"Evet " derseniz, ikiziniz olacak...

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
Paşaların hepsi içeride aydınlar içeride diyor yazar acaba neden.
Bu ergenekonun içerisinde fiilen bulunan itler aslında çok açık belli.
medyadan askerden sivvilden biz kimin ne olduğunu biliyoruz ve yargılanıyorlar.
Bu adamlar madem ki suçsuzlar ve tertemizler acaba neden eline mahkeme kağıdı ulaşan ayılıp bayılıyor b,r türlü anlayamadım ben bunu.Sevinçten olmasa gerek =)
Eğer gerçekten ki suçsuzlarsa giderler büyük bir onurla ifadelerini vs verirler,demokrasi için en önemlisi Türkiye için.
Korkmazlar yusufcuk atmazlar yani.Sen git bununla 12 eylülü denk tut oldumu şimdi ?
Acaba Osman Paukoğlu gibi adamlar niye tutuklanmıyor ben hep merak etmişimdir.
Onlarda yüksek rütbeli askerlerdi Allah Allah =)
Ayrıca Osman Pamukoğlu gibi adamlar görev süresi dolamadan emekli edildi önceki dönemlerde neden acaba bak bunu da merak ediyorum.
çok kısa bir zamanda 2500 teröristi geberttiği için değildir herhalde =)

senide suçlama olmadan günlerce içeri tıkmak isteseler sende ayılıp bayılırsın. ortaya bi laf atayım da isteyen alınsın; kaçınız anasayada neyin değişeceğini biliyor? partiler atıp tutuyolar yok demokrasi yok özgürlük yok 12 eylül bıdı bıdı, hiçbiri de nelerin değişçeğinden bahsetmiyor, koyun memleketim de 3 büyükler ne derse ona he diyo maşşallah

hayatımda bole saçma bişi görmedim ab ye girmek için sonuna kadar çabalayan türkiye ve oyle bir hükümet var sen diyorsun ki iran rejimi çart zut pırt purt kırt kurt.hadi bunu geçtim sizin gibiler yeri geldiğinde hükümet ab köpeği oldu diyor.yaa kardeşim ne şeriatı ne iranı ne rejimi yaa insanlar kör değil abicim siz istediğinizi yapamıyorsunuz diye boyle konuşuyorsun egemenlik kayıtsız şartsız milletindir millet ne derse o olacak.Bi kere tür kiye devletinin yönetim biçimi cum huriyettir bu madde değişemez değişmesi dahi teklif edilemez teklif edenler cezalandırılır cumhur başkanı bile olsa.Oku öğren ondan sonra yaz yazılarını.

Hah işte kafanız basmıyor diyorum inanmıyorsunuz ! Ab ye girmek için kabalarını yırtıyor bu hükümet , öncesi de böyleydi ona lafım yok.Ama Ab'ye girince ne olacak diye zamanında bi taraflarını yırtan Abdullah Gül , şimdi niye Ab peşinde koşuyor bana bunu açıkla ?? Ab çok mu müslüman da girmeye çalışıyorsun a müslüman kesim ?? Ben her istediğimi de yapabiliyorum bu anayasa ile gayet özgürüm , daha neyin özgürlüğünden bahsediyorsun sen ? Ha tayyeapin özgürlüğünden bahsediyorsan tabi haklısın o konuda. Yeni anayasa ile daha bi açılıcak saçılıcak tayyeap abiniz.İlla ki bir birlik istiyorsanız Türk Birliği'ne doğru yönelin.Müslümanlıksa derdiniz 300 Milyon nüfuslu Türklerin %95i müslüman. 285 Milyon eder buda.Al sana birlik.Türk birliği kurulduğu anda karşında durabilecek güç olduğuna ihtimal veriyor musun sen ? 300 Milyon Cesur Türkün olduğu bir birlik.Kim duracak karşında ? Siz hala gürcü dönmesi müslüman(!) boşbakanınıza güvenin bize refah sağlıycak diye ! Gün gelir anamızı nasıl kurtarıcaz derdine düşerseniz orduya güvenmeyin ama o zaman !

civanım delikanlı tayyip ten altın değerindeki sözler =)

YouTube - Broadcast Yourself.

izleyin tayyipus un ne olduğunu görün...

linkin altında bir yorum var ordan direk alıntı yapıyorum..

"namaz kılmayınız" sözünden ne anlıyorsunuz? Tabiki sonunu getirmeden söylenen bir lafdır. Fakat " cünüp iken namaz kılmayınız" diye söylenirse sözün gerçekliği anlaşılır. Ulan geri***** sayın tayyip erdoğanın söylediği sözlerin bir kısmını keserek yayınlayıp ne yapmaya çalışıyorsunuz? Konuşma metninin tümünü yayınlasanıza ezik herifler! Görüntüleri kesip kesip anlamları çarpıtarak tayyip erdoğanın kötü birisi olduğunu belirtiyorsunuz. herkez biliyor tayyibin sizden daha iyi birisi olduğunu.

bu gün hayır diyenler ; Tamamen siyasi beyinlerle hareket edenlerdir ....
Tayyip i sevmiyor olabilirsiniz ... Bu kadar mı meraklısınız darbecilere ...
Yani diyorsunuzki ; Darbeciler istedikleri gibi at koştursunlar işlerine gelmeyen siyasilere karşı meydanlar da bomba patlatsınlar , ama bu tayyip olmasın öylemi ????
Yazık çok yazık , ki tarih e hesap vermekten ne siz nede savunduklarınız asla kaçamicaksınız ....
Geçmiş yıllarda olduğu gibi yine demokrasi yine İslam alemi kazanacaktır İnşallah ...

"namaz kılmayınız" sözünden ne anlıyorsunuz? Tabiki sonunu getirmeden söylenen bir lafdır. Fakat " cünüp iken namaz kılmayınız" diye söylenirse sözün gerçekliği anlaşılır. Ulan geri***** sayın tayyip erdoğanın söylediği sözlerin bir kısmını keserek yayınlayıp ne yapmaya çalışıyorsunuz? Konuşma metninin tümünü yayınlasanıza ezik herifler! Görüntüleri kesip kesip anlamları çarpıtarak tayyip erdoğanın kötü birisi olduğunu belirtiyorsunuz. herkez biliyor tayyibin sizden daha iyi birisi olduğunu.

Bak bende sana direk tayyipten alıntı yapıyorum.

Hem laik hem müslüman olunmaz :001_smile:

Ama hem hırsız hem başbakan olunabilliyormuş :huh:

4 ağustosu yazın bi yere gençler tarihi bi gün ilk sivil darbe gerçekleşti.. kansız renksiz kokusuz sorunsuz da devrim olabiliryormuş...

aman ya bıktım bu evet ten de hayırdan da
bu ay kaç şehidimiz var arkadaşlar biliyormusunuz

8 senedir ortaya çıkan şehit sayısını bilmezler ki bugünü bilsinler .. 2001 de 0 2002 de 22 olan şehit sayısı şuan 1000 li rakamlarda dolaşıyor ): nedendir acaba ?

haklısın
nefes filminde diyodu ya en fazla 46 sn
çok guzel yere parmak basımş adam
biz daha evet hayır
dun kaç şehidimiz vardı ?

8 senedir ortaya çıkan şehit sayısını bilmezler ki bugünü bilsinler .. 2001 de 0 2002 de 22 olan şehit sayısı şuan 1000 li rakamlarda dolaşıyor ): nedendir acaba ?

Nedenini biliyorum ben.Artık pkk ya peşkeş çekilmiyor o yüzden..

Nedenini biliyorum ben.Artık pkk ya peşkeş çekilmiyor o yüzden..

Aaa tabi bak nasıl da düşünememişim ben bunu :lol: Önce kürt açılımı sonra demokratik açılım.Aynı konu iki farklı isim.Bişeyler anlattımı sana ?

yoo cümlelerin kesilmesine hiiç gerek yok ki =) şehitlere kelle diyen,öcalana sayın

diyen,demokrasi amaç değil araçtır diyen,laikliğe karşı olduğunu sölüyen dedemmi ?

bunlar tayyip in o güzel kalbinden geçen düşünceler =)

bizde sadece o güzel düşünceleri sizlere sunuyoruz ha işinize gelmez çamur atabilirsiniz.

çamur serbest sizde =)

tayyip mi iyi birisi imiş :lol: yarılcam şimdi gülmekten =)

cia ajanı demiştiya cesur biri lazım diye =)

arkadaş adam çok cesur hakkaten ya herşeyi sölüyo valla çatır çatır =)

ortalık tayyip in çirkin oyunları ile sahtekarlıkları ile dolu =)

benden alıntı yapma bi daha da tartışma çıkmasın.

hayir_demek.jpg

Bölücülere kucak açanlara,bulanık sularda gemicik yüzdürenlere,dinimi siyasete alet edip yozlaştıranlara,devletimi soyup talan edenlere,soyu belli olmayan soysuzlara.binlrce kez HAYIR....

Bala Sarılmış Zehirli Anayasa değişikliğine Hayır.
Halkı Enayi görüp Topluca Değişikliği sundukları için Hayır.

Bu 12 Eylül oltası da ne büyükmüş ki herkesi çeker oldu. Soruyorum size 30 yıldır darbe yapılmamış bir ülkede neden darbe yapılır ? Laik Cumhuriyetin tehlike girmesi. Erdoğan'ın tek korkusu da bu. Yarın bir gün darbe yapılır diye resmen korkuyor. Amacı da bunu engellemek ve istediği gibi at koşturmak. İran Devrimi aslında büyük bir örnek de , bakar körler yine göremeyecek yine göremeyecek.

İstedikleri de o değil mi zaten hocam ? Humeyni rejimini istiyorlar , cahiliyye dönemine dönelim istiyorlar. İyi de isterkende farkına varmıyorlar ki , gürcü kökenli birinden ne kadar müslüman olur ? size istediğiniz şeriatı vericek mi ? Yada biz buna müsaade edicekmiyiz ? :hhmencool: Bunlar sanıyorlarki , teokratik yönetime geçilicek , şeriat işliycek. Alırsınız bekleyin siz daha ! Bu adamın önünde orduda olmasa , abd sömürgesi olacaksın ; ne Türklüğün kalacak ne müslümanlığın farkında değilsin ! Ülkem insanları kör işte napıcaksın:thumbdown:

yoo cümlelerin kesilmesine hiiç gerek yok ki =) şehitlere kelle diyen,öcalana sayın

diyen,demokrasi amaç değil araçtır diyen,laikliğe karşı olduğunu sölüyen dedemmi ?

bunlar tayyip in o güzel kalbinden geçen düşünceler =)

bizde sadece o güzel düşünceleri sizlere sunuyoruz ha işinize gelmez çamur atabilirsiniz.

çamur serbest sizde =)

tayyip mi iyi birisi imiş :lol: yarılcam şimdi gülmekten =)

cia ajanı demiştiya cesur biri lazım diye =)

arkadaş adam çok cesur hakkaten ya herşeyi sölüyo valla çatır çatır =)

ortalık tayyip in çirkin oyunları ile sahtekarlıkları ile dolu =)

benden alıntı yapma bi daha da tartışma çıkmasın.

Biriki resim eklicedim bulamadim mizah resimleri neyse resimde tayyip arkasindaki tahtaya cizik atiyo birisi soruyo sehit sayimizmi diye o da yok türbala girilebilen üniv. sayimiz bi arkadasa cevap olarak eklicedim sayi soruyodu. tayyibin umrunda deil ki şehit mehmetlerimiz. ben soyle bi yorum yapiyorum turkiyeninde %47sinin umrunda deil birde bunun icine Kurtleri katarsak cunku onlarinda umrunda deil. mehmetlerimize aglayanlarin sayisi o kadar az ki :(

Arkadaş AKP zihniyetini anlamak ne mümkün...

Sorun bakalım Tayyip le gül 12 eylül sizin deyimizle darbeci anayasası % 92 ile kabul edildiğinde hangi yönde oy kullanmışlar.

Fetoda şakşakçılığını yapıyordu hani o postal seslerinin.
Şimdi mi kötü oldu anayasa?

Ha diceniz ki değişiyor işte fena mı?
Değişmesinin fena olabilme ihtimali yoksa, o günlerdede aynı zihniyet halkı galayana getirmiş olabilir mi?

Aynı oyun 2. perde.
Ya da söyle diyelim,

Hainler Vadisi; İHANETİN BEDELİ!

Böylesi bir oyunculuk, otuz senede bir gelir!​

R.T. ERDOĞAN Abdullah GÜL, Mehmet Ali ŞAHİN, Ali NAZİK :p

TERÖRİST BDP Lilerle aynı safta olmak istemiyorum onun için EVETTTTTTT evettt EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

TERÖRİST BDP Lilerle aynı safta olmak istemiyorum onun için EVETTTTTTT evettt EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

İlk ve tek mesajında bunu yazan adamın tamamiyle bu forumda takılan bir akp linin açtığı hesaptan ibaret olduğunu düşünüyorum...

guzel cevap vermissin usttekine. arti olarak ben haberlerde bdplilerin sandiga gitmeyeceklerini duymustum yanlismi duymusum acaba.
hayir_demek.jpg

Geri