eve ağ kurmak için yardımmm

soulpower

New member
Reaction score
0
evde 3 pc var ve 1 tane 4 portlu modem nasıl ağ kurabilirim yardım lütfennn

Ethernet KartLarı ALcaksın BiLgisayarLara Ama KontroL eT BeLki Vardır .. Sonra KabLo İLe Birbirine BağLıcaksın..

kardeş yanlızca modemi kendi bilgisayarına takıp aktivasyonunu yaptıktan sonra internete bağlannırsın sonra her bilgisayarına modemden kabloları çek bukadar hadi koılay gelsin

valla kolay gelsin tabi niye gelmesin de hocam şimdi modeme bilgisayarları bağladım internet bağlantısını paylaşabiliyorum ama diğer bilgisayarları göremiyorum. ayarı falan yok mudur bunun?

agdaki diger bilgisayarlari gormen icin ip adreslerin ayni sinifta olmasi gerekir. Ag kurmak ayridir neti paylastirmak ayridir. Ag kurmak istiosan bilgisayar sayisi kadar portu olan bir hub veya switch alman lazim. Switchler tuzludur ama daha ii hizmet verir. Hub hesapli bi secenektir.

hepsini örneğin: "ev" adıyla workgrup yap, sonra sihirbazı kullan bu kadar, kasma bosuna.

hup gerek yok eğer modemin 4 portlu ise yani bilgisayarlarına yeticek kadar port warsa gerek yok.. etki alanı oluştur bi pc de ana bilgisayar yap ötekileride o etki alanına al çok basit

Geri