Eskişehir Anadolu Üniversitesi

Metallica_17

New member
Reaction score
0
Varmı eskişehir anadolu üniversitesi :D :biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

hackhell de anadolu unıversıtelı olmazmı??? ing. ogretmnliği 3.sınıf. nevsehırden selamlar...

Artık Bende Varım:D:D Edebiyat Fakültesi Yunus Emre Kampüsü Tarih Bölümü:)

işletme... :)

Bende varım bu sene kazandım Anadolu üniversite Fen Fakültesi Kimya Bölümü ama hazırlık okuyoruz bu sene..

Bende varım bu sene kazandım Anadolu üniversite Fen Fakültesi Kimya Bölümü ama hazırlık okuyoruz bu sene..

ovvv hackhell de kimyacı görmek sevindirici.bende esogü kimya 3. sınıftayım.Afyon kocatepe üniv den yatay geçişle geldim.tanıştığımıza memnun oldum arkadaşlar.ayrıca haftaya bende anadolu ünivli olucam.açıköğretime de yazılıyom.

sivil havacılık yüksekokulu havaclık elektronik elektronik bölümü yani 2 eylül::::(

bende fizik okucam bu sene yeniyim :) önce hazırlık =)

ben de warım ama umarım çok yakında mezunlar kervanına katılacam darısı yeni başlayan arkadaşlara

ben anadolu ünüversiteli değilim ama esk li olduğum ben de buradayım ve şunu belirteyimm kampüs güzelmi diye bir soru sorulur mu hiç selam ederim kardeşlerim sizlere

ben anadolu ünüversiteli değilim ama esk li olduğum ben de buradayım ve şunu belirteyimm kampüs güzelmi diye bir soru sorulur mu hiç selam ederim kardeşlerim sizlere

BEnde İşletme Fakültes İşletme Gaziantepten Selamlar HaCkHeLL

Geri