Evet Türkiye’de din özgürlüğü kısıtlıdır

***kimden öğrenmiş bu bakanımız Avrupaya Türkiye'yi şikayet etmeyi

Kimden olcak.Ampul babadan...

Bu konuyu burada çok defa konuştuk.

Araplardan ithal edilenlerin dışında bizim ülkemizde yanlış hiçbir şey yok.

Sorun başörtüsü sorunu değil, karaçarşafa doğru yol alan türban sorun olan.

ya Allah askına ne karacarsafı bırak ya saptırıyorsuın resmen

valla herkes istedigi gibi dinini yaşıyor hristiyanıda muslumanıda yahudiside çarsaflısıda bası acıgıda ilgi alanım olan bir konu degil ama yasanmıyor diyen bazı kullanıcılar cıgırından cıkan acıklamalar yapınca bende yazma geregi duydum sanmayın bu akp hep burda sanmayın bu memleket bize kalır herkes umdugunu bulsaydı bu dunyada hayatınız bu kadar rahat olmazdı boş konularla kafanızı yormayın gidin siyasete atılın lafla peynir gemisi yürümez tbmm ye girin de konusun

çarşafa bu kadar meraklıysan git günah mahkemelerinin oldugu yerde yaşa kardesim burası türkiye sizin yaptıgınıza yemek yediği tabağa sıçmak denir akşam akşam azımı bozdurmayım laikliğin gereğini yapmayı öğreneceksiniz başka çareniz yok!!!

evet bu ülkede din özgürlüğü kısıtlı oldugu icin cocuklar okul bulamazken her mahallede içleri bomboş 1 er 2 şer cami vardır..

din özgürlügü kısıtlı diye mazlum rolune burunenlere bak hele, kendi söylediginize bile inanmıyorsunuz, anca mazlum edebiyatı yapın

Dünyanın neresinde görülmüştür bir bakanın kendi ülkesini yurtdışında kötülemesi.
Bide gelmiş hala bu adamları savunuyorsunuz burada.

Cidden aşırı fettullah sempatizanı var bu forumda.Hepside Atatürk düşmanı ve en kötüsüde özgürlükten bahsediyor olmaları.
Siz özgürlükten ne anlarsınız ki
İnsan uğruna savaşmadagı birşeyin değerini anlayabilirmi ?

**ya Allah askına ne karacarsafı bırak ya saptırıyorsuın resmen

Gördük demi SAKARYA ÜNİVERSİTESİNDe 2. gün çarşafla giren öğrencileri.Bırakın bu ayakları...

Din özgürlüğü yokmuş..Bak bak bak.Çoğu lokanta Ramazan ayında oruç vaktine kadar yemek vermiyor.Bu na ne diycen?

Bakan Dı$ i$Leri bakanı değiL ki $ikayet bakanı !

Bu Hükümetin Hangi Hareketi Doğru Ki Her Yerde Açık Vermekten Bıkmadılar Birde Demokratik Bir Partiyiz Her Kesime Hitap Ediyoruz Demiyorlarmı Gerçekten Gülünç Duruma Düşüyorlar Neyseki Artık Sonları Yakındır Bunlar Son Çırpınışları Olacak...

Dün CHP genel Merkezi pardon Anayasa Mahkemesinin verdiği kararla din özgürlüğü var mı yok mu herkes gördü

çarşafa bu kadar meraklıysan git günah mahkemelerinin oldugu yerde yaşa kardesim burası türkiye sizin yaptıgınıza yemek yediği tabağa sıçmak denir akşam akşam azımı bozdurmayım laikliğin gereğini yapmayı öğreneceksiniz başka çareniz yok!!!

niye böyle dar düşünüyorsunuz bizim istediğimiz sadece başörtüsü veya türban kara çarşaf deil ama siz tabii her zamanki gibi bunu abartıp yok laiklik elden gidio yok seriat gelcek.. la havleee.....sen afedersin oranı buranı acıyorsun biz bişey diyormuyuz? hayır...ama siz bizim her b.kumuza karısıyorsunuz ...laiklikte laiklik alın zaten karar kabul edilmedi kına yakın...
ben istemiyorum sizin kolunuzu bacagnızı görmek zorundamıım?

Bakan Dı$ i$Leri bakanı değiL ki $ikayet bakanı !

siz her seyden sikayet ediorsunuz biz bişe dioz mu 50 senedir chpde adam yazıkkk

Sanki bu ülkede kimsenin camiye gitmesine, oruc tutmasina izin verilmiyormus gibi, sanki müslüman olmak yasakmis gibi müslümanlik baski altinda diyorsunuz. Ben bu ülkede oruc tutugu icin öldürülen adam görmedim ama tutmadigi icin öldürülen kisi var biliyorum. Sirf ataist oldugunu söyledigi icin öldürülen veya öldürülmeye calisilan yazar taniyorum. O yazarlardan birini yakmak isterken 34 aydinin öldürüldügünü biliyorum.
Sizde biliyorsunuz ama ne desem bos anlamak kapasite isi.

Sanki bu ülkede kimsenin camiye gitmesine, oruc tutmasina izin verilmiyormus gibi, sanki müslüman olmak yasakmis gibi müslümanlik baski altinda diyorsunuz. Ben bu ülkede oruc tutugu icin öldürülen adam görmedim ama tutmadigi icin öldürülen kisi var biliyorum. Sirf ataist oldugunu söyledigi icin öldürülen veya öldürülmeye calisilan yazar taniyorum. O yazarlardan birini yakmak isterken 34 aydinin öldürüldügünü biliyorum.

abartıya gerek yok hersey ortada...yazdıgın seye kendinde inanmıorsun ya...neyse..

abartıya gerek yok hersey ortada...yazdıgın seye kendinde inanmıorsun ya...neyse..

Yazdigim seyi cürütemeyince inaniyor musun sen buna hadi ordan falan demek kolay. Sen bana sunu söyle bu ülkede dinsiz oldugunu söyledigi icin öldürülen insan yok mu?

Guyjre, boşver dil döktüğüne değmez,çünkü tartıştıgın kişi Yeni gelecek vergiler için ''Durmak yok yola devam bir bildiği vardır Başbakanımın'' yorumunu yapabilen bir kişilik..o kendinie çoktan Akplilerin açıklamalarına inandırmış durumda..

ozgurluk rahatca camiye gidebilmek yada oruç tutmakla olmuyor arkadaşım...ben namaz kılıyorum ben oruç tutuyorum vb cümleleri sen heryerde diyebiliyormusun?mesela askeriyede soyle bak ozaman ne oluyor..işte ozgurluk buyuzden yok yada hangi gazetede mason faalyetleriyle ilgili yazı gordun(varsada çok çok azdır)ama hergün haber niteliği taşımayan ve islamla ilgili olan bir çok yazı manşet oluyor gazetelere yada müslümanım diyip yanlış yapan insanların yada kurumların yanlışları anlatılıyor gazetelerde ve çok güzek yanlışlar soylenmeli ama bunun yanında doğrusuda anlatılıyormu..madem amaç yararlı birşey yapmak neden sadece yanlış soylenip doğrusu anlatılmıyor ...hadi bunlarıda geçtik bu ülkede gazetelerde islam adı altında yapılan güzel şeyleri kaç defa okudun yada bir imamın yaptığı güzel birşeye(yanlış birşey yapsa hemen manşt olur)rastladın...işte buyuzden bu ülkede dini özgürlük olduğuna inanmıyorum ve buna sadece müslümanlık olarak bakmıyorum aleviler-ateistler ....içinde bu goruşum geçerli...

Arkadaslar öncelıkle herkese merhaba ben inanan ve esının turbanlı olmasını ısteyen bır kısıyım.Fakat turbanlı dedıysem cahıl olan dogmalara ınanan lardan degıl.
Ya laik olacaksın yada musluman!!!!!! dıyen zıhnıyetten degıl .Acıklara sankı bırer kafir gibi bakan değil.Baskalarının emrı altında yasayan hıc bır seyı sorgulayarak almayan dını kullanarak dını kotulemeye calısan lardan degıl.Basortulu olup da ....................... yapanlardan degıl.(Anlamısınızdır).

Zihniyetı Ya Laik Olcaksın Ya Musluman olanlardan degıl sozde laıklerden degıl

Gunumuzde yapılanlar hıc ıc açıcı degıl yavas yavas orta cag karanlıgına gıdıyoruz ınsanları cemaat adı altında toplayıp herkesı bır kısının dusuncesı gıbı dusunmeyı saglayan sıstemden degıl dınını kendı halınce yasayan vede herhangı bır grubun cıkarana yasamayan kısacası

BİREY OLAN biriii.

Geri