Eurovision'un galibi Rusya!

bence sen bıraz sıyasetı takıp et sonra tekrar yorum yaz :goz:
butun dunya basını polıtıka kazandı dıye yazarken sen burdakı ınsanlara ısı sıyasete dokmussunuz dıyosun..bıraz dusun kanımca

siyasetle sarkilari karistirmayin diyom. sen bana siyaseti takip et diyon. yazdiklarimi iyi okuyun arkadaslar. bu konu sarki bolumune acilmis.

bu konuya siyaset ekleyenlerin elleri kirilsin diyom bende. sozum hala anlasilmiyo mu ?

allahin ermenisi fistik gibi sarki bestelemis. artik kabullenin cok beyendim 1. ligi hak eden bi sarkiydi. hatta daha ileri giderek Bizim Turklerde taraf tuttu we 12 puani Azerbaycana werdi halbuki 12 puani ermenilere werilmesi gerekiyodu. hala anlamamaya dewam edin siz. sen elin gawuru diye oy wermezsin ayri konu ama sarkiyi beyenenlere nasil tepki gosterirsin ya. soyleyecek soz bulamiyom

oy atanlara nasil olurda laf soylersinz ??

ben msj atmadim ama atacak gucum olsaydi sadece bu sanatciya atardim

Soyledigi sarki Mukemmel.

sahneye cikan sanatciydi. dusman askeri deil.

siyasetle sarkilari karistirmayin diyom. sen bana siyaseti takip et diyon. yazdiklarimi iyi okuyun arkadaslar. bu konu sarki bolumune acilmis.

bu konuya siyaset ekleyenlerin elleri kirilsin diyom bende. sozum hala anlasilmiyo mu ?

allahin ermenisi fistik gibi sarki bestelemis. artik kabullenin cok beyendim 1. ligi hak eden bi sarkiydi. hatta daha ileri giderek Bizim Turklerde taraf tuttu we 12 puani Azerbaycana werdi halbuki 12 puani ermenilere werilmesi gerekiyodu. hala anlamamaya dewam edin siz. sen elin gawuru diye oy wermezsin ayri konu ama sarkiyi beyenenlere nasil tepki gosterirsin ya. soyleyecek soz bulamiyom

oy atanlara nasil olurda laf soylersinz ??

ben msj atmadim ama atacak gucum olsaydi sadece bu sanatciya atardim

Soyledigi sarki Mukemmel.

sahneye cikan sanatciydi. dusman askeri deil.

adamlar Türk milletinin anasına bacısına her sarkısında kufur edıyo..
bıletlerıne kopekler ve türkler gıremez yazıyor..
devletı türkiyeyi adamdan saymadıgını ve tanımadıgını soyluyor..sende hala bana dıosunkı sarkıları guzel..
bırak bu ıslerı bu konuda sarkı bolumundemı bı bak ıstersen burası guncel bolumu..
oy atanlara nasıl laf soylerız bılıomusun ıste boyle butun oy atanları Türk vatandaslıgından cıkarmak gerekır..
eurovızyonda komsuluk ılıskılerı oldugunu gerı kalanında sarkıya degıl sıyaset stratejısıne gore oy dagılımı yapıldıgı bı platform oldugunu gormemen benı sasırttı anlamayacak kadar saf olamazsın..
ermenı kopeklerı senın atana senın kanına kufur ederken bı bok olmuo bız yapınca bızımkıler ayaklanıo..
yapılanlar azcık kanınıza dokunsun lutfen..boyle sacma sapan mesajlarda atmayın suraya..
senın o sanat yapıo sarkı yapıo cok guzel sound yapıyo beste mukemmel bılmem ne dıye savundugun kopek oglu kopekler ülkemizin kuyusunu kazmak ıcın elınden gelenı yapıo sende uyuyosun galıba?
ne ermenı sanatcıları gorduk bız bıze bırını yada ermenı kopeklerını anlatmana gerek yok kı sanada bunları soylemeye gerek yok sende hepımız ermenıyız dıye bagıranlardansın heralde..
eger degılsen bu sozlerı soylemen buyuk talıhsızlık!!!!

hepimiz ermeniyiz diyenleri taa ............
senin nefret ettigin kadar bende nefret ediyom bunlardan.
yaptiklarinin haddi hesabi yok. onlarida biliyom.

ama senin anlamadigin, benim anlatamadigim bi yer war. ``oylar sarkinin guzelligine weriliyo``. bende diyomki soyledikleri sarki ile aldiklari 10 puan normal. fazlasiyla hak etmisler

sende diyosun ki gecmisini unutma gelecegine sahip cik. tmm senin dediginde dogru aksini soylemiyom

ama

milletin yorumlarina da saygi duy ya.
nedemek oy wereni sinr disi etmek lazim bu soyledigin cumler yanlis. bi de moderator olcan.
eurovisionun anlamida bu zaten sewdigin sanatciya(ulke denmiyor sanatci) oy wercen

bizi sewmeyen ulkelerdende puan gelmeye dewam ediyo (fransa ingiltere) bunlar sarkimizi sewmeseler bile puan atiyolar. genis kapsamli dusunursen ayni sey. bir dahaki sarki, spor vb konulari izlerken tarafsiz olup izlersen daha cok keyif alisin benden soylemesi.

kucuk bisey sorcam.ulkesini sewmedigin ama sporcusuna, sanatcisina sewdigin bir kisi olamaz mi ? sadece 1 fransiz futbolcu icn o nun macini izleyipte formasini almazmisin. yada bir sanatcinin orjinal cd sini almazmisin. o zamanda destek wermis oluyosun. ha ermeniye oy atmisin ha fransizin formasini giymisin ha italyanin orjinal cdsini almisin. hepsi o..... cocugu sonucta.

italyanlari sewmiyom ama orjinal italya formam war. hediye geldi sewerek giyiyorum. ben milliyetci olamiyom mu simdi ? bu yuzden mi sinir disi edilcem. birak ya hangi dewirde yasiyoruz Allah askina

sen bizim kuyumuzu kazanlara oy werme diyosun. dogru katiliyom. zaten wermedim

bende sana her sanatcinin hakkini wer diyom. benim icin bu sozcukte dogru. elin gawuru diye tebrik etmicekmiyim ederim. sanatciyi sanatci oldugu icin sewiyorum, ermeni oldugu icin deil

ama senden duymak istedigim suydu ;

oy werenlerin elleri kirilsin yerine
asla bizi sewyenelere oy wermem demendi.

bunun icin bunca kelime yazdim ama hala anlamadiysan lutfen yorum yazma

her sanatciyi alkislamaniz dilegiyle

hepimiz ermeniyiz diyenleri taa ............
senin nefret ettigin kadar bende nefret ediyom bunlardan.
yaptiklarinin haddi hesabi yok. onlarida biliyom.

ama senin anlamadigin, benim anlatamadigim bi yer war. ``oylar sarkinin guzelligine weriliyo``. bende diyomki soyledikleri sarki ile aldiklari 10 puan normal. fazlasiyla hak etmisler

sende diyosun ki gecmisini unutma gelecegine sahip cik. tmm senin dediginde dogru aksini soylemiyom

ama

milletin yorumlarina da saygi duy ya.
nedemek oy wereni sinr disi etmek lazim bu soyledigin cumler yanlis. bi de moderator olcan.
eurovisionun anlamida bu zaten sewdigin sanatciya(ulke denmiyor sanatci) oy wercen

bizi sewmeyen ulkelerdende puan gelmeye dewam ediyo (fransa ingiltere) bunlar sarkimizi sewmeseler bile puan atiyolar. genis kapsamli dusunursen ayni sey. bir dahaki sarki, spor vb konulari izlerken tarafsiz olup izlersen daha cok keyif alisin benden soylemesi.

kucuk bisey sorcam.ulkesini sewmedigin ama sporcusuna, sanatcisina sewdigin bir kisi olamaz mi ? sadece 1 fransiz futbolcu icn o nun macini izleyipte formasini almazmisin. yada bir sanatcinin orjinal cd sini almazmisin. o zamanda destek wermis oluyosun. ha ermeniye oy atmisin ha fransizin formasini giymisin ha italyanin orjinal cdsini almisin. hepsi o..... cocugu sonucta.

italyanlari sewmiyom ama orjinal italya formam war. hediye geldi sewerek giyiyorum. ben milliyetci olamiyom mu simdi ? bu yuzden mi sinir disi edilcem. birak ya hangi dewirde yasiyoruz Allah askina

bu forumdakı nerdeyse herkes benım kafatascı bı ınsan oldugumu bılır Türkten baskasını tanımam senın gıbıde bılmem nenın orjınal cd sını yada formasını cartını curtunu gıymem bı Türkiyeyi tanırım..ha yabancı muzık fılan dınlememmı dınlerım ama sadece dınlemekle kalırım bu bır...
ıkıncısıde yasadıgın devırden emın ol hıc ama hıc haberdar degılsın..
ucunsude benım moderator olmamı sorgulama ıstersen bu sana kalmıs bı olay degıl..
dorduncu bı noktada benım yazdıklarımı maxımum sevıyede yanlıs anladın yada hıc anlamadın..ancak bu kadar ustun koru okuyabılırdın zaten yorumumu..
herhangı bı sarkıya bıle oy gonderırken ılk once onun ulkesıne bakarım kı bunu nerdeyse cogu Türk insanı yapar senın gıbı ıstısnalar dısında bundan emın ol..
ıngıltereden yada fransadan gelen oylar benı pek ılgılendırmı ılgılendıren tek kısmı turkıyeye gelmesı..ama ben gıden oylara bakarım..bızı ezmeye calısanlara kesınlıkle ama kesınlıkle oy gonderıp onları desteklemem..
uslubuna dıkkat ben sana laf anlatamam cunku toz pembe gozluklerını cıkarman gerekıo cıkardıktan sonra oturur tartısırız sımdılık bıdaha cevap yazma lutfen mesajıma..

Hayatımda en çok 3 şeyden nefret ederim

1-) hristiyanlar
2-) ermeniler
3-) yunanlılar

eurovizyon şarkı yarışmasından daha çok başka yönlere kaydı oylar şarkılara göre değil izlenen politikalara göre veriliyor

O birinci olan rus sanatçı gay star...

son yazdigim mesaj dieriyle birlestirilmis onu gormedigin icin yaziyorum. demek istedigim sanatciyi sanatci oldugu icin alkislarim, sewerim, tebrik ederim. isminin cinsinin ulkesinin formasinin benim icin hic bi onemi yok. bana werdigi keyife bakarim we o anki olayla mutluluk duyarim.

destek werirmiyim ayri konu.

hala sozumun arkasindayim soyledigi sarki cok guzel tebrik ediyorum. aldigi oyu hakketmis .
neyine inatlasiyon anlamadim bak konuyu nereye getirdin

oy atacagin sarkinin ulkesine her Turk baksin. ama neden bakiyon ? ulkeye atacaksan sarkiyi dinlemene gerek yok. beyendigine atmicaksan Taraf tutyon olmaz mi ? bende taraf tutanlara gelemem

insan memleketten cikmaz, Anadan cikar
bu ata sozunude bi dusun

sonra
``ucunsude benım moderator olmamı sorgulama ıstersen bu sana kalmıs bı olay degıl``.. yazmissin

oy atanlarin elleri kirilsin diye beddua eden babamdi dimi ?

beddua etmek bu memlekette sana mi kaldi ? laflarini sen dikkatli sec bende seni elestirmiyeyim.

her sanatciyi alkislaminiz dilegiyle

Nedır ıcımızdekı Bu Ermenı Sevdalıları Anlamadım Gıttı Bu Ulke ıste Bundan Bu Hallere Kaldı Kendımız Ettık Kendımız Bulduk.

Geri