Evermotion Archexteriors,Archinteriors,Arcmodels Full

Arkadaşım rar dosyaları hala elimde password hatası vermiyor. Kopyalamak yerine elle girmeyi dene.
rar pass : hackhell

Bir de eğer flashget ile indiriyosan bazen tam olarak indirdiği halde bazı partlar sorun veriyor.
Hata veren part'ı tekrar indirirsen sorun çözülebilir.
Kolay gelsin. Teşekkürler

dediklerini yaptım.şimdi çalışıyorlar.flashgetten kaynaklanan bir sorunmuş.teşekkür ederim allah senden razı olsun.

paylaşımınız mükemmel emeginize sağlık

hacı bunlar ne işe yarıyor hangi program için valla herkez hacker olmuş bi biz cahil kalmışız

kardeşim allah razı olsun senden. elin ayağın dert görmesin.

selam linkler calışmıyor yenıleme olasılıgı varmıdır

Tekrar kontrol edermisin bende problem gözükmüyor. Linkler çalışıyor

harika bir paylaşım diyorum başka bir şey demiyorum nutkum tutuldu....

ya hocam sen nesin? melekmisin? göktenmi indin? inmisin? cinmisin? sen nesin?

Emeğine sağlık.Güzel iş çıkarmışsın.tebrik ederim.

Sizden bir ricam var.Arroway texturesin wood serisi var mı sizde ?

öncelikle sen sağol, sonra rapid ve 4096 ttnet sağolsun hepsini indirdim :)

ağlamak istiyorum ne diyeyim zincirin halkası tamamlanıyor abi ne diyebilirim

indirirken idm (internet download manneger ) kullanıyorum ve indirdiği dosyaları indirmez oldu kiminde sunucuda boyut değiştirildi deniyor kiminde linklere ulaşılamıyor deniyor sizce neden olabilir

Emeğine sağlık.Güzel iş çıkarmışsın.tebrik ederim.

Sizden bir ricam var.Arroway texturesin wood serisi var mı sizde ?

Evet var ama upload etmek için biraz zamana ihtiyacım olacak. 1 kaç hafta içinde buradan linkleri veririm. :melek

ağlamak istiyorum ne diyeyim zincirin halkası tamamlanıyor abi ne diyebilirim

indirirken idm (internet download manneger ) kullanıyorum ve indirdiği dosyaları indirmez oldu kiminde sunucuda boyut değiştirildi deniyor kiminde linklere ulaşılamıyor deniyor sizce neden olabilir

Böyle bir problemle karşılaşmadım hiç. Bence flash get dene. Daha problemsiz.

Evet var ama upload etmek için biraz zamana ihtiyacım olacak. 1 kaç hafta içinde buradan linkleri veririm.

Beklemedeyim efem.Her yerde bir kaç yüz MB lık minik versiyonu kaynıyor ama tam olan tüm linkler uçmuş.Teşekkürler.

Beklemedeyim efem.Her yerde bir kaç yüz MB lık minik versiyonu kaynıyor ama tam olan tüm linkler uçmuş.Teşekkürler.

Benim yükleyeceklerimde 250 MB civarı. Eğer başka yerde varsa uğraşmıyayım.
Ama elimdekinde hiç eksik yok tüm maplerin, diffuse,reflection ve bump mapleri var.
Bütün mapler 3000*3000 yada 3000*1658 çözünürlükte jpg'ler.

baba büyüksün bizimle paylaştığın bu büyük hazine için sana müteşekkirim.çalışmalarında başarılar dilerim

Benim yükleyeceklerimde 250 MB civarı. Eğer başka yerde varsa uğraşmıyayım.
Ama elimdekinde hiç eksik yok tüm maplerin, diffuse,reflection ve bump mapleri var.
Bütün mapler 3000*3000 yada 3000*1658 çözünürlükte jpg'ler.

Yok uğraşma kardeş eyvallah.düşünmen yeter.Benim dediğimde mapler 6000*6000.Toplam boyutta 4 gb filan.çok aradım ama bulamadım.linkler hep ölü çıktı.

sağlık olsun , teşekkürler.

Yok uğraşma kardeş eyvallah.düşünmen yeter.Benim dediğimde mapler 6000*6000.Toplam boyutta 4 gb filan.çok aradım ama bulamadım.linkler hep ölü çıktı.

sağlık olsun , teşekkürler.

hero turko dan bende buldum 4 dvd ama linkler hep ölü. malzemeler çok güzel. sabırsızlıkla bekliyoruz...

Elin kolun dert görmesin Allah işini gücünü rast getirsin sağol...

Büyük sevap kazandın...ellerine sağlık

Geri