eski goreve talibim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Legend of Dark_Angel" RETURNS

Dark_Angel'ın da dediği gibi en ufak bişiyde bırakıp gitmek hiç uygun bi davranış değil..! Bi sorun varsa halledilmeli, halledilemiyorsa çaba sarfetmeli, sabretmeli, azimli olunmalı ve son çare görev bırakmak olmalı..! Bu tarz birşeye karar vermeden önce ileriyi düşünmek gerekir bence..!

Neyse;

Daha önce neden bıraktığını bilmiyorum..!

+1 Her Türlü..!

ya şimdi benim mrk ettiğim bişi war ya şimdi bu Dark_Angel ın yanında neden Owner yazıo? bu owner ne ya?

FéRvénTßQY' Alıntı:
ya şimdi benim mrk ettiğim bişi war ya şimdi bu Dark_Angel ın yanında neden Owner yazıo? bu owner ne ya?
owner yanılmıyorsam sahip demek yani sitenin sahibi ;)

bu arada+1.....

Dark_Angel' Alıntı:
bazılarınız sanırım bu işi cok küçümsüyor, hackhell'in yönetici statusunde olan çoğu kişi paylasımları yanı sıra yaşları,olgunlukları,duruşları göz önunde bulundurularak seçildi hep. bu sıtede yönetici statusunde olan hemen herkes (özellikle admin ve smod statusundekı yonetıcıler) zaten daha önce yöneticilik vasfını senelerce icra etmiş ve isim olarak tanınan ve yaptıkları bilinen kişilerdir. Burası forum konseptınde olan bınlerce sıteden farklı sekılde yönetiliyor ama bunu hala içinizde farkedemeyenler var. Hackhell bir oyun bahçesi sizlerde bir çocuk değilsiniz bu sitede yönetimin görevini aldığı kişiler tekrar yönetimce kabul edildiği takdirde tekrar geri dönebilirler ancak canı sıkılınca yada birileri ile problemi olunca ben yöneticiliğimin alınmasını istiyorum diyerek bazı şeylerin yatışmasını birşeylerden kaçarak unutturma çabasında olanlar,hackhell da nasıl olsa benim yerim bakidir biraz gidiyimde yokluğumu anlasınlar mantığını güdenler ağzıyla kuş tutsalar bile hackhell da bıraktıkları yere gelmeleri söz konusu olmayacaktır. (istisnaların kaideyi bozmayacağını unutmayın..) Hackhell benle yada bensiz, herhangi birinizle yada herhangi birinizsiz herzaman ayakta olucaktır, yeri geldiğinde kimlerden vazgectik hackhell in huzuru için unutmayın o yuzden ne yaparsanız kendinize yaparsınız hackhell a değil. umarım suan görev yapan tüm yöneticilerde okur bu yazdıklarımı...

yorumun için teş... dark üstat bazı sebepler vardır uzaklaşarak kaçmak en iyisi en ıyı yol oldugunu düşünür vegorursun ancak
düşündükten sonra sunu farkedersın bunun yanliş oldugunu
en iyi çozum savaşmak mucadele etmek oldugunu farkedersın
ben bunu gordum herseyın son söz sahıbı sensın mod olamazsamda artık bır hackhelll aılesındenim ve hackhellı seven bırıyım saygılar
edit:herkesin yorumu içinde teş.. arkadaşlar

Dalgalar dalgalar gelen giden dalgalar bütün kahpelikleri alıp götüren dalgalar alın beni de götürün uzaklara.Beyazlar giymiş melekler şehrine sevdiğim kızın yanımda olduğu kahpeliğin uzak olduğu sonu olmayan yerlere götürün.:sigara: :sigara:

.Kısacası +1907 hakkında hayırlısı ..

SQULACHİ' Alıntı:
yönetici olacak kişilikte bir insan deilsin bence. -1 .
görevi delikanlı gibi bırakıp gitseydin +1 olabilirdi ama -1 hiçbir zamanda değişmiyecek.

sana ben bişe demıyom senin yaptıkların yeter yakında patlar kafana takma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri