Esrarengiz Vİdeo - İzleyen Ölecek(miş)

son 1 saatim hakkınızı helal edin :D:D:D

bende syrettim arkadaşlar hakkınızı helal edin. son 72 saat

arkadaşlar yemin ederim izledim hiç bir şey yok amerika bayrağını tersten gösteriyo bi kadının saçını gösteriyo bi kac yazı cıkıyo death how many? diyor sonundada bir yıvarlak tas gösteriyor yeni izledim 72 saat sonra size haber vericem (birbok yok)eminim basta cıkan yazı hepinizi korkutmuştur allahın işine karışılmaz arkadaslar böle şeylere inanmayın katılan varsa lütfer forma yazsın

yasıyorum 5 gun oldu pehhhhh

kaçıncı 72 saat geçti hiç bişi olmadı :):)

ben öldüm arkadaşlar siz izleyipde vakit kaybetmeyin ölmek için tabanca yı kullanın daha geçerli hala teknoloji ilerlesede canından bezen biri için böle bi video yok hala en azından bende işe yaramadı hehehehe

izledim ve 2 ay oldu garantiye aldım artık bi bok olmuo arkadaslarrrrrr

hehehe çok korktummm :p:p

ben bunu 1 sene önce izledim:D

enemy misin nesin! ben öldümmm.:D:D:D. seninde ölmen lazım videoyu sen mi yaptın yaa movie maker harikasına benziyor .. hiç iyi bi çalışma olmamışş birde arkada böğür böğür böğürenler kim arkadaşların falanmıı ...bi filimden esinlenmiş sankiii::D:D:D:D: kolay gelsin alınma....

1yerlermle qülüormm heheheheheh oda q
sel millet ortaya ne atacam die şaşırıo yau bukadarda saçmalanmazhı puahahha

cennet ten yazıyorum vidyoyu izlemeyin arkadşlar burda internetin yarım saati 10 milyon

10 taen resim koymuşlar,
bi tanede giriZeKALIII yırtınıyo hepsi bu :D

hayatımda hiç bunun kdr saçma bi video grmedim bn şimdi 72 saat sonra ölcekmiyim haha
ya bu video da adamları öldürüyolar falan bizim ölmemizle ne alakası var başını okurken tırsıyo adam ama sonra video da korkulcak bişey yok bnce

Beyler ne yazıkki gerçek ben öldüm sakın izlemeyin ben ahiretdeki servis sağlayıcılardan yazıyorum kotalı kullandığımiçin günah oluyo kotayı aşmam İZLEMEYİN :D

izledim olmeyı dusunmuyorum hele o amerıkan bayragını gordukten sonra asla... bu arada1,5 ay oldu ızlıyelı

ben öldümmmm ama gülmekten öldüm haaaaaaaaaa

hımmmmmm yapım hoş olmuş

içerigi cok şey anlatıyor :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Geri