Esrarengiz Vİdeo - İzleyen Ölecek(miş)

aman allahım ne kadar korkunc as kalsın ölüyodum ama direkten döndüm bi sonraki 72 saatte gidicem herhalde :S

ρ.н.é.η.σ.м.é.η.é' Alıntı:
enemy yi idam ettirmek lasım toplu cinaetten :durdurun
koptum =))))).
videonun eskitmesinin şimdiki programlarla yapıldığı kesin. eğerki öldürüosa sinemada yayınlayalım :p

ilahi video sen adamı öldürürsün :D:D

ben bu videoyu iki ay önce izlemiştim birkere video 1930 larda değil çünkü düz kurgu yerine bilgisayarlı kurgu yapılmış şunu söyleyebilirimki belkide movie makerledir

ahuhahha aman yarabbi kalbim acıyor gidiyom ben eşhedu..... :D:D dehşet video çok güzel video adamlar çok iyi böğiürüyo :)

Valla son baktığımda enemy toplu katliama sebebiyetten aranıyordu...görene bulana ödül falanmı varmış neymiş ole bi söğlentide var yani..

BU arada adamlar neden acı çekiyormuş gibi değilde sanki biryerlerine bii batıyormuş gibi bağırıyorlar...Sanki adamlar bu işten zevk alıyor gibiler...sizcede ole deüğilmi arkdaşlar

hakkaten video bişiye benzese öldüğüme üzülmiyecem

Hepimiz bir gün öleceğiz yapışş:D

Ben bunu daha önce izlemiştim doru izleyen ölüyor.Bende izledikten sonra öldüm ama geri geldim.

aa aaa
ne barıyon dallama.Movie makerda yapılmış len bu video.Ben bunu izleyipte ölenin aklını...Artık ne dim

:melekHarbi doğru ben videoyu izledikten yaklaşık 65 saat (65 saat 35 dakika da olabilir tam hatırlayamıyorum) öldüm.allahtan öteki taraftada internet bağlantısı var..Tekrar izleyince geri gelebiliyoruz arkadaşlar..

ordaki gezegene benzeyen şeyde ogame de ölüm yıldızının resmine benziyo :D

hade gitişinebe sacmalık seyrettim

yaşıyom yaşıyom da yaşam ve ölum yaratıcının izniyle olur kesinlikle rahatolun arkadaşlar sıkıntıyok

abi şimdi ben 71saat 58 dk sonra ölecekmiyim hahahahahahaha

Yok abi 50 kere izledim.. İşe yaramiiii

Geri