alicengiz
New member
akp den 2 kuruş kazananlar vatan satıyor..evetinizi yeriz sizin
Bu tür yalanları her seçim söylüyor,Türkiye de yaşayan biri bunun yalan olduğunu çok rahat bir şekilde anlayabilir.Ayrıca Bdp nin "hayır" vereceğini artık herkes biliyor
Hala anlamıyorsun değil mi ? bdp o Hayır'ı blöf için yaptı. Neden devletle görüştük diyorlar ? Neden durduk yere son 2 haftadır özerklik tartışmaları çıkıyor ? Hiç güvenmesem de il il oy sonuçları çıktığı zaman görecez doğu şehirlerinden hangi tercih çıkmış.
tam tersi oldu.Bdp nin "hayır" oyu vereceği ortaya çıkınca hayır oyları çok büyük oranda düştü..Bu durumu kurtarabilmek için şimdi "evet" diyeceğiz diyorlar.
İki yazıyı da oku bakalım sana hangisi daha akıllıca geliyorHadi Bu dediğini de ihtimaller arasına koyalım. Keza yandaş medya Chp Mhp ve bdp'yi sırf Hayır diyorlar diye aynı kefeye koydu. Hayır diyenlere psikolojik baskı yapıldı. Küçük bir ihtimal olsa da tipik Türk mantığı ile hareket edenler Evet'i seçti. Daha sonra AKP yine bdp ile masaya oturdu ve yine Evet karşılığında istediklerini yapma kararı aldı. Bak , yine herşey aynı kapıya çıkıyor.
Başbakanın 4-4lük bir insan olduğunu kabul etmiyorum tabikide,"hayır" diyorlar diye 3 partiyi aynı kefeye koydu bu yaptığı yanlıştı gerçekten ama pkk ile masaya oturmak bana göre iftiradan öteye geçmez.Akp yi tutmuyorum,akp için "evet" i savunmuyorum.Bazıları evet oyunu akp oyu olarak görüyor.Olayın partilerle alakası yok,vatan-millet için oyum "evet"..
Bu akp Ofer'le de görüşmemişti değil mi? Bu akp dubai'de 1 milyar dolarlık anlaşma yapmamıştı değil mi? Bu akp, gemi baskını sonrası İsrail ile de gizli görüşmemişti değil mi? "Evet!" diyorsanız, bölücülerle de görüşmemiştir.![]()