Eurovision'da Norveç 1., Türkiye 4. oldu

norveç ezdi qeçti vaLLa bence bütün şarkıLardanda güseLdi..! pop müzikten nefret ederim ama norveç'in şarkısına daha çok emek verilmiş.Bizim hadise 2-3 ay önceden yaptı şarkıyı sonra fuLL rekLam...işte qerçek şarkı oydu ve norveçin sahne performansıda çok daha iyiydi herkesten

daha iyi şarkılar vardı tabi. sonuç tahmin ettiğim gibi oldu 3. olmamızı umuyordum 4. olduk gayet iyi bence. herkes komşusuna puan veriyo zaten tükiye sap gibi ortada pek destekçimiz yok bu durumda bile iyi bi derece

Azerbeycan'a helal olsun iyi bi yükselme yaşadı. Hadise'nin sesi biraz daha çıksa daha iyi bir sonuç olabilirdi ama şarkıya göre tam yerinde bir sonuç. Nakarat kısmında solist arkadaki erkek, vokal Hadise gibi oldu.. İnşallah seneye daha iyi bir sonuç alırız..!

Klasik yenildik ama ezilmedik durumları.....

7-8 aydır dünyanın parasını gömdük Hadise'ye...

Etkisini hemen alırız,kaç milyon turist farkedecek acaba?

komşu kollama sistemi.. :D

bu arada Hadise'nin performansı da berbattı dün gece..

ben Hadise'nin performansını hiç beğenmedim,4.Lük iyidir..
Azerbaycan,Ukrayna ve tabiki Norveç en iyiLerdi..

artık eurovision'dan zevk almamaya başladım

gece izlediğimizde gelen oyların %80 inin kime gideceğini bildim

önümüzdeki yıl bişey deişmezse yarışmayı izlemiycem

bu sene nede güzel şarkılar wardı ingiltere gibi ama oyların adaleti işte...

Hakkımız aslında birincilikti diye düşünüyorum hadisenin düm tek'i gerçekten güzeldi ama
puanlama bu şekilde olduğu sürece bizim tekrardan bir birincilik almamız zor gibi görünüyor.

Norveçin Şarkısı Eski Çizgi Filim Olan Şeker Kız Candy'nin Şarkısına Benziyordu Ben Bu Şarkıyı Kundakdaki Bebeğe Ninni Diye Dinletirim Neresini Beğendiler Bunun Avrupalıda Ne Kulak Varmış

Geri