EUROVISION 2007 Sonuçlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skysoul23' Alıntı:
1. si kardeş laflarına dikkat et ben senin hakkında herhangi bir kötü söz kullanmak istemiyorum sen kültür seviyeni benimkiyle yarıştıramazsın, asıl sizin gibiler yüzünden topraklarımız bir bir gidecek. arkandan kuyu kazan kişiye yalakalık yapmak için oy atıyorsan birşey demiyorum dediğimi ifade ettim. beni ülkücü olarak görmüş olabilirsin amadeğilim. ben vatanımı seven biri olarak başka ülkelere hiç bir alanda prim vermememizin gerektiğini belirttim

2. si onlar sana 1 puan bile vermemiş ve sen onlara 12 tam puan vermişsin söyledikleri parçada birşeye benzese ona yanmayacam.
ben de vatanımı seviyorum. vatansever insan olduğumdan şu anda senle konuşuyor, senin önyargılarını yıkmaya çalışıyorum. şimdi sen bana vatan haini de dersin. ZATEN BU ÜLKEDE VATANINI DÜŞÜNEN, ONUN KALKINMASINI GELİŞTİRİLMESİNİ İSTEYENLER VATAN HAİNİ, DEVLETİ MİLLETİ SOYANLAR,ÜSTE CAMİ YAPIP, ALLTTAN PARALARI GÖTÜRENLER,MİLLİ VE DİNİ DUYGULARIMIZDAN YARARLANMAYA ÇALIŞANLAR VATANSEVER OLUYOR!!

hadi onu da geçtik,sonuçta uluslar arası MÜZİK yarışması bu. sen bunda bile siyaset yapmaya çalışıyosun ben daha sana ne diyebilirim ki..ben bu arada ermenistana oy vermedim rusyaya oy verdim. kulağıma ve gözüme hoş geldi. ermenistana oy verenler de ermenistanın şarkısı hoşuna gitmiştir.. sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz

Ya müzik yarışması ne acaip bir tartışma halini almış.
Boşverin arkadaşlar. Ben o oyların halk oyları olduğuna inanmıyorum zaten.
Ama bence bu ne ilk ne de son olacaktır.
Bosna bile Sırbistana yüksek puan vermiş.
Biz neyi tartışıyoruz? Rus cumhuriyetleri birbirine oy veriyor.
Kıbrıs Yunanistan bulgaristan birbirine oy veriyor.
Flemenk ülkeleri yani isveç norveç Danimarka felan birbirlerine oy veriyor.
Bu da senelerdir böyle gelmiş gidiyor. Bizim zavallı gurbetçileimiz olmasa biz de oy alamayacağız.

Ama eğer müzik kazanmalı ise o zaman Ukrayna birinci olmalıydı.
Çok güzel bir şarkıydı o valla. Adamlar biraz tuhaftı ama şarkı çok güzeldi.
Yazın sık sık çalar bence dinleriz. Birinci olmak için bence çok güzel şarkı yapmak yetmez.
O yüzden çok da üzülmeyelim. Kenan bence ülkemizi çok güzel temsil etti.
Onu da kutlamak gerekli diye düşünüyorum. Seneye Allah kerim.... :D

Ermenistana oy veren ülkemizdeki ermeniler olabilir.

Bence biraz komşuluk biraz siyasetle kazanıldı yarışma.

evet arkadaşlar haklı tartışmayı uzatmayalım sen ermenilerle dost olalım diyosun ben bize binlerce kazık atıkları için halen onlara oy veren halkıma kızıyorum bide sen beni ogün şamastla bir ettin ya helal olsun, arkadaşlara anlattım bu olayı 20 dk aralıksız güldüler tartışmayı bitirelim please :)

ya konuya dönersek bence en güzel rusyaydı. valla kızlar süperdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri