Garanti cozum !Dj-EngiN' Alıntı:abi bence en iyi yol cama cık ama sadece kafanı cıkar.ruzgar hangı yone esıyosa o yone dogru salla dumanı agız kokusuna gelınce ya sakız bulundur devamlı cebınde ani baskınlara karsı ozellıkle nanelı olsun hanı su mesur olanlardan.yada gece ıcıyosan herkes yatarken dırek yorganı kafanın ustune cek ictikten sonra..sahsen bız ole yapıyoduk bı zamanlar(Mavercık-Zagor ve Ben)...Ama Atrık Rahatız Tabi..Yada En Kısa Cozum Al Annenı Babanı karsına Yasın Kac bılmıyorum Ama sorun Edılecek Bı yas Yoksa ortada ben sıgara ıcıyorum bılgınız olsun baskasından duymayın benden duyun de..Anlayısla Karsılarlar herhalde...bızımkıler cok ters olmalarına ragmen anlayısal karsıladılar..suan da yan odadalar ben burda pofur pofur walla..en garantı yollar bunlar dostum..
qyner' Alıntı:ya hani su dakikasını ayarlıosun koku sıkıor onlardan al bence en iisi....anlatmama gereq yoq artık herhalde demek istedigimi anladn sizinkilerde bsy cakmaz kendi kendine koku sıkan makina sen deil....
FLeTCh' Alıntı:arkadaşlar evde sigara nasıl içilir
bu konuda bana tavisye verebilecek olan var mı
yakalanma korkusunu geçtim (daha hiç yakalanmadım )
sigara kokusu nasıl giderilir(özellikle bu konuda yardıma ihtiyacım var )
annem gelip bu odada sigara içilmiş ya da bu oda sigara kokuyo vb. cümleler kuruyo bıktım walla
upstream' Alıntı:sigara içme. Bütün sorunların çözülsün. Bak biz günde iki oaket içiyoduk ta ne oldu. şimdi bıraktım hiç sorun yok.
içecek isen söyle anne babana olsun bitsin. kimse çocuğu sigara içiyo diye evlatlıktan atmaz...