haydarmert
New member
esetçiler için güzel bişi.
ama bana isterse 2050 ye kadar versinler yine de eset kullanmam =)
sen ne kullanıyorsun ?
esetçiler için güzel bişi.
ama bana isterse 2050 ye kadar versinler yine de eset kullanmam =)
sen ne kullanıyorsun ?
asquared 5...
senin upload arşivinde yok bu program ?
çooooooooooookkkkkk teşekkürler........ indirdim kuruyorum
varda güncellemedim.
aşağıdan indir.
Emsisoft Anti-Malware - Reviews and free Emsisoft Anti-Malware downloads at Download.com
sonra lisans hesabı olarak [email protected] ve şifreye de 123456 gir.
yalnız firewall yoktur ve epey site engelliyor özellikle warez sitelerini.
ama koruma-sunucu kurallarına girerek yasaklanan siteye izin ver diyebiliyorsun.
ama bunun dışında çok iyi bi anti.antimalware dir antivirüs değildir.antivirüslerden daha kapsamlıdır.
yani yanına ek antispyware falan kullanmana gerek yok bence...
varda güncellemedim.
aşağıdan indir.
Emsisoft Anti-Malware - Reviews and free Emsisoft Anti-Malware downloads at Download.com
ama koruma-sunucu kurallarına girerek yasaklanan siteye izin ver diyebiliyorsun.
ama bunun dışında çok iyi bi anti.antimalware dir antivirüs değildir.antivirüslerden daha kapsamlıdır.
varda güncellemedim.
aşağıdan indir.
Ustadım sadece bunu mu kullanıyorsun?Antivirus yada ek bir program kullanmıyormusun?Peki sistem programlarından hangisini tavsiye edersin?
antimalware olduğu için ne varsa buluyor.antimalware i şöle düşünebilirsin
antimalware=antivirüs+antispyware vs ...
üstüne firewall kurdunmu başka bi eksiği olmaz.
ama her ne kadar antimalware kapsamlı olsa da spyware konusunda çok tecrübeli olan firmaların programları da antimalware yüklü pc lerde bişiler bulabilir.
Peki hocam firewall olarak oneriniz nedir? System programlarından system mechanic ve tune up i kullanıyorum ancak system mechanicteki verimi tune up tan alamadim ama o da ikide bir key sorunu verdi bu konuda oneriniz nedir?
k.bakma o sorunu unutmuşum =)
firewall olarak online armor ve comodo dan başkasını önermem.online armor kullanıyorum çok memnunum.comodo da çok iyi fakat ayarları karışık.
system mechanic i kullanmıştım ve çok iyi program.tune up da ii fakat onun kadar ii değil bencede.
ben şu an yıllardır olduğu gibi =) advanced system care i kullanıyorum ama tabi o da system mechanic kadar ii değil.ama ufak ve çok etkili diye onu kullanıyorum.
system mechanic bazen windows ayarlarını falan değiştirebiliyor.
bişey sormak istiyorum . kullandığın virüs programını merak ettim ii bişeyse tavsiye edermisn bende nod32 kullanıyorum.bu aralar bilgisayarda yavaşlama var acaba virüsmü yiyorum diye düşünüyorum .rica etsem ii bişey tavsiye et