Eurovision'un galibi Rusya!

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
Deli'ye oy veren ülkeler

Türkiye Eurovision'da beklediği sonucu alamadı. İlk 5'e dahi giremedik. Bakın bize kimler oy verdi, Türkiye kime tam puan gönderdi?

Eurovision yarışmasına Türkçe şarkı ile katılan Mor ve Ötesi "Deli" ile 7. oldu. Türkiye 138 puan aldı.

Türkiye sadece Azerbaycan'dan 12 tam puan alabildi. Elbette o da torpilli puandı. Almanya, Arnavutluk, Belçika, Fransa ve Hollanda ise bize 10 puan veren ülkeler oldu.

İŞTE TÜRKİYE'YE OY VEREN ÜLKELER

İngiltere: 8 puan
Makedonya: 7 puan
Ukrayna: 4 puan
Almanya: 10 puan
Bosna Hersek: 8 puan
Arnavutluk: 10 puan
Belçika: 10 puan
San Marino: 4 puan
Bulgaristan: 5 puan
Fransa: 10 puan
Romanya: 8 puan
Norveç: 2 puan
Macaristan: 5 puan
Hollanda: 10 puan
İsviçre: 6 puan
Azerbaycan: 12 puan
Finlandiya: 4 puan
Belarus: 3 puan
Rusya: 2 puan
Gürcistan: 6 puan
Danimarka: 4 puan

TÜRKİYE'YE PUAN VERMEYEN ÜLKELER;
Yunanistan, Estonya, Letonya, Sırbistan, İsrail, Kıbrıs, Moldova,
İzlanda, Portekiz, Andorya, Polonya, Slovenya, Ermenistan,
Çek Cumhuriyeti, İspanya, Malta, İrlanda, Hırvatistan,
İsveç, Litvanya, Karadağ.

TÜRKİYE 12 PUANI KİME VERDİ?

Türkiye ise en yüksek üç oyunu şu ülkelere dağıttı;
12 puan...........Azerbaycan
10 puan...........Ermenistan
8 puan.............Ukrayna

Türkiye hiç oy vermeyen Yunanistan'a ise bizden 7 puan gitti.
Aynı şekilde 8 puan verdiğimiz Ermenistan'dan hiç puan alamadık.

Ermenilere Baq Hiç Puan Vermemişler... Bizimkilerde en çok onlara vermiş Siz anca hepimiz hrantız Diye BAĞIRIN aDAMLar Tınlamıyor Bile Sizi Allah akıl versin ne diyim :angry

Sanırım Rusya birinciliği haketti :melek Türkiye'nin yeri de daha yukarılar olması gerekirdi ama malesef her sene olduğu gibi bu sene de ülkemize puan çıkmadı :( Hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok, seneye daha da iyi olur inşallah..

Ermenilere Baq Hiç Puan Vermemişler... Bizimkilerde en çok onlara vermiş Siz anca hepimiz hrantız Diye BAĞIRIN aDAMLar Tınlamıyor Bile Sizi Allah akıl versin ne diyim

söylenecek cok söz var.yapmadıkları zulüm kalmamış.
birde üste çıkıyorlar.azerbaycan da katliam yapmışlar.
hamile kadının karnını deştikleri fotografı bir de türkler bize soykırım yaptı diye
dagıttılar millete. bayrak çignedikleri zamanıda unutmadık.
acaba biz fazla mı demokratız bu konularda diye düşünmeden edemiyorum.

yarışmalarda zaten şarkılardan çok devletlere puan veriliyor.
ne anladım ben bu yarısmadan??

bu ülkede kaç kişi ermenistan için oy atmıştır inanmıorum kimsenin ermenistan için sms yolladığına haram olsun bizimkilerin onlara verdikleri 10 puana yanılmıorsam geçen senede 12 vermiştik bu şerefsizlere ya halkın oylarını hiçe sayarak şerefsiz bir topluma nasıl 10 puan verilir bu ülkede halkın oyları nasıl hiçe sayılır yaaa

ermenı kopeklerıne 10 puan veren zıhnıyetlerı tek tek tespit edıp sınırdısı etmek lazım!!
Türkiyenin boyle bı oy dagılımı yapacagına ınanamıyorum..
kanlı bıcaklı oldugumuz ulkelere puanları dagıtmısız ama adam akıllı kımseden puan alamadık..
bu kadar dengesız bı oy dagılımı olamaz..

bı konuya daha degınmek lazım afedersınız rusya bı bok yapmadı gozunuzu seveyım ispanya bile daha guzeldı :)

en azından isveç fılan rusyadan kat kat guzeldı..adam bı patenle kaydı dıye puanı goturdu gercı sasırmamak lazım gecen senelerdede yuzuklerın efendısı setınden kacmıs org lar bırıncı oldu daha eurovızyon nelere sahıt olacak bılmem..

mor ve ötesi ve azebeycanı tebrık edıyoruz canı-ı gonulden..

ukraynanın hatunu da dehsetmıs bu arada :) el chiki chiki saka ispanya:):)

"""""""Türkiye hiç oy vermeyen Yunanistan'a ise bizden 7 puan gitti.
Aynı şekilde 8 puan verdiğimiz Ermenistan'dan hiç puan alamadık.""""""""

onlara oy verenlerin elleri kırılsın
başka birşey demek istemiyorum

bu arada böylesine aptal bir yarışma için neden kendimiz kasıyoruz anlamıyorum
sonuçta amatör bir şarkı yarışması ...
bence katılmasak daha iyi olur

Bu şarkıdan Daha ne bekLenirdiki...Sonuncu olmadık gene iyi...

Eurovision a Mor ve ötesi giderse böLe oluR..

Ben baştan biLiyodum zaten böLe olcanı.

ya yemin ediyorum bizimkilerde kafa yok salak hepsi, nedir bu yağcılık ermenilere anlamıyorum. Kendimizi niye kandırıyoruz. Bunu hepimiz biliyoruz ama açıkça diyemiyoruz, "Ermeniler Türkiye ve Türkleri sevmez" sizin adınıza ben söyliyim. Yok hırant ölmüşte herkes ermeni olmuş. Biz Türküz ve bu vatanda bizim bir avuç ermeniye yalakalık olsun diy niye böyle şeyler yapıyoruz. Sizi bilmem ama ben osmanlıyı özlüyorum...

bizim oy verdiğimiz ülkelere baq yaf

Mor ve Ötesi Muhteşem Bir Performans Sergiledi, Harikaydılar, Eurovisionda Kayırmacılık Olduğu İçin Yinede Bu Kadar Puan Almaları Bile Büyük Şans...

Mor ve Ötesi gerçekten süperdi..

Bu arada Rusya nın ekonomisindeki düzelmeye paralel olarak ; sporda ( Zenit ) , sanatta ( Eurovision) yükselmeye başlaması da ilgi çekici gerçekten :saskin:saskin

hepiniz isi siyasete dokmusnuz. size yaziklar olsun.

ermeni olanin soyledigi sarkiyi bizim turkler soyleseydi iddaa ediyorum bu sarki ile nasil kazanamadik diye yorum yazcaktinz.

tarafsiz olun ya. cok haretekli bi sarki ben cok sewdim. yunalarinkiside iyiydi zaten tabloda yerlerini gosterdiler.

we yunanlarin 2005 te kazandigi 1. lik sarkisi tum Turkiyede, tum dugunlerde, tum barlarda en cok calinan sarkiydi. o zaman da kimsenin sesi cikmiyodu herkes kendi tikirindaydi.

daha once yunanlarda bize oy geldigini hatirliyorum. sanirsam athena grubuna werdiler

bana elini vicdani koyarak oylmayi sen yap deseler Bizimkileri ilk 5e koymazdim. hatta yari finalden cikamayan slovenya bile bizden daha iyi oldugunu dusunuyorum

gruplasma war tabiki ama Turkiye tarafsizdi diyeniniz war mi ? 12 puan i kime werdik kimden aldik. ?
almanyada yasayan 3 milyon Turk olmasina ragmen 12 puan alamadik.
fransa belcika ingiltere isvicre hollanda. hepte bu ulkeler mi bizim sarkilarimizi beyeniyo, yoksa orda yasayan Turklermi bize oy weriyo ? en cok gruplasma bizde war. millet komusuna werir ama saydigim ulkeler sadece bize calisiyo. bunuda unutmayin

we son olarak bizde 1. lik kazandik demekki elin gawuru beyenince oy weriyo. Bizim gecmize baktigimizda Osmanlilar sutten cikmis ak kasik deil. madem siyaset olarak bakiyonuz igneyi once kendinize batirin.

Neden Ermenistana Oy Veriyolar Anlamıyorum Yha

Geçen Senede Verdik Ne Oldu Onlar Bize Yine Vermedi

Kim Oy Vermişse Onlara Galiba Onlar Ermenilerle Bi Alakaları Vardır

bunlar adam olmaz her yıl aynı şey yapılıyo geçen yılda puan vermemişlerdi seneyede vermezler biz vermeye devam edelim bakalım bizden adam olmaz harbiden

açıkcası pek bişi beklemiyordum sonuç zaten baştan belliydi.. bizimkiler yine dengesiz oy verdiler değişen bişi olmadı.. nezaman akıllanacaklar bilmiyorum ama bu yarışmayıda fazla kasmamak gerektiği kanaatindeyim... bizim kadar kasan başka ülke var mıdır? acaba diye de merak etmekteyim :S

Türkiye sadece Azerbaycan'dan 12 tam puan alabildi. Elbette o da torpilli puandı. Almanya, Arnavutluk, Belçika, Fransa ve Hollanda ise bize 10 puan veren ülkeler oldu.

İŞTE TÜRKİYE'YE OY VEREN ÜLKELER

İngiltere: 8 puan
Makedonya: 7 puan
Ukrayna: 4 puan
Almanya: 10 puan
Bosna Hersek: 8 puan
Arnavutluk: 10 puan
Belçika: 10 puan
San Marino: 4 puan
Bulgaristan: 5 puan
Fransa: 10 puan
Romanya: 8 puan
Norveç: 2 puan
Macaristan: 5 puan
Hollanda: 10 puan
İsviçre: 6 puan
Azerbaycan: 12 puan
Finlandiya: 4 puan
Belarus: 3 puan
Rusya: 2 puan
Gürcistan: 6 puan
Danimarka: 4 puan

TÜRKİYE'YE PUAN VERMEYEN ÜLKELER;
Yunanistan, Estonya, Letonya, Sırbistan, İsrail, Kıbrıs, Moldova,
İzlanda, Portekiz, Andorya, Polonya, Slovenya, Ermenistan,
Çek Cumhuriyeti, İspanya, Malta, İrlanda, Hırvatistan,
İsveç, Litvanya, Karadağ.

TÜRKİYE 12 PUANI KİME VERDİ?

Türkiye ise en yüksek üç oyunu şu ülkelere dağıttı;
12 puan...........Azerbaycan
10 puan...........Ermenistan
8 puan.............Ukrayna

Türkiye hiç oy vermeyen Yunanistan'a ise bizden 7 puan gitti.
Aynı şekilde 8 puan verdiğimiz Ermenistan'dan hiç puan alamadık.

Bir Eurovision Saçmalık yarışmasının ardından .
Oylar sözde politik değil ama Rusya'dan kopan tüm ülkeler Eski Sovyet alışkanlığından olsa gerek her yarışmada 12 Şer puan yolluyorlar Rusya Abilerine .
Yoksa Putin kızar.

Evet sonuçlara bakınca Türkiye'nin puan verdiği ülkeleride görünce TaYYip ve Hükümetinin Dış politikada ne kadar istikrarlı olduğunu tekrar görüyoruz .
ELin Şerefsiz YunanLısı ve Ermenisi'ne 7-10 Puan vermek ne demek ya .
Politik olan bir yarışma ( ne kadar değil densede öyledir oylarda ispatıdır ) Daha 1 Ay önce olmadan bizim bayrağımızı Ezen Şerefsiz Toplum Ermenistan'a TaYYip yönetimindeki Hükümet 10 Puan veriyor .
Keza Yunanistan bize oy vermedi Biz Yine onlara 7 oy verdik .

Yazık Bu Hükümete . .

hepiniz isi siyasete dokmusnuz. size yaziklar olsun.

ermeni olanin soyledigi sarkiyi bizim turkler soyleseydi iddaa ediyorum bu sarki ile nasil kazanamadik diye yorum yazcaktinz.

tarafsiz olun ya. cok haretekli bi sarki ben cok sewdim. yunalarinkiside iyiydi zaten tabloda yerlerini gosterdiler.

we yunanlarin 2005 te kazandigi 1. lik sarkisi tum Turkiyede, tum dugunlerde, tum barlarda en cok calinan sarkiydi. o zaman da kimsenin sesi cikmiyodu herkes kendi tikirindaydi.

daha once yunanlarda bize oy geldigini hatirliyorum. sanirsam athena grubuna werdiler

bana elini vicdani koyarak oylmayi sen yap deseler Bizimkileri ilk 5e koymazdim. hatta yari finalden cikamayan slovenya bile bizden daha iyi oldugunu dusunuyorum

gruplasma war tabiki ama Turkiye tarafsizdi diyeniniz war mi ? 12 puan i kime werdik kimden aldik. ?
almanyada yasayan 3 milyon Turk olmasina ragmen 12 puan alamadik.
fransa belcika ingiltere isvicre hollanda. hepte bu ulkeler mi bizim sarkilarimizi beyeniyo, yoksa orda yasayan Turklermi bize oy weriyo ? en cok gruplasma bizde war. millet komusuna werir ama saydigim ulkeler sadece bize calisiyo. bunuda unutmayin

we son olarak bizde 1. lik kazandik demekki elin gawuru beyenince oy weriyo. Bizim gecmize baktigimizda Osmanlilar sutten cikmis ak kasik deil. madem siyaset olarak bakiyonuz igneyi once kendinize batirin.

bence sen bıraz sıyasetı takıp et sonra tekrar yorum yaz :goz:
butun dunya basını polıtıka kazandı dıye yazarken sen burdakı ınsanlara ısı sıyasete dokmussunuz dıyosun..bıraz dusun kanımca

Geri