eski cizgi filmler

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
80lerin basligindan aklima geldi

eskiden ne guzeldi, hafta sonlari sabah 6 da baslardi cizgi filmler 12-1 e kadar surerdi, hemde tum kanallarda

Transformers, voltran, lazeryon we adini hatirlamadiklarim

bi cizgi film wardi, cok izlerdim onu, belki adini hatirlayan cikardi

yine cekik gozluler yapmisti bunu, konusu kisaca soyleydi;

cocuklarin ufak robotlari wardi, bunlari kawga ettiriyorlardi, sonra basroldeki cocuk baska seyler oldugunu kesfetti, bi bileklik yapti, robotu onun hislerini anlamaya baslamisti, oyle bisilerdi iste :)

acaba adi neydi???

Transformers, voltran, lazeryon

bunlarin bolumlerinin oldugu cdlere milyonlar weririm simdi...

hehe ifrit nedir bu melankolik durumlar :p
senin robotluyu hatırlayamadım,

benim aklıma gelenler: he-man - şila, redkit, çakmaktaş, thunder cats, ninja tosbağalar, pembe panter, köstebekli bi çizgifilm (çok uzun sürmüştü bölümleri), temel reis, var yemez amca, marco, voltran, disneyden köpel pluto vardı, şirinler, arı maya, yakari, uçan kaz ( bi çocuk ufalıp kazla seyahat ediyordu), şeker kız, 80 günde devri alem...
:D

tunny tunes mu ne wardi, bi disi bi er iki tawsan we digerlerinin kucuk cocukluk halleri, bunlar bi akedemide okuyolardi o geldi simdi aklima, superdi ya, ordan izlediim seyle hawada yurumeyi denemistim bi kere :D

kostebekliyi hatirliyom, iki kardes kostebek wardi, biri gozlukluydu heralde

war yemez amcada superdi, altinlarin icinde yuzer dururdu, riche rich wardi bide, hayalet awcilari wardi yaw nasil unuttuk hay aksi, o yesil hayalet wardi yapis yapis olan

bide beverlly hills wardi, sonya mi ne wardi, bide salak soforu wardi, ona asik olan :D

o kostebekli cizgi filmden sonra bide haywanlarin biyere gitmeye calistiklari cizgi film baslardi, bi yere gocmu ne ediyolardi, onu anlatiyodu o cizgi film

tunder tunder tunderrr caatttss :D

Hey gidi günler hey bunların yanında bi de Tusubasa var bilenler bilir.
Ve daha niceleri aklıma gelmiyor...

tusubasi hmen woddy aklima bukadar geldi heheh s

walla clementine 'den öte cizgi film tanımam... bi de voltran,he-man tabii :D

AGA BENİM AKLIMA POWER RANGERS DİYE Bİ FLİMMİ ÇİZGİ FLİMMİ NE VARDI :::. . ŞEKER KIS KENDİ (hastaydım hatuna) BİDE YAYLALARDA GEZEN Bİ KIS VARDI YAŞLI BEYAZ SAÇLI Bİ MORUĞUN YANINDA KALIYODU :) PİTER PAN MI NE VARDI :... DAHA YAZACAM DA ÇOK UZUN SÜRER :)

pepenin balonu vardı "iyi uykular çocuklar"da çıkardı gece, en eski onu hatırlıyorum; bide yakariyi. clementine'i izlerken ben çok korkardım ama yine de izlerdim. şimdi mp3 dinlerken bile içim bi tuhaf oldu teşekkürler jackal. bide bi tane vardı bi aile beyin gücüyle herşeyi hareket ettirebiliyodu, orda tehlikeli mazuka diye bi kız vardı aşıktım ona, tam son bölümü başlıycakken dayımlar diğer kanalda emrahın filmini açtı izleyemedim ağlamıştım. bulsam o son bölümü 100 gb olsada indiririm.

gecen cumartesı sabahlıodum ewde sabah 5-6 gıbı voltran wardı kanal d de hayret ettım :D

ah ah..pokemon digimon wardı:D:D:D:DD

ne günlerdi..şimdi forumda pokemon oyunu buldum paso oynuormÇ:D:D:DD:D
..biz voltranlara yetişemedik ama..kanal d de ,1-2 sene öncesine kadar yaynlanan bi sağlık çizgi filmi wardı.ak sakallı bi dede wardı.bazen sağlık,bazen coğrafi keşifler,rönesans hakkında çizgi film..şimdi öle eitici şeyler kalmadı..warsa yoksa cine 5,space platinium,movie max,vox,playboy

Cidden o ak sakallı adam bi ara leonardo da vinciden bahsediyordu.Archimedi falan gösteriyodu jeneriğinde de şimdi sorsanıza arşimed kimdir diye ufak veletlere futbolcu zannederler.

Bence o çizgi film hiç bitmemeliydi.

Civciv kalimero vardı o küçük kara civciv de benim adamımdı hiç kaçırmazdım. Kafasında yumurtasının bir parçasını şapka niyetine taşırdı.

Geri