evde sigara içmek :S

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Reaction score
0
arkadaşlar evde sigara nasıl içilir
bu konuda bana tavisye verebilecek olan var mı :(
yakalanma korkusunu geçtim (daha hiç yakalanmadım :D )
sigara kokusu nasıl giderilir(özellikle bu konuda yardıma ihtiyacım var :( )
annem gelip bu odada sigara içilmiş ya da bu oda sigara kokuyo vb. cümleler kuruyo bıktım walla :(

oda spreyi aL ßence :)

walla ara sıra deodorant sıkıyorum ama koku gitmiyo kış mevsiminde olduğumuz için odayı havalandırmam da zor :(

ahah o sorun bendede var. çalışırken gunde 1 paket içerdim şimdi 3-4 gunde bi zar-zor 1 tane içebiliyorum oda ellerımı yıkamaktan derım kalkıcak.evde kımse içmedıgı için daha zor oluodu neysekı abım ve yengem bı kaç gun daha var :) saolsunlar pofur pofur :)

anne baba benim yanımda cigara içtiler bana uzattılar içmedim de... Sigara içmene razı olacaktır :)

bi iki kez kahveye takıl montuna sigara kokusu sinsin sonra ondan geliyo dersin:p

bencede ya pencereyi acıp ole ıceceksn yada sen dısarı cıkcan baska yolu yoq ozellıkle snden baskası ewde ıcmıosa...
bu arada ewde bnden baska ıcmeyen yoq ama tecrubeye bakarmsn puhaha...:D:D

qyner' Alıntı:
bencede ya pencereyi acıp ole ıceceksn yada sen dısarı cıkcan baska yolu yoq ozellıkle snden baskası ewde ıcmıosa...
bu arada ewde bnden baska ıcmeyen yoq ama tecrubeye bakarmsn puhaha...:D:D
:D .................

Barbazula' Alıntı:
:D .................
sen ole hc bakma azmı kurtardm seni hee....sangır sungr kultaplasını atıor zekı ınsan...guya neyms yakalnmamak ıcın elınden atıor...puhaha...:D:D

qyner' Alıntı:
sen ole hc bakma azmı kurtardm seni hee....sangır sungr kultaplasını atıor zekı ınsan...guya neyms yakalnmamak ıcın elınden atıor...puhaha...:D:D
insan tabıkı abısını kurtarıcak alala :D işin gucun ne ...

balkon.... bide sürekli diş fırcala..

sen sus sewen avatarda bilem sigara kotu ornek seni....:D:D

kardesim boşver yak git söle ben iciorm die ben öle yaptım tup takarken babama sigara uzatıp baba suna bana yakıversene demiştim ölelikle örenmişti:)

söLe benJe nereye kadar sakLıcanki :d

walla oda spreyi demek direk bu odada bişi yapıldı demek.. hiç deneme boşuna sadece pencereni aç ve evin başka bi çephesidede pencere aç cereyan yapsın hava akımı olsun farkedilmez.. ama gen en iisi balkon tabikide..

arkadaşlar yardımlarınız için sağolun fakat şöyle bir sorun var
şimdi evdekiler sigara içtiğimi biliyolar.sorun olan sigara içmemi istemiyolar.bulduğunuz çözümler güzel,güzel olmasına kışın elverişli olmuyo (ev zaten dağın tepesinde cam açınca 2 saat ısınmıyo walla :( balkona çıkmak iyi bir çözüm olabilir tabi donmadan içeri geri dönebilirsem :D bir arkadaşım sigarayı içerken sigarayı pencerenin üst kısmına yakın tutmamı söyledi (demin denedim biraz farkediyor :D ama kokudan kurtulmanın en hızlı yolu galiba oda spreyi deodorant nereye kadar yani

bu arada Gorgoroth olaya son noktayı koymuş :D

MAkina war dumanı emen al ondan bi tane :)

Geri