ESET Smart Security Business 4.2.67.10 Türkçe 32x64 bit (Sınırsız)

terenova77

Altın Üye
Reaction score
0
ESS42_0_SGNLIVE.jpg

PROGRAMIN YENI ÖZELLIKLERI

ESET Smart Security hız, güvenlik ve kullanışlılık açısından yeni versiyonda çok daha fazla geliştirilmiştir.

-ESET'in yeni akıllı optimizasyon özelliği ile dosya tarama hızı daha önce hiç bu kadar hızlı olmamıştı.
-Dışarıdan gelebilecek zararlara karşı önlem olarak oluşturduğunuz Güvenlik Duvarı yeni öğrenme modu ile bilgisayar kullanımınıza göre otomatik firewall kuralları belirliyor ve zaman kazanmanızı sağlıyor.
-Geliştirilmiş spam e-posta saptama özelliği ile en verimli istenmeyen posta filtresine sahip olacaksınız.
-Taşınabilir Medya Güvenliği ile usb bellek ve benzer diğer aygıtlar ile her zaman yanınızda bulundurduğunuz medya dosyalarınızın güvenliği, dosyalarınızı hangi bilgisayar kullanırsanız kullanın sağlayabileceksiniz.

ESET ve TNOD dosyalarini asagidaki linklerden indirin.
TNOD 1.4.0.15 klasörünün icerisindeki - OKU - KURULUM.txt adli aciklamaya göre kurun
GÜNCELLEMELER DAHIL TÜM ÖZELLİKLERİ %100 SORUNSUZ KULLANIN.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: TNUSPN.1.4.0.15.REG.30.11.2010.secret.rar

Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe

TNOD 1.4.0.15 NE ISE YARAR
TNOD 1.4.0.15 eklentisini anlatima göre kurdunuzda, calisan keyleri sürekli otomatik entegre edecektir
Keyler karalisteye alinip gecersiz oldukca veya süresi dolmaya yakin, siz farkinda olmadan otomatik lisansiniz yenilenecektir

Haliyle o an icin lisans süresi önemli degildir. Bugun 2011 keyini kullanir yarin 2012 keyini kullanir.
YANI HER DAIM SINIRSIZDIR

ESET Smart Security Business 4.2.67.10 FINAL (TR) -32 BIT

Tşkr ama eset hikaye dostum neden yapmışlar anlamıyorum... :D

teşekkürler sağol dostum

dostum tnod bussines edition da çalışmıyor.

Tşkr ama eset hikaye dostum neden yapmışlar anlamıyorum... :D

sadece eset değil bütün antivirüsler hikaye.ona bakacaksak.

KİM, NEDEN ANTİVİRÜSE GÜVENSİN?
Arf Teknoloji Genel Koordinatörü Erkan Demirkan, makalesinin son bölümünde, Türkiye'de satışı yapılan bütün antivirüs programlarının ithal edildiğini ve ''server''larının üretici ülkelerde bulunduğunu vurgulayarak, ''Bu veri alışverişinin ayrıntıları ve güvenilirliği ülkemizdeki hiçbir kurum tarafından bilinmemektedir. Bu veri alışverişinin güvenli olduğunu düşünsek bile araya girebilecek kötü niyetli kişiler tarafından verilerin başka bir server'a aktarılamayacağının garantisini kim verebilir?'' görüşünü savundu. Sistem üzerinde antivirüs programlarının ''güncelleme'' yaptığı izlenimi verilerek bilgisayarlarda taranan dosyaların başka ''server''a taşınmasının mümkün olduğunu belirten Demirkan, Türkiye'deki antivirüs programı yüklenmiş her bilgisayarın tehdit altında olduğunu ve antivirüsler kullanılarak her bilgi ve verinin kolaylıkla elde edilebileceğinin altını çizdi.

Geri