Esrar nedir ? (cigara- ot - gıya )

melih o kadarda yasal bi madde diil bu bu kadar anlatıon kova filanda... yıldız kaydırma de bari : )

eVeT Dai BeNiM TeYZe oGLu eViNDe 1.300 Gr. YaKaLaTTı 2 aY YaTTı ÇıKTı :D

WaLLaHi iSpiK YıLDıZ KaYDıRMa FaLaN PüF NoKTaLARıNı BiLiYoRuZ BaKıYoRuMDA :D:clap:melek

bende 70 senedir ne içtiğimi bilmiyormuşum sagol

arkadaşlar konu güzel hemde çok güzel ama açan moderatör arkadaş dahil yorumlarda bir sorun var gibime geldi. öncelikle esrar krşıtımı değil mi bu arkadaşlar onu anlayamadım ve esrarın zararlarının tartışması bile yapılmamalı bence direk bir ölüme sebebiyet vermese bile ölüme sebebiyet vermesi yeterli değilmidir acaba ayrıca satın almak için verilen paralar hiç de azımsanmayacak boyutta açılan konu mükemmel vede bilgilendirici ama memnun olmayanlar var gibi ve yine memnun olmayanlar sanırım bağımlılarıdır. Zararsız diyebilen arkadaşlar varsa kendilerini kandırmaktan vazgeçip nasıl kurtulurum diye düşünsünler sonuçta sitemizi çocuk yaşta sayılabilecek arkadaşlarımız da ziyaret ediyor. kimseyi zan altında bırakmak istemem sadece birkaç yorumdan rahatsız oldum konuyu açan mod arkadaşa teşekkürler.

açılan konu mükemmel vede bilgilendirici ama memnun olmayanlar var gibi ve yine memnun olmayanlar sanırım bağımlılarıdır. Zararsız diyebilen arkadaşlar varsa kendilerini kandırmaktan vazgeçip nasıl kurtulurum diye düşünsünler

DoSTuM üZeRiMe aLıNMaK iSTeMeDiM aMa SaNıRıM o YoRuMLaDıGıN KiŞiLeRDeN 1 TaNeSi De BeNiM.
BiLGiLeNDiRMeK aMaCLı Bi KoNu aÇıLMıŞ ve BuNa MeMNuN oLuP oLMaMaK Ne aLaKa oNu aNLaYaMaDıM :s
KuLLaNaN KiŞiLeR, ZaTeN HeRŞeYiN FaRKıNDa Onu iÇTiĞi ZaMaN, En aZıNDaN SoNuCLaRıNa BaKaRaK ZaRaRLı oLDuGuNu aLGıLaR.
ŞuNu SöYLeMeK isTiYoRuM
MeMNuN oLup oLuNMaMaSı BeNCe KiMSeYi BaĞLaMaZ. ÇoCuK YaşTa Ki iNSaNLaR, iNTeRNeTi KuLLaNaBiLiYoRLaRSa, BaZı şeYLeRiNDe FaRKıNDa oLuRLaR.
2 GruBa aYıRMıSıN, ZaRaRSıZ DiYeNLeR, KeNDiLeRiNi KaNDıRıYoR
MeMNuN oLMaYaN DiYe TaBiR eTTiKLeRiNDe BaĞıMLıLaR :s:s

BeNCe YaZDıĞıN YoRuMu, 3 KeZ DüŞüN ve BüTüN YoRuMLaRı oKuYaRaK CeVaP YaZ. 1iLeRi ZaN aLTıNDa KaLıYoR DiYoSuN aMa SeN 1iLeRiNe BaĞıMLı YaDa KeNDiNi KaNDıRıYoR DiYe YoRuM YaPıYoSuN !..

uMaRıM aNLaTaBiLMiSiMDiR !.. ii FoRuMLaR :goz::goz:

2. Esrar kullanıcıları diğer uyuşturuculara geçmez.

Gerçek: Esrar diğer uyuşturuculara başlangıç noktasıdır.

ee artık böyle pislikleri kullanmayın bi zahmet

arada sırada sigara içerim ama esrar tamamen uzak durunulacak birşey

arkadaşlar konu güzel hemde çok güzel ama açan moderatör arkadaş dahil yorumlarda bir sorun var gibime geldi. öncelikle esrar krşıtımı değil mi bu arkadaşlar onu anlayamadım ve esrarın zararlarının tartışması bile yapılmamalı bence direk bir ölüme sebebiyet vermese bile ölüme sebebiyet vermesi yeterli değilmidir acaba ayrıca satın almak için verilen paralar hiç de azımsanmayacak boyutta açılan konu mükemmel vede bilgilendirici ama memnun olmayanlar var gibi ve yine memnun olmayanlar sanırım bağımlılarıdır. Zararsız diyebilen arkadaşlar varsa kendilerini kandırmaktan vazgeçip nasıl kurtulurum diye düşünsünler sonuçta sitemizi çocuk yaşta sayılabilecek arkadaşlarımız da ziyaret ediyor. kimseyi zan altında bırakmak istemem sadece birkaç yorumdan rahatsız oldum konuyu açan mod arkadaşa teşekkürler.

kardesim cok güzel söledin... kusura bakma burda cok samimi bi arkadas ortamı oldugu ıcın öle kendı aramızda geyık yapıyoruz .. yoksa kımse esrar ıyıdır de demez kullanmayıda tavsıye etmez .. anlayısın ıcın tesekkurler .. biz sadece biz bize sanıp yorumu bıraz o yonde yaptık tabı heryone cekılebılır haklısın..

esrar,kokain,eroin,maruana her türlü hap uyuşturucular

alayı insan sağlığına zararlı arkadaşlar, geneli ölüme sebebiyet verir

ve hepsi bağımlılık yapar, uzak durun bi kere demeyin, bin kere içmeyin...

kimisi guler kimisi susar kimisi konusur oloayına katılmıyorum. var bi farklılık necatiye gore...:D

bilgilendirelim dedik ya zararlarına karsı milleti ; )

allah kimseyi bu şeye tenezzul ettirmesin içmesi iyi ama sonrası kötü

Geri