Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evlenme teklifini nasıl yapardınız ya da yapılmasını isterdiniz!!!
Önce bi buket kırmızı gül alırdım ve onu en sevdiği yere yemeğe götürürdüm. Sonra o buket gülün içine kırmızı bi gül koyardım. Ve kıza gülü verirken seni seviyorum benim le evlenir misin derdim...
Not: Reddetmemesini istiyorsanız kalabalık bir yeri tercih edin. Ama kabul etmeyeceği warsa yine de etmez
alone boy romantik birisin ama bence bu biras sıradan olmuş.sencede öle deil. mi ma kız edecekse bunlara pek bakmaz.ben olsam bu da klasik gelebilir ama eifel kulesinin zirvesinde tüm paris ayaklarımız altındayken gün batımında tek taş yüzüğü sunar ve benimle çoluk çocuğa karışır mısın derdim (eifel den dolayı klasik gelebilir)
Bana göre en güzeli erkek arkadaşımla yakamozun olduğu güzel bir yaz gecesi denizde açılarak bana sandalda evlenme teklifini etmesini isterdim(her nekadar şu an evliliği düşünmesem de) :clap:
abi şimdi ne diyim ÖNCE OLASILIKLARI DEĞERLENDİRİRİM SONRA KABUL ETME PAYIYLA ETMEME PAYINI HESAPLARIM HANKİSİNİN % Sİ DAHA FAZLA GELİRSE ONU YAPARIM(WAY BE SÜPER YORUM OLDU TABİYİKİ ESPİRİYDİ BU:
ÖNCE HERHANGİ Bİ SAHİLDE GEZİYE ÇIKARIRDIM SOOONA OLAYIN EN GÜSEL YERİNDE SORGUSUZ SUALSİZ DİREK TEKLİFİ YAPIŞTIRIRIM AMA BÜSSÜRÜ TEKKLİF LAFI VAR MESELAA;
HAYATINI BANA ADARMISIN...
BENİ HAYATININ ERKEE OLARAK KABUL EDERMİSİN
SENİN İÇİN CANIMI VERİRİM EGER SENDE BANA BUKADAR DEER VERİOSAN BENİMLE EWLEN(BİRAS ABEZ KAÇTI BE)
AMA BENİM SÖYLİYECEĞİM SÖZ BU OLURDU;
HAYATIMIN KADINI,İLERİDEKİ ÇOCUKLARIMIN ANNESİ VEDE BİNNACCK AŞ-SHKUM OLURMUSUN
görüldüğü kadarı ile bazılarımız evlenme taraftarı değil .Aslında haklısınız yapılan araştırmalara göre türkiye de evlenme için tüm masraflar 15 milyar (yanlış hatırlamıyorsam) tutuyormuş Bu durumda evlenen kişide epey birikimi olması gerekiyor.Gerçi bende artık evlenmeyi düşünmüyorum.Daha okul var askerlik var ondan sonra iş var