Eurovision Şarkı Yarışması Finali Bu Gece!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce de yazdım. Arkadaşlar oylama şarkılara değil ülkelere göre yapıldı ne yazık ki. Bizim şarkımız bence en iyisiydi. Ermenistan'a vermemiz büyük bi hata bence, ya biz ne unutkan milletiz, birileri bizim ipimizi çekmek için fırsat kolluyo, heryerde sözde soykırım mitingleri düzenliyo, atamıza küfredip bize tazminat davaları açıyo, biz kıytırık bi yarışma için herşeyi bi kenara atıp bu şerefsizlere oy veriyoruz. Olacak iş değil ya. Hiçbişeyden ders almıyoruz, işte bu yüzden hep ama hep sahada aldığımız maçı masada kaybediyoruz. Yunanistan da keza öyle. Adamlar bizi tınlamadı bile. Bunları insan yerine koyanda suç. Ne demişler; Domuz derisinden post, eski düşmandan dost olmaz. Türk'ün Türk'ten başka dostu yok. Artık kendimize gelelim lütfen.

erkek birinci oldu''sırbıstan''.gıcık oldum bunun nesine vermişler ya.şarkıda şarkı olsa bari.türk olduğum için sölemiyorum ama hakkaten en güzel şarkıda bizimdi.

Eurovİsİon 2007 Bİrİncİsİ

SIRBİSTAN KARADAĞ BİRİNCİ OLDU
BİZİM SHAKE İT UP ŞEKERİM İSE 4. GELECEK YIL DİREK FİNALDEYİZ :durdurun :biggrin :clap :victory

arkadaşlar sırbistanın birinci oldugu şarkının adı dua hristiyanlıkla alakalı sözleri sanırım o yüzden bir sürü oy aldı idda ediyorum bizim şarkımız bunlardan kat kat iyiydi bizde gidiyoruz ermenistana yunanistana oy veriyoruz onlardan bize oy gelmedi hadi onları geçtik bosna-hersek gürcistan puan yok ukrayna 1 puan rusyada keza öyle yani anlıycanız avrupadan bize dost olmaz ama beni en çok şaşırtan fransa ile ingiltere oldu 12 puan verdiler helal olsun ne diyim...

demekki onlarda müzik kulagı varmıs usta.sarkıdan anlıyolar.
bizden nasıl o oylar cıkmıs hayret.ya acaba bunlar harbi harbi oy kullunıyomu yaw yoksa kendi kafalarındanmı uyduruyo?Ben olsam zati kendi ülkeme veremiyom guzel sarkısı olan birine oy veririm ama gidipte ermenistanmıs yunanistanmıs bunlara oy vermem bu iş için harbiden kontör harcayan varmıdır ya kafama takıldı.Ama kendileri uydurcak kadar serefsiz olamazlar yani.Gecen senede yaratıklar kazanmıstı bu senekide pek farklı degil anlattıgınız kadarıyla.:D demekki burda insanlar kazanımıyo abi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri