ѕσηυη¢υ
кιℓℓ ƒσя &#
- Reaction score
- 0
kimden öğrenmiş bu bakanımız Avrupaya Türkiye'yi şikayet etmeyi :melek
Bu konuyu burada çok defa konuştuk.
Araplardan ithal edilenlerin dışında bizim ülkemizde yanlış hiçbir şey yok.
Sorun başörtüsü sorunu değil, karaçarşafa doğru yol alan türban sorun olan.
çarşafa bu kadar meraklıysan git günah mahkemelerinin oldugu yerde yaşa kardesim burası türkiye sizin yaptıgınıza yemek yediği tabağa sıçmak denir akşam akşam azımı bozdurmayım laikliğin gereğini yapmayı öğreneceksiniz başka çareniz yok!!!
Bakan Dı$ i$Leri bakanı değiL ki $ikayet bakanı !
Sanki bu ülkede kimsenin camiye gitmesine, oruc tutmasina izin verilmiyormus gibi, sanki müslüman olmak yasakmis gibi müslümanlik baski altinda diyorsunuz. Ben bu ülkede oruc tutugu icin öldürülen adam görmedim ama tutmadigi icin öldürülen kisi var biliyorum. Sirf ataist oldugunu söyledigi icin öldürülen veya öldürülmeye calisilan yazar taniyorum. O yazarlardan birini yakmak isterken 34 aydinin öldürüldügünü biliyorum.
Sizde biliyorsunuz ama ne desem bos anlamak kapasite isi.
abartıya gerek yok hersey ortada...yazdıgın seye kendinde inanmıorsun ya...neyse..
Sanki bu ülkede kimsenin camiye gitmesine, oruc tutmasina izin verilmiyormus gibi, sanki müslüman olmak yasakmis gibi müslümanlik baski altinda diyorsunuz. Ben bu ülkede oruc tutugu icin öldürülen adam görmedim ama tutmadigi icin öldürülen kisi var biliyorum. Sirf ataist oldugunu söyledigi icin öldürülen veya öldürülmeye calisilan yazar taniyorum. O yazarlardan birini yakmak isterken 34 aydinin öldürüldügünü biliyorum.
Sizde biliyorsunuz ama ne desem bos anlamak kapasite isi.