıyor. Ne yazıkki toplumda oluşan bu yozlaşma ileride anne babası belli olmayan çoçukların artmasına sebep olacaktır.

Konu hakkında çok fazla söylemek istediğim şeyler var fakat.

Bazı kafası karısık arkadasların kafasının daha fazla karışmasını ve sinirlenip inatla daha farklı cinsel duyguları yaşamalarına sebep olmak istemem :)

Sonuçta ailesinde gerekli eğitimi ahlakı almadıysa veya ailesini ahlakı bu kadarsa diyecek baska şeyim yok...

Herkes ektiğini biçer...

genelde evlenmeden olmaz deniliyor ama evlenmeden (beylerden) "milli olanların" sayısı da hiç az değil hani
hem kendileri evlenmeden cinsel ilişkiye giriyorlar, hem de bakire kızla evlenelim diyorlar
bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2708609' Alıntı:
genelde evlenmeden olmaz deniliyor ama evlenmeden (beylerden) "milli olanların" sayısı da hiç az değil hani
hem kendileri evlenmeden cinsel ilişkiye giriyorlar, hem de bakire kızla evlenelim diyorlar
bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?

tam da soleceklerimi solemişsin be kardes...=))

Geri