Evlendikten sonra eşiniz ailenizi istemezse ne yaparsınız?

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .

Heart_Lover

Golden Rose
Reaction score
0
(İstememekten kasıt ziyaretlerine gitmeye istekli olmama, onların gelmesini veya birlikte yaşamayı istememe, onları hor görme vs. )

(Anket+Serbest Kürsü)

Teşekkür

nasıl istemezmiş kim oluyor ki aile büyüklerime degerlerime karşı çıkacak tabi ortada kötü bi durum yoksa

Ben hor görürüm neden dıosanız zorla güzellik olmaz o da hayatını bana adayacak sonucta bole dusunuyosa saygı duyarım :D

Bence birlikte yaşamayı istemeyabilir sonuçta aileler evlenmiyor kişiler evleniyor lakin hor görme çok ayrı bir durum insanın kendi kişiliğini karekterini gösterir hiç kimsenin bir başkasının ailesini hor görmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum.

Ben bu konuda tavırdan ötesini yaparım.Sonuçta ailem beni bu duruma getirmiş ve eşimle evlenmemde bi nebze onlarında katkıları var.Ama eşime ailemi zorla sevdiremem.Sevmiyosa saygı duyar yoksa gider.

ya a beni eğer kabul ettiyse ailemide kabul edicek ilk önce konuşurum anlamssa ortada çok kötü bi durum yoksa sewmesede saygı duymasını isterim

sonuçta başlıktan anladıım kdıryla yeni evlenilmiş hissi duydum :D
o yaşıma kdr beni büyütmüş 9 ay karnında taşımış birini nasıl evimden atarım.

Baktık normal yollardan problem çözülmüyor, kapının yolunu gösterir gönderirim ( Allah büyük konusturmasında)

Her zaman söylerim geldiğin aile çok önemlidir, onlar seni herzaman ne yaparsan yap karsılıksız sevecek ve yardım edeceklerdir.

Onun ailesine de ben aynı tavrı takınırım.:sigara:

eğer ailem ona gerçekten bu durumu gerektirecek birsey yapmadıysa tavır alırım tabiki ama ailemde suç varsa onlarla da konusurum durduk yerde tavır yapıcak bii de olmaz heralde:D

Eğer ßen ßaşta Ona Söylediysem..! Aynı Evde Yaşıcaz Diye Ve Kabul Ettiyse Ama Sonradan Ayrı Ev İstediyse.. Ve Benimde Alacak Durumum Yoksa.. =) Ona Hayatında Mutluluklar : ) )

Geri