Evet’ler yüzde 43’ü aşamayınca Öcalan’la anlaştılar!

Bu tür yalanları her seçim söylüyor,Türkiye de yaşayan biri bunun yalan olduğunu çok rahat bir şekilde anlayabilir.Ayrıca Bdp nin "hayır" vereceğini artık herkes biliyor

Hala anlamıyorsun değil mi ? bdp o Hayır'ı blöf için yaptı. Neden devletle görüştük diyorlar ? Neden durduk yere son 2 haftadır özerklik tartışmaları çıkıyor ? Hiç güvenmesem de il il oy sonuçları çıktığı zaman görecez doğu şehirlerinden hangi tercih çıkmış.

Hala anlamıyorsun değil mi ? bdp o Hayır'ı blöf için yaptı. Neden devletle görüştük diyorlar ? Neden durduk yere son 2 haftadır özerklik tartışmaları çıkıyor ? Hiç güvenmesem de il il oy sonuçları çıktığı zaman görecez doğu şehirlerinden hangi tercih çıkmış.

tam tersi oldu.Bdp nin "hayır" oyu vereceği ortaya çıkınca hayır oyları çok büyük oranda düştü..Bu durumu kurtarabilmek için şimdi "evet" diyeceğiz diyorlar.

merak etmeyin referandum biter bitmez iki elektirkler ğiter kesilir kesilmez oylar ewettir.

tam tersi oldu.Bdp nin "hayır" oyu vereceği ortaya çıkınca hayır oyları çok büyük oranda düştü..Bu durumu kurtarabilmek için şimdi "evet" diyeceğiz diyorlar.

İki yazıyı da oku bakalım sana hangisi daha akıllıca geliyor :) Hadi Bu dediğini de ihtimaller arasına koyalım. Keza yandaş medya Chp Mhp ve bdp'yi sırf Hayır diyorlar diye aynı kefeye koydu. Hayır diyenlere psikolojik baskı yapıldı. Küçük bir ihtimal olsa da tipik Türk mantığı ile hareket edenler Evet'i seçti. Daha sonra AKP yine bdp ile masaya oturdu ve yine Evet karşılığında istediklerini yapma kararı aldı. Bak , yine herşey aynı kapıya çıkıyor.

Bu arada bu durumu kurtarabilmek için Evet diyeceğiz diyorlar da o zaman Evet oyu düşmeyecek mi ? 80.000 kişinin umresini engelleyecek kadar bu işe kellesini koymuş Erdoğan buna izin verir mi ? Herşey ortada , bir anda özerklik tartışmaları neden çıktı ? Bu yüzden işte. Kabul edin artık

İki yazıyı da oku bakalım sana hangisi daha akıllıca geliyor :) Hadi Bu dediğini de ihtimaller arasına koyalım. Keza yandaş medya Chp Mhp ve bdp'yi sırf Hayır diyorlar diye aynı kefeye koydu. Hayır diyenlere psikolojik baskı yapıldı. Küçük bir ihtimal olsa da tipik Türk mantığı ile hareket edenler Evet'i seçti. Daha sonra AKP yine bdp ile masaya oturdu ve yine Evet karşılığında istediklerini yapma kararı aldı. Bak , yine herşey aynı kapıya çıkıyor.

Başbakanın 4-4lük bir insan olduğunu kabul etmiyorum tabikide,"hayır" diyorlar diye 3 partiyi aynı kefeye koydu bu yaptığı yanlıştı gerçekten ama pkk ile masaya oturmak bana göre iftiradan öteye geçmez.Akp yi tutmuyorum,akp için "evet" i savunmuyorum.Bazıları evet oyunu akp oyu olarak görüyor.Olayın partilerle alakası yok,vatan-millet için oyum "evet"..

Başbakanın 4-4lük bir insan olduğunu kabul etmiyorum tabikide,"hayır" diyorlar diye 3 partiyi aynı kefeye koydu bu yaptığı yanlıştı gerçekten ama pkk ile masaya oturmak bana göre iftiradan öteye geçmez.Akp yi tutmuyorum,akp için "evet" i savunmuyorum.Bazıları evet oyunu akp oyu olarak görüyor.Olayın partilerle alakası yok,vatan-millet için oyum "evet"..

Gerçekleri görmene sevindim. Teşekkür ediyorum. Birçok arkadaş bunu partiler arası kapışma olarak görüyor. Ne yalan söyleyeyim yeri geliyor ben de bu girdaba kapılıyorum. Maddeler ortada sen maddeleri yorumlayıp sonuç çıkarmışsın , bizler de kendimize göre sonuçlar çıkardık. Tercihine saygı duyuyoruz.

İş böyledir daima. Biz neler okuduk neleeeer.
Terör örgütü saldırı yapar; "Birileri düğmeye bastı derler.".
Terörist ateşkeser; "Çıt yok.".

Birileri düğmeye mi bastı? Hayrola!..
Düğmeye basanlar CHP-MHP mi?
İyide saldırı olmaması hükümete yarıyor, ne iş ne ayak?

Düşünme kapasitesi olan her insan bunları yorumlayabilir.
Bu gün yine dinledim Başbakan'ı şapkası başında, gözünde gözlük nere baktığı sanki belli olmuyor.
Basıp bağırıyor.

Birileri diyor ki bdpnin oyu hayır :blink:
Adamlar boşuna mı boykot dedi...
Pkk kırsalda sandıkları tutarsa, şehirde de halka baskı yaparsa kim gidecek sandığa?
İşte bunu göremeyen arkadaşlara sesleniyorum.
BDP'nin hayır oyu bir yalandır. Maksat işte bak benim burada egemenliğim var gösterisi yapmaktır.
Eee Recep Bey tabi ki anlaşacak pkk ile, malum bdp siz evetle hayırlar başa baş gidiyor.
Hatta bir nebze hayır önde ama çok yakınlar.
Bakacağız...

İl il sandıklardan çıkan evet miktarı gözüktüğünde akpnin bu ülkede muhalefet olmaya bile hakkı kalmayacak. Her şey açığa çıkacak.

Hayırlı akşamlar inşallah...

Bu akp Ofer'le de görüşmemişti değil mi? Bu akp dubai'de 1 milyar dolarlık anlaşma yapmamıştı değil mi? Bu akp, gemi baskını sonrası İsrail ile de gizli görüşmemişti değil mi? "Evet!" diyorsanız, bölücülerle de görüşmemiştir. :)

ya sizn gibi üstün siyasi ve stratejik bilgi sahibi insanlarla aynı forumda olduğum için ne kadar şanslıyım :)
acaba ihtisasını nerede yaptın tahtakalede mi, mahmutpaşada mı.

nerden uyduruyorsunuz bu haberleri, kaynağın ne boş konuşma olsun. bazı arkadaşlar sanki kırk yıllık siyaset uzmanı gibi döktürmüş ya sizin ihtisasınız ne. Klasik Türk milletiyiz her halttan öyle veya böyle bilgi sahibiyiz değil mi.

Ama birkaç arkadaşın da dediği gibi bu bir parti meselesi değil partiler üstü bir mesele...

neden memurun maaşını hükümet değil de uzlaşma kurulu belirlemesin.

neden işçiler birden fazla sendikaya üye olma hakkına asaahip olarak sendikaların işçi haklarını korumak için rekabete girmesini sağlamasın

neden insanımız haksızlığa uğradığında İnsan hakları mahkemesi yerine Anayasa mahkemesine başvurmasın

neden devletin bir kademesinde sorun yaşayan birisi mahkemeye gitmeden "kamu denetçiliğine" derdini anlatıp çözdürmesin.

neden darbecilerin önü kesilmesin. 15. maddeye sığınarak 28 şubatları yapmaya kalkışsınlar

neden namaz kıldığı için ordudan atılan insanlar haklarını aramasın.

neden çocuların hakları ilk defa anayasamıza girmesin

ve daha birçok neden. Allah aşkına HAYIR diyenlerin kaçı bunu biliyor.

Bu maddelerin hepsini okudum anladım size de tavsiye ederim amaç partiye oy vermek değil demokrasiye oy vermek. amacım ahkam kesmek değil bidiğimi paylaşmak.
bu nedenle oyum kesinlikle EVET

Sebo gene kotasını fazla zorlamış ama pek bişey çıkaramamış halüsinasyon dünyasından..

Yahu AKP nin bile oyu %40 ların üzerinde çıkıyor anketlerde kaldı ki referanduma sen hangi dünyadasında biz oraya müdahil olamadık acaba.

Boşla sebocum sen bu işleri paketin içeriğini okumaktan aciz yazarlarla milletin içini ne kadar boşaltabilirsiniz ki..Hayırcıların çoğu cahil kalmış kesim referandum konusunda bihaberler onlarda CHP ne derse öyle gidiyolar işte saldım çayıra mevlam kayıra.

Geri