ErMeNiLeRDeN ÖzüR DiLeMiYoRuM !

işte kağıt üzerinde Türk
ama içinde hala ermni kanı dolaşan sözde aydınlarımız.
:eek:ha:eek:ha

Adalet Ağaoğlu.....adında var sadece adalet,gerisi tıraş
Baskın Oran.. Ersin Salman Hüsamettin Onanç Mustafa Arslantunalı Semra Somersan Adnan Ekşigil
Bejan Matur Ertuğrul Kürkçü
Hüseyin Hatemi.......vay hatemi hocam,neyie dokundu bu ermeni katladicileri,
Mustafa Suphi Erden Şenol Karakaş Ahmet Çakmak Berat Günçıkan Esra Mungan Hüsnü Öndül
Mustafa Yasacan Şerafettin Elçi Ahmet Çiğdem Betül Tanbay Evin Doğu İbrahim Betil
Naci Kutlay Şeyhmus Diken Ahmet Evin Bilge Contepe F.Levent Şensever
İbrahim Kaboğlu Nail Satlıgan Sezgin Tanrıkulu Ahmet İnsel Bülent Atamer Fahri Aral İhsan Dağı
Necmiye Alpay Şirin Tekeli Ahmet İsvan Bülent Aydın Faruk Bildirici

İpek Çalışlar..yine rol kesiyor herhad,sanat adına özür dilemiştir muhakkak

Nedim Gürsel Suavi AydınAhmet Kuyaş Burhan Şenatalar Fatma Tülin Işıl Kasapoğlu Neşe Düzel
Şükrü Erbaş Akif Kurtuluş Canan Tolon Fazıl Hüsnü Erdem Jülide Kural Nil Mutluer Süleyman Göncü
Aksu Bora Celal Başlangıç Fehim Caculi Kemal Gökhan Gürses Nilgün Toker Tahsin Yeşildere
Alaz Kuseyri Cem Mansur Ferda Balancar Kemal Göktaş Nilüfer Göle Tanıl Bora
Ali Arif Cangı Cem Özdemir Ferda Keskin Kezban Hatemi Nurhan Yentürk Tarhan Erdem
Ali Bayramoğlu Cemil Koçak Ferhat Kentel Koray Çalışkan Ömer Faruk Gergerlioğlu Tarık Ziya Ekinci

Ali Nesin......sn matematik profesörü,ne işin var uluslararası siyasette,aziz nesin de mi ermeniydi

Cengiz Aktar Fethiye Çetin Koray Düzgören Ömer Laçiner Temel İskit Alper Görmüş Cengiz Alğan
Fikret Adanır Korhan Gümüş Ömer Madra Tuba Çandar Amberin Zaman

Cengiz Çandar.......güneydoğuyu ayırmayı başardında,ermenileremi geldi sıra sn gazeteci

Fikret Başkaya

Lale Mansur.......Şener Şen'in kucağında''Amerikalı'' filminin etkisi hala sürüyor demek ki..

Oral Çalışlar.vay hırçın jüri üyemizde buradaymış

Tuna Kiremitçi Arzu Başaran Cezmi Ersöz Fikret Toksöz Levent Yılmaz Orhan Koçak Ümit FıratAsaf Savaş Akat
Çiğdem Mater Filiz Ali Leyla İpekçi Orhan Miroğlu Ümit Güney Aslı Erdoğan Coşkun Aral Filiz Koçali
Leyla Neyzi Orhan Silier Ümit Kardaş Atila Eralp Deniz Türkali Füsun Üstel

Mahir Günşiray........yapma mahir sende mi?

Osman Köker Ümit Kıvanç Atilla Birkiye

Derya Alabora........sanat adına özünü inkar etmek ha?
Gencay Gürsoy

Mahmut Temizyürek Osman Murat Ülke Ümit Şahin Atilla Yayla Dilek Kurban Gila Benmayor Mebuse Tekay Oya Aydın
Umut Özkırımlı Attila Tuygan Doğan Özgüden Gönül Dinçer Mehmet Demir Oya Baydar Ünal Ünsal Aydan Baktır
Doğan Tarkan Gülçin Santırcıoğlu Mehmet Güleryüz Özlem Dalkıran Vedat Yıldırım Aydın Cıngı
Doğu Ergil Güllü Aybar Mehmet Soylu

Perihan Mağden...........eksik kalırdık sen olmasaydın

Yahya Madra Ayhan Aktar Ebru Erkekli Gülseren Onanç Mehmet Ural Pınar Selek Yalçın Ergündoğan
Ayhan Bilgen Ece Temelkuran Günay Göksu Özdoğan Melek Göregenli Piyale Madra
Yaman Yıldız Ayla Gürsoy Edhem Eldem Gürhan Ertür Mesut Saganda Ragıp Duran
Yasemin Çongar Aylin Aslım Emine Algan Habib Bektaş Mine G. Kırıkkanat
Rasim Ozan Kütahyalı Yasemin Göksu Ayşe Batumlu Emine Uşaklıgil

Hadi Uluengin...bu spor yorumcusu değil mi ya

Mithat Sancar Roni Margulies

Yavuz Bingöl............ahanda cuk oturmuş

Ayşe Berktay Emrullah Beytar Hakan Tahmaz Mücteba Kılıç Şahin Alpay Yavuz Önen
Ayşe Buğra Enis Batur Haldun Dostoğlu Muharrem Erbey Şanar Yurdatapan
Yeliz Kızılarslan Ayşe Erzan Eren Keskin Hale Akay Muhsin Kızılkaya
Şebnem K.Fincancı Yıldıray Oğur Ayşe Gözen Ergin Cinmen

Hale Soygazi.......ne kadarda artistimiz vrmış için için ağlayan

Murat Belge

Şebnem Sönmez........sendemi şebnem?

Yıldız Önen Ayşe Kadıoğlu Ergün Eşsizoğlu Hale Tenger Murat Çelikkan Şehbal Şenyurt
Yücel Sayman Ayşe Önal Erkan Goloğlu Halil Berktay Murat Morova Selçuk Demirel
Yusuf Alataş Aziz Gökdemir Erkan Şen

Hasan Cemal.vaaay koca yazar vay

Murat Paker Selim Deringil Zeynep Tanbay Barış Pirhasan Erol Katırcıoğlu Hidayet Şefkatli Tuksal

Murathan Mungan............yakışır

Semih Kaplanoğlu Zozan Özgökçe

ismi zikredilen aydınlar TÜRBANA da EVET demişti.

Satılmış hainler parayı verenin düdüğünü çalıyor olsa gerek.

Bu İşin İçinde Bir Koca var

Dış basının Türkiye’deki temsilcilerinden Amberin Zaman bir süre önce Ahmet Hakan’la girdiği polemikte kendisiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı: “Eşimin Amerikalı diplomat olması, Erivan’da görevli olması ne onları ilgilendiriyor ne de başkalarını. Sayın Hakan’ın özel hayatındaki kişiler, kendi yazılarını ne kadar etkiliyorsa eşim de beni ancak o kadar etkiliyordur -eğer böyle bir şey varsa.”

Açıkçası Ahmet Hakan’ın özel hayatının bir önemi yok ama Zaman’ın kocasının “sıradan” biri olmadığı ortada.

Bu yüzden de fazlasıyla “ilgi çekici” bir haber.

Birkaç ay öncesine gidelim...

“Ermenilerden özür diliyorum” kampanyasının olacağı, Türk aydınların Erivan’a gidip bazı ziyaretlerde bulunacakları gibi iddialar “fısıltı gazetesi” tarafından medyaya yayılmıştı. Ortada kimi aydınların isimleri geçiyordu ancak herkes başka bir şey söylüyordu.

Fakat istikrarlı bir şekilde adından hep söz ettiren ve bu kampanyayla iliştirilen kişi Amberin Zaman’dı. Kaynaklarımdan biri bana bu projenin mimarlarından birinin o olduğunu bile fısıldamıştı. Hatta Erivan’a gidecek kafileye başkanlık yapacağını bile söylemişti. Ne oldu, planlar nedir, bilmiyorum.

Zaten birkaç gündür tartışılan “Ermenilerden özür diliyorum” kampanyasının kanaat önderleri ise kamuoyuna Ahmet İnsel, Cengiz Aktar ve Ali Bayramoğlu olarak yansıdı.

Ancak Amberin Zaman da konuya kayıtsız değil. Taraf’taki köşesinde kampanyayı “gönülden desteklediğini” yazdı.

Onca destekleyen arasında neden Amberin Zaman üzerinde duruyorum peki?

Çünkü kocası Amerikalı bir diplomat. Dahası Erivan’a yerleştirilmiş bir diplomat. Amberin Zaman da sık sık Erivan’a gidip geliyor.

Kampanyaya verdiği destek bu aile yapısına bakıldığında bir tesadüften daha fazla olabilirmiş gibi geliyor bana.

Hem hatırlayalım: Barack Obama’nın Başkanlığı’nı Türkiye’den destekleyenler ağırlıklı olarak kimlerdi? Yandaş basın, liberaller, İkinci Cumhuriyetçiler...

Coşkuyla, adeta Amerikan seçmeni gibi yayınlar yaptılar. Amerika’daki liberal ve demokrat basından aşağı kalır yanları yoktu...

Peki Obama’ya karşı çıkılmasının en büyük sebeplerinden biri neydi Türkiye’de?

Yardımcısı Joe Biden’ın da etkisiyle “Ermeni Soykırımı”nı Amerika’nın onun başkanlığı döneminde resmen tanıyacağından endişe ediliyordu. Obama’nın Ermeni lobisine sadece seçim yatırımı için göz kırpmadığı, geçmiş dönemlerin aksine bunu Kongre’ye taşıyacağı epey geçerli bir argümandı.

Şimdi bir de şu özür dileyenlere bakalım...

Obama’ya destek verenlerle aynı isimler, aynı çevrenin insanları değil mi? Yine o bildiğimiz İkinci Cumhuriyetçiler, liberaller... Bu isimlerin görüşleri de aşağı yukarı belli. Türk siyasetine, AKP’ye, İslam’a, Ortadoğu’ya bakışları belli. Ergenekon konusunda aldıkları tavırlar da...

Ve bütün bu fikirlerin ortak özelliği hiçbirinin “orijinal” olmaması. Amerika’daki neo-con’ların çeşitli makaleleri, konferanslarda dillendirdikleri görüşleri adeta tercüme edilerek aktarılıyor onlar tarafından. Washington’daki düşünce kuruluşlarında, journal’larda neler varsa bizimkilere adeta servis edilmiş ve ortak bir beyinden çıkan görüşleri okuyoruz. Hepsi Amerikan kaynaklı yazılanların ve eninde sonunda Amerika’nın çıkarlarını savunuyor...

Şimdi bağlantılar birleşince de şaşırmamak mümkün değil...

İşte Amberin Zaman ve eşi bu yüzden önemlidir...

Bir de bu aile fotoğrafına bakalım...

Asla aklımın almadığı şu: Yasemin Çongar neden rahatını bozup yaşadığı Washington’dan Türkiye’ye döndü ve Taraf gibi bir gazeteyi çıkarmak için kendini ortaya attı. Hali vakti, rahatı yerindeydi, oturmuş bir kurumda çalışıyordu... Neden bu maceraya atıldı?

Bir türlü bu sorunun cevabını alamıyoruz...

Peki çıkardığı gazete neler yaptı? Türk Ordusu’nu yıpratacak haberlere imza atmak için fırsat kolladı. Yalan belgeler yayınladı, sızdırılan dosyaları kontrol etmeden sayfalarına taşıdı.

En son da Aktütün fiyaskosundan sonra daha da yüksek sesle tartışılmaya başlandı...

O fabrikasyon görüntüleri Taraf’a servis eden üzerine fikir yürütüldü...

“Türkiye’nin o görüntüleri çekecek insansız hava aracı yok” dendi, “İnsansız hava aracı Amerika ve İsrail’de var.”

Amerikan gizli servislerinden Taraf’a servis yapıldığı üzerinde duruldu...

Bu tartışmaları aklımızın bir köşesinde tutalım.

Yasemin Çongar’ın eşi nerede çalışmıştı?

CIA’de?

Bu da mı tesadüf?

Bu gazetecilerin eşlerinin böyle tartışmaları konulara teğet geçen noktalarda bulunmaları tesadüf olabilir mi?

Neden özür diliyorlar?

Tek bir cümleyle açıklayayım: Çünkü bu sayede aydın olacaklarını düşünüyorlar da ondan. Serdar Turgut’un AKŞAM gazetesinde geçtiğimiz ay yazdığı “Rokoko entelektüeller” temalı yazılarına bakın mutlaka. Bu aydınların düşünce sistematiğini daha ortada bir kampanya yokken çok güzel açıklamış.

Oray Eğin

özür dilemesi gerekenler onlar zaten biz değiliz

İlginç bir ikibinsekiz yılı daha dağrusu Aykırı düşüncelerin tavan yaptığı bir
yıl...Peki niçin bütün bunlar üstüste geliyor,zaten toplum yeterince gergin
biraz daha gerelimde kırılsınmı isteniyor acaba...

ermenilerden özür dileyen aydınlarımız olsa olsa KUŞUM AYDIN olur..:D

ozur dileyecek varsa erivana gitsin birdahada gelmesin...

Saçma Sapan Bi kampanya düzenlemişler. Ne Demek ya Ermenilerden Özür dileyelim?
Bir Türk Böyle bir kampanya düzenliyorsa ben o Türk'ün Türk'lüğünden ve Tarih bilgisinden Şüphe Ederim Arkadaş!
Kumda Oynasınlar! Hatta oturdukları yerden saçmalayacaklarına KUMDAN KALE yapsınlar, daha mantıklı bişey yapmış olurlar!
Böyle adamlar İMALAT HATASI başka bişey değil!

bunların türk oldugu da kesın degıl araştırsan koku ermenilelere dayanır

ben bu aptal şarkının sözlerine fln baqtm biz Türklere bu aptal ermeniler yalancı katil şeytan diolar bu onarın olmayan sewiyesini gösteriyor bn 14 yaşndayım okulda bu şarkının klibini izlediğimde ağladm arkadaşlarm we öğretmenlermde çok üzldü eğer biz katil yalancı şeytansak onalar insan grubuna dahi girmiolar bir kere eurovision yarışması dostluk kardeşlik yarışması bu şerefsizler bizi deil kendilerini kötüllüyorlar we bazı slk Türkler de özür dileyelm diyorlar yha işte o Türkler o şarefsiz ermenilerin tarafndan oluyorlar öyle Türkleri hiç sewmioyorum bn normalde hiç forum sitesine üye olmazdm ama bu konu için çok sinrlendm o yüzden üye oldum

Hackle hackhellim

Birlik olup sitenin ortasın Türk Bayrağımızı dikelim. Masraflar benden...

Özür dileyenler ne kadar delikanlı seviyelerini merak ediyorum. Yavrum, öyle kuru kuruya özür dileyip kenara çekilmekle kapanmaz bu dava. Mesela sen özür dileyen; şunu garanti eder misin? Senin o özür dilediklerin, birgün Türkiye' yi dava etse ve tazminat istese, Türkiye Almanya' nın Yahudilere ödemek zorunda bırakıldığı bir tazminata mahkum edilse, hemen ortaya atlayıp "durun, bütün tazminatı benden alın, eğer elimdeki avucumdaki yetmezse kısasa kısas beni de idam edin" diye erkekçe yine bağırır mısın? Yoksa vatanının içine düştüğü durumu uzaktan uzaktan seyredip beklediğin oldu diye sevinir misin? Eğer özür dilemekle, bunun doğuracağı sonuçlar karşısında başına gelebilecek hiçbirşeyden korkmadan, elini taşın altına koymak gibi şu anda bile zihninde böyle bir karar yoksa, kendi adına dilediğin senin o kupkuru özrünün ta ...............

Yahu anlamakta güçlük çekiyorum. bunlar nasıl insanlar; Ermenilerden özür diliyormuşlar, oldu bir de öpücük verselerdi bari...??!

Ben özür dilemiyorum

Dilekçe sahte imza

Bir grubun Ermenilerden özür dileme kampanyasına katılanların isimlerini internetten okurken, bir isim dikkatimi çekti.
Eski Tarih Kurum Başkanı Profesör Yusuf Halaçoğlu.
Şaşırdık.
Yıllarca aksi tez savunn birisi, nasıl oluyordu da şimdi özür diliyordu.
Halaçoğlu'nu aradık.
Başka arayanlar da olunca olaydan haberi olmuş.
Böyle bir metne imza atmasının söz konusu olmadığını, ilgilileri arayıp durumu düzelttireceğini söyledi.
Nitekim biraz sonra listeden adı silindi.
Birisi internet üzerinden Yusuf Halaçoğlu adına özür dilekçesini imzalamış, yani sahtekarlık yapmış.
Acaba oradaki imzalardan kaçı gerçek doğrusu merak ediyorum.

]

yüzde 80 ini yalan bu imzaların .. hikaye.... masal....
geri kalan yüzde 10 u pravakatör diğer yüzde 5 i evde canı sıkılıpta internette spin atan ve kalan yüzde 5 i de ezik ermeni tohumları...

onlar bizden özürdilesin lan. 10000lerce şehidimin hesabını kim verecek.

Geri