ben de vatanımı seviyorum. vatansever insan olduğumdan şu anda senle konuşuyor, senin önyargılarını yıkmaya çalışıyorum. şimdi sen bana vatan haini de dersin. ZATEN BU ÜLKEDE VATANINI DÜŞÜNEN, ONUN KALKINMASINI GELİŞTİRİLMESİNİ İSTEYENLER VATAN HAİNİ, DEVLETİ MİLLETİ SOYANLAR,ÜSTE CAMİ YAPIP, ALLTTAN PARALARI GÖTÜRENLER,MİLLİ VE DİNİ DUYGULARIMIZDAN YARARLANMAYA ÇALIŞANLAR VATANSEVER OLUYOR!!skysoul23' Alıntı:1. si kardeş laflarına dikkat et ben senin hakkında herhangi bir kötü söz kullanmak istemiyorum sen kültür seviyeni benimkiyle yarıştıramazsın, asıl sizin gibiler yüzünden topraklarımız bir bir gidecek. arkandan kuyu kazan kişiye yalakalık yapmak için oy atıyorsan birşey demiyorum dediğimi ifade ettim. beni ülkücü olarak görmüş olabilirsin amadeğilim. ben vatanımı seven biri olarak başka ülkelere hiç bir alanda prim vermememizin gerektiğini belirttim
2. si onlar sana 1 puan bile vermemiş ve sen onlara 12 tam puan vermişsin söyledikleri parçada birşeye benzese ona yanmayacam.
hadi onu da geçtik,sonuçta uluslar arası MÜZİK yarışması bu. sen bunda bile siyaset yapmaya çalışıyosun ben daha sana ne diyebilirim ki..ben bu arada ermenistana oy vermedim rusyaya oy verdim. kulağıma ve gözüme hoş geldi. ermenistana oy verenler de ermenistanın şarkısı hoşuna gitmiştir.. sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz