'Evet'çilere "umreye gitmeyin" uyarısı

"Konya’da ev diye gösterilen bir adreste 360 seçmenin kaydedildiği ortaya çıkmıştı."

Hey maşallah :D:D

İşte bu yüzden millet bizi destekliyor diyorlar.Ne kadar alçaldıklarını,ne kadar alçak olduklarını belli etmemek için her türlü oyunu oynuyorlarlar..Zaten başlarındaki tam Oskarlık bir oyuncu.Hollywood oyuncuları halt etmiş..

Ya geç evet mi hayır mı çıkacağını da Tayyip niye böyle dedi bir mantığını buraya bevl et. Evet ya da hayır çok da tın. Konu ne senin yazdığın ne. Doğrudan Tayyip böyle dememiştir dese bile bunu kastetmemiştir diyemiyorsun kıvırıyorsun. Aklınca Tayyip'e toz kondurmuyorsun.

tayyip kimki toz kondurmicam ?
Biz omuzlarımıza aldıklarımızı ayaklarımıza da indirmeyi biliriz ...
Bu gün ülkem için milletim için hayırlı bir iş yapan herkes benim için birdir ...
cumhuriyet tarihinde ilk ler yaşanıyor ... Allah ın izni ile yüce mevla bu şerefi tayyip e nasip etmiş ise bırakın o kadar olsun ...
Her zaman diyorum yine söylüyorum .. Allah için kafanızdaki ideolojik siyasi gözlükleri bi çıkarın da Türkiyenin geldiği noktaya bir bakın... Bütün ileri gelen ülkeler parmağı ile gösteriyorr ... Bu ülkenin ekmeğini yiyenler parmaklarını sokuyorlar ....
Allah razı olurmu böyle hainlerden !!!!!!!!!

tayyip kimki toz kondurmicam ?
Biz omuzlarımıza aldıklarımızı ayaklarımıza da indirmeyi biliriz ...
Bu gün ülkem için milletim için hayırlı bir iş yapan herkes benim için birdir ...
cumhuriyet tarihinde ilk ler yaşanıyor ... Allah ın izni ile yüce mevla bu şerefi tayyip e nasip etmiş ise bırakın o kadar olsun ...
Her zaman diyorum yine söylüyorum .. Allah için kafanızdaki ideolojik siyasi gözlükleri bi çıkarın da Türkiyenin geldiği noktaya bir bakın... Bütün ileri gelen ülkeler parmağı ile gösteriyorr ... Bu ülkenin ekmeğini yiyenler parmaklarını sokuyorlar ....
Allah razı olurmu böyle hainlerden !!!!!!!!!

Cumhuriyet Tarihi'nde ilkler yaşanıyor evet , ilk kez bir başbakan demokrasiyi araç olarak kullanıyor. İlk kez bir başbakanın kabinesindeki bakanlar teröristlere " Arkadaşlarımız " diyor. Doğru söyledin.

ne güzel memleket herkez ne kadar çok biliyor eylüle az süre var hepinize cevap o zaman verilecek

hayır"lı vatandaşlar sizi

Cumhuriyet Tarihi'nde ilkler yaşanıyor evet , ilk kez bir başbakan demokrasiyi araç olarak kullanıyor. İlk kez bir başbakanın kabinesindeki bakanlar teröristlere " Arkadaşlarımız " diyor. Doğru söyledin.

Adnan Menderesi asan zihniyet şu an ki mevcut anayasayı kuran zihniyer biliyorsun deilmi ?
O insanı neden astılar ?
Vatan hainimiydi ?
Ülkesinimi sattı ?
Allah için biri çıksın desin suçu buydu diye ....
O gün Menderesi asanlar bu gün tayyip in peşindeler ..
Başbakan demokrasiyi araç olarak kullanıyor öylemi ...
Sizin gibi en azından Atatürk ü araç olarak kullanmıyor ...
Laik liği araç olarak kullanmıyor ...
Seneler ülkenin anasını ağlattınız laik lik dediniz bacılarımızı okullara sokmadınız ...
Bumudur ???????
Bumudur laiklik demokratik anlayışınız .....
az bi kuyruğunuza dokunulduğu zaman kedi gibi zıplıyorsunuz ....
Artık buraya kadar ....
Kusura bakmayın buraya kadar ...
12 eylülde de suratınıza evetleri şamar gibi yiceksiniz yine burada olacam ben Allah ın izni ile ... Bakalım o zaman ne yalanlar la çamur atacaksınız ...

Adnan Menderesi asan zihniyet şu an ki mevcut anayasayı kuran zihniyer biliyorsun deilmi ?
O insanı neden astılar ?
Vatan hainimiydi ?
Ülkesinimi sattı ?
Allah için biri çıksın desin suçu buydu diye ....
O gün Menderesi asanlar bu gün tayyip in peşindeler ..
Başbakan demokrasiyi araç olarak kullanıyor öylemi ...
Sizin gibi en azından Atatürk ü araç olarak kullanmıyor ...
Laik liği araç olarak kullanmıyor ...
Seneler ülkenin anasını ağlattınız laik lik dediniz bacılarımızı okullara sokmadınız ...
Bumudur ???????
Bumudur laiklik demokratik anlayışınız .....
az bi kuyruğunuza dokunulduğu zaman kedi gibi zıplıyorsunuz ....
Artık buraya kadar ....
Kusura bakmayın buraya kadar ...
12 eylülde de suratınıza evetleri şamar gibi yiceksiniz yine burada olacam ben Allah ın izni ile ... Bakalım o zaman ne yalanlar la çamur atacaksınız ...

menderes hakkında ıkı kere yorum yazdım kımsede cevaplayamadı ama savunmaya devam etti menderes lübnandaki hristiyan müslüman savasında hristyanlara ucak ve gemılerle silah gonderdı bunu müslüman gecınen bir hükümet yaptı. ayrıca bugün doğuda ağalık varsa gene menderesın sayesınde. haksız yere kendısıne muhalıf kım varsa herkesı tutuklattı zaten tayyipin yaptıkalrını hoş gören bir zihniyetin menderesi sevmesi sasılacak bişey deıl bu yapılanların senın ıcın bir anlam ıfade etmedıgını ve gene onu savunacagınıda bılıyorum her ne kadar müslümanlara ihanet de etse sizin gözünüzde gercek müslüman

CHP nin böle saçmalamasına alışmıştık ama AKP den pek beklenmedik bi durum aslı varsa tabi ama genede evet ,cunta beyinlere hayır

80.000 kişi ha. Bu kadar sıkıştığını tahmin etmezdim Erdoğan'ım :D

Bir de umreye giden kesimden " Evet diyecekler " olanlar diye bahsediyor. Onlar Evet diyecek olanlar değil Erdoğan , sen ne dersen onu yapacak insanlar. Umre'ye giden ekibin yaş grupları belli. Gidip de 60-65 yaşındaki teyzeden anayasa maddelerini tahlil etmesini bekleyemezsin. Bu kadar sıkıştığını beklemezdim , fakat bu kadar düşeceğini de hiç beklemezdim. İyi yoldayız demek...

tayyip in paçalar tutuştu =) aman tayyip im bi hayır çıkarsa refarundumdan bi daha ki seçimde de

seçilemezseniz,seni değil akp ve yandaşları,abd bile kurtaramaz =)

onun için sen ne yap et ümreye gidenleri engelle,yurt dışı yasağı koy bişiler yap.

her yol senin için mübah,yeter ki şu sandıktan evet çıkar demi =)

Din ile devlet işlerini karıştırmış yine başbakan :)

"Konya’da ev diye gösterilen bir adreste 360 seçmenin kaydedildiği ortaya çıkmıştı."

Hey maşallah :D:D

Umre'ye gitmeyin , Hacc'a gitmeyin , Namaz vakti referandum vaktine denk gelirse namaza bile gitmeyin.Evet oyunu verin sevaplarınız bizden

İmza : Ahiret Turizm Genel başkanı tayyeap ersoyan :)

Hepsi Guzel

Geri