evde sigara içmek :S

Walla war öle bişey ama tam bilgim yok bilgisi olan warsa paylaşsın bi zahmet :)

abi bence en iyi yol cama cık ama sadece kafanı cıkar.ruzgar hangı yone esıyosa o yone dogru salla dumanı agız kokusuna gelınce ya sakız bulundur devamlı cebınde ani baskınlara karsı ozellıkle nanelı olsun hanı su mesur olanlardan.yada gece ıcıyosan herkes yatarken dırek yorganı kafanın ustune cek ictikten sonra..sahsen bız ole yapıyoduk bı zamanlar(Mavercık-Zagor ve Ben)...Ama Atrık Rahatız Tabi..Yada En Kısa Cozum Al Annenı Babanı karsına Yasın Kac bılmıyorum Ama sorun Edılecek Bı yas Yoksa ortada ben sıgara ıcıyorum bılgınız olsun baskasından duymayın benden duyun de..Anlayısla Karsılarlar herhalde...bızımkıler cok ters olmalarına ragmen anlayısal karsıladılar..suan da yan odadalar ben burda pofur pofur walla..en garantı yollar bunlar dostum..

18 yaşındayım.sorun olan bilmeleri değil engin kardeşim biliyolar ama tepki gösteriyolar (kızmıyolar ama söylemeleri beni rahatsız ediyor ) rüzgar şansıma son günlerde ters taraftan esiyo :D

Dj-EngiN' Alıntı:
abi bence en iyi yol cama cık ama sadece kafanı cıkar.ruzgar hangı yone esıyosa o yone dogru salla dumanı agız kokusuna gelınce ya sakız bulundur devamlı cebınde ani baskınlara karsı ozellıkle nanelı olsun hanı su mesur olanlardan.yada gece ıcıyosan herkes yatarken dırek yorganı kafanın ustune cek ictikten sonra..sahsen bız ole yapıyoduk bı zamanlar(Mavercık-Zagor ve Ben)...Ama Atrık Rahatız Tabi..Yada En Kısa Cozum Al Annenı Babanı karsına Yasın Kac bılmıyorum Ama sorun Edılecek Bı yas Yoksa ortada ben sıgara ıcıyorum bılgınız olsun baskasından duymayın benden duyun de..Anlayısla Karsılarlar herhalde...bızımkıler cok ters olmalarına ragmen anlayısal karsıladılar..suan da yan odadalar ben burda pofur pofur walla..en garantı yollar bunlar dostum..
Garanti cozum !

yok oda spreyi yok balkon yok havalandırma nereye kadar :):)

ya hani su dakikasını ayarlıosun koku sıkıor onlardan al bence en iisi....anlatmama gereq yoq artık herhalde demek istedigimi anladn sizinkilerde bsy cakmaz kendi kendine koku sıkan makina sen deil....:):)

ya abi ne makinası se spreyi bensana tek çözümü söleyim bilader kokulu mumlardan al yak mumu yaktıktan sonra siaranıda yak mum kokusuz olsada olur ama kokulu daha etkili mum sigaranın kokusunu hemen ötürük ok...!!!! OLAY BİTMİŞTİR BENCE

5-6 pringels cipsi al birbirine bagla yattigin yerden ic dumani icine ufle ucunu pencereden cikart bide fan tak ortalarda biyerlerler ruzger eserse ters akim yapmasin :alkol:

evde soba var mi varsa eger soba nin yaninda bi kutu oluyo hani havalandirma sanirim assagidaysa ac orayi orda ic kokusu sinmez eve duman ordan cikar yukariya.eger o havalandirma yukardaysa sobanin kapagini ac ve oraya ufle..ha soba yoksa havalandirma mutlaka vardir :)ilk once cakmakla kontrol et havalnadirma cekiyomu diye cekmiyosa bi gazete tutustur o zaman cekiyo:)
kokuya gelince agiz kokusuna fitst duo sakiz cigniyceksin:)

alllam yaa çözümlere bakın öldüm valla :D olm git söle ya baba sigara içiorm biliosun ama bu konudan yanımda bahsetme hosuma gitmio de hatta yanında birasda cakallık yapıp baba bide su sigaranı deiştirsen ben içemiorm boğazıma dokunuo senin sigaran falan dersin ortalık yumusar :D

qyner' Alıntı:
ya hani su dakikasını ayarlıosun koku sıkıor onlardan al bence en iisi....anlatmama gereq yoq artık herhalde demek istedigimi anladn sizinkilerde bsy cakmaz kendi kendine koku sıkan makina sen deil....:):)

walla fikir güzel .mum olayını da araştırıcam merak etme.başka fikri olan varsa bekliyorum.pasaklı soba olsa dediklerini uygulardım :).yaratıcı fikirler geliyo walla çok sağolun arkadaşlar.devamını sabırsızlıkla bekliyorum.eğer dumanı çeken makine hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşşsın :D

benim fikrim şu sen en iyisi sıgara içme arkadaşım böylelikle sorun kalmaz..:)korkunun ecele faydası yok korkuyorsan içmeyeceksin bu veleti..:Dsakın bana kızma bunları yazdım diye buda benim fikrim..

kolayına kaçmayalım işin lütfen :) içme demesi koaly kesin çözüm tabii :D

Sigara dumanın yok eden tek şey mumdur.
sigara içerken yayınızda bir mum yakarsanız bütün dumanı ateşinin içine çeker ...
garip ama gerçektir :)

Al sana tavsiye...

FLeTCh' Alıntı:
arkadaşlar evde sigara nasıl içilir
bu konuda bana tavisye verebilecek olan var mı :(
yakalanma korkusunu geçtim (daha hiç yakalanmadım :D )
sigara kokusu nasıl giderilir(özellikle bu konuda yardıma ihtiyacım var :( )
annem gelip bu odada sigara içilmiş ya da bu oda sigara kokuyo vb. cümleler kuruyo bıktım walla :(

sigara içme. Bütün sorunların çözülsün. Bak biz günde iki oaket içiyoduk ta ne oldu. şimdi bıraktım hiç sorun yok.
içecek isen söyle anne babana olsun bitsin. kimse çocuğu sigara içiyo diye evlatlıktan atmaz...

upstream' Alıntı:
sigara içme. Bütün sorunların çözülsün. Bak biz günde iki oaket içiyoduk ta ne oldu. şimdi bıraktım hiç sorun yok.
içecek isen söyle anne babana olsun bitsin. kimse çocuğu sigara içiyo diye evlatlıktan atmaz...

arkadaşım ilk mesajını buraya atmışın sağol (teşekkür edesim geldi :)
ilk öneri güzel hemen ikinciye bakıyorum çok sorun çıkarır beah böyle bilipde bilmemezlikten gelseler daha iyi :D
DERT ÇEKERİM LAF ÇEKMEM :D

fletch kardeşim asıl ben sana teşekkür ederim bizde o duruma çok düştük ama şöyle söleyim
sigaranın dumanını çeken bi makina bulunmadı daha onun yerine sen odana bi klima yada kahvehanelerde bulunan büyük fanlardan taktır

walla iyi güzelde ben böyle pratik ve kendini belli etmeyen çözüm arıyorum.öyle bi imkanım olsa odada nargile de içerim redhot :D

Geri