Eset yüklenmiyor acil yardım

selam girdiğin key de sıkıntı var gibi görünüyor key girmeden kur,keyi sonra gir

Ben bu hatayı yaşadım.Bu hatayı format atarak geçirebilirsin.Ben öyle geçirdiğim için ama başka bir yolu olabilir

arkadaşım eğer daha önceki bir sürümün üstüne yüklüyorsan yada başka bir anti vir programının üstüne yüklüyorsan bu sorunu çıkarır.

yüklemeden önce tüm antivir dosyalarını ve kayıt dosyalarını silmen gerekir.

kardeş eseti ilk defa mı kuruyosun yoksa önce başka sürüm vardı da onu kaldırıp şimdi başka sürümümü kuruyosun

aslında benim esetim 3 sersiydi sonra bktm esetin yenisi çıkmış bende indirim kkurim dedim.
Laptopum war ona kurdm hiç bi sorun çıkarmadı ondan sonra masaüstüne kurdum.Bundada bi sorun çıkmadı ama bi ara pc kilitlendi ondan sonra reset attım düğmesinden.Sonra eset Korum sağlanılamadı die bişi çıkardı pc açılınca bende eseti silim dedim .Esetin kaldır iconuna tıkladığımda sadece yüklü olan programlar kaldırılabilir hatası ile karşılaşıyodum.Program Ekle/kaldır dada gözükkmüyo.Regedit tende siilinmiyo_Ondan sonra eskisini indirim onu kurim dedim.İndirdim işte kurarken çıkan hata bu . Olay tamamen bu yani

kardeş kurulum tamamlanmadan kapatmışın yani yarım yüklenmiş eksik dosyalar olduğu içinde kaldıramazsın önceki arkadaşın dediği gibi tek çaren format atmak

ama kurlumu tamamen bitti sonra çalıştı ne güzel hiç bi sorunda çıkarmadı 2-3 saat sonra işte pc dondu filan reset attıktan sonra sorunlu açıldı.off ya tmm teşekküler :(:(

selam,eğer öncedende eset kullanıyorsan eskisinin kalıntıları kalmış olabilir eset removal tool indirip tamamen eset i temizledikten sonra tekrar dene.www.destek17.com yüklemeler kısmından bulabilirsin. kolay gelsin

selam,eğer öncedende eset kullanıyorsan eskisinin kalıntıları kalmış olabilir eset removal tool indirip tamamen eset i temizledikten sonra tekrar dene.www.destek17.com yüklemeler kısmından bulabilirsin. kolay gelsin

kardeş vermiş olduğun link bende çalışmadı.garati olsun diye arkadaşa başka link verelim:goz:

eset removal tool: http://www.nod32.nl/download/tool/nod32removal.exe

*kardeş buda olmadımı ya başka antivirüs yükle yada bas formatı.

Arkadaşlr çok teşşekkür ediyorum ilgniz için ama o programda işe yaramadı yine aynı hata.

Yarın veya öbür gün basıcam formatı.
TeşekküLer...

Geri