Evlenmeden önce, aynı evde yaşar mısınız ?

Evlenmeden önce, aynı evde yasarmisiniz sevdiginizle ?

• Kullanılan toplam oy
    183
sonuna kadar evet

Yaşanabilir
Neden yaşanmasın ki
Daha rahat anlaşabilineceğini düşünüyorum böylesine bir konumda...

yaşanması lâzım bence. tabuları yıkmak gerek. Örf adetlere neden aykırı ki? evde ne yapıcak bunlar. düşündüğünüz şeylerse aynı evde yaşamayıp daha da ileri gidenler var. o yüzden seviyeli bi ilişkiyse yaşanmalı.

Bibirini tanımak için lazım.

Bu soruya cevap verenlerden birçoğu sanıyorum ki erkek arkadaşlarımız.. Ama birde şöyle düşünelim birbirini tanımak için aynı aileden aynı can ve kandan kız kardeşlerimiz ben bu erkekle nikahsız birbirimizi tanımak için aynı evde yaşayacım deseydi hala bu konuda ki fikirleriniz aynı yönde mi olurdu ??? Birde bu tanıma sürecinin kötü sonuçlandığını 4 yada 5 yıl aynı evde yaşayıp anlaşamadıklarının farkına varıp soluğu ailesinin yanında bulabileceğini de düşünelim

Bu soruya cevap verenlerden birçoğu sanıyorum ki erkek arkadaşlarımız.. Ama birde şöyle düşünelim birbirini tanımak için aynı aileden aynı can ve kandan kız kardeşlerimiz ben bu erkekle nikahsız birbirimizi tanımak için aynı evde yaşayacım deseydi hala bu konuda ki fikirleriniz aynı yönde mi olurdu ??? Birde bu tanıma sürecinin kötü sonuçlandığını 4 yada 5 yıl aynı evde yaşayıp anlaşamadıklarının farkına varıp soluğu ailesinin yanında bulabileceğini de düşünelim

Olay bitmiştir. Bu kadar :clap

aslında düşünüyoruz yaşamayı.öğrenciyim zaten bizimkiler baskına gelirlerse netcez die düşünüyoruz

bence sevdiğinle evlenmeden önce aynı evde yaşarsan o kişi ile evlenemezsin çünkü kişi yi daha iyi tanırsın

Dine uydurmak için imam nikahı yaparsın, sonra da boş ol dersin biter. Yani bir çoğunun yaptığı gibi dine uydurmak kolay.

tabi ki hayır burası Türkiye gerci değil Türliye dünyanın neresi olursa olsun asla...
bu resmen neyse .. sakin ol feryal =)

beylere de şunu sromak istyrm siz kızkardeşini bir evde bir beyle bırakır mıydınız birbirlerini tanısınalr ?
evet diyenelre de şunu diyorum o kadar beyınsız mı bir insanı analiz etmek için aynı evde yaşamaya gerek yok arif olan anlar ;)

tabi ki hayır burası Türkiye gerci değil Türliye dünyanın neresi olursa olsun asla...
bu resmen neyse .. sakin ol feryal =)

beylere de şunu sromak istyrm siz kızkardeşini bir evde bir beyle bırakır mıydınız birbirlerini tanısınalr ?
evet diyenelre de şunu diyorum o kadar beyınsız mı bir insanı analiz etmek için aynı evde yaşamaya gerek yok arif olan anlar ;)

17 Yaşındaki Kız Kardeşimi Yaşatmam HeraLde :) Hangi Devirde Yaşıyoruz feryal :)

Arif Markete Gitti GeLcek :)

off ya örf adet diyonuz gelin izmirde yasayın kimse karısmaz aynı evde evlenmeden yasansa ne oluyorki ben buna anlam veremiyorum insanlar uçkurlamı namusunu koruyo yani bırakın ya hurafe bunlar yasayın gitsin ama korunarak :):)

ablam 3-4 yıl yaşadı ve hem o hem ben memnundum

ve bende yaşarım..

Çünkü bu benim hayatım

Kendi Ahlakım, kendi örfüm kendi dinim..

kimse karışamaz..

:clap:clap:clap

Kişi kendine yakışanı yaparmış..

Demek ki bu olayı normal karşılayanlar,aynı şeyi kendi bacıları yeğenleri kızları için de normal görecekler....

ALLAH'ın CC Resulü SAV şöyle buyurdu ;
-"Üç zümre vardır ki onlar Cennet'e giremez, onun kokusunu da alamazlar"
-"Erkekleşen kadınlarla, devamlı alkol alanlar ve bir de deyyuslardır"
Ashab'ı Kiram sordular; Ya Resulallah deyyus kimdir ?
Buyurdular ; "Deyyus ; ehlini (eşini ,kızını , kız kardeşini vs erkeklerden) kıskanmayan adamdır"

O durumda Zina etmemek elde değil Yaşanmaz..

Hayır Tabikide rojana ters .!:sigara:

Geri