Ermeni yalanı nette!!!

yrgn_dmkrt

New member
Reaction score
0
özür diliyorum diye başlayan siteye türklerin bu yalanı kabul edenleri destek veriyor...

http://www.ozurdiliyoruz.com/default.aspx

Toplam Katılan Sayısı : 7819

1915'te Osmanlı Ermenileri'nin maruz kaldığı Büyük Felâket'e duyarsız kalınmasını,
bunun inkâr edilmesini vicdanım kabul etmiyor.
Bu adaletsizliği reddediyor, kendi payıma Ermeni kardeşlerimin
duygu ve acılarını paylaşıyor, onlardan özür diliyorum.

....BAKIN BAKALIM KİMLERİN İMZASI VAR...

BU DURUM KARŞISINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
KARŞI BİR PLATFORM BAŞLATABİLECEK VAR MI?

bunu yapsa yapsa hackhell yapar yanlış mıyım?

lütfen yorumsuz bırakmayın...

her koyun kendi bacağından asılırmış tarihte türklere karşı gelenler herzaman cevabını almıştır.
Dünya'da 300 milyondan fazla türk vardır petrol azerbeycanda ordu türkiyede uzay bilimleri kazakistanda dünyaya sahip asıl biziz merak etme arkadaşım sadece insanlarımızı eğitelim yeter türkler dünyanın en saygın insanlarıdır

Site Çökertilmeli

Hackhell bir grup kurup bu siteyi halleder diyorum ben. var mı hackhellciler

memlekette amma ermeni köpeği varmışta kimsenin haberi yokmuş ya..

Hiçte Sevmem Şu Ermenileri.
Hitler Olup Bunları Gaz Odasına Tıkmak Lazım.

Yazık ki bu karanlığın aydınları kimlere köpeklik ettiklerini bilmiyorlar. vatana ihanetten başka bir şey değil bu. özür dileyen kansız şerefsizler kendi atalarından nasıl özür dileyecekler günü geldiğinde çok merak ediyorum. ermeni vatandaşları katledenlerin yine ermeni çetecilerinin olduğunu bile bile yalanlarla bilinçsiz insanlarımızı kandırmaya çalışan bu soysuzlar acaba kendileri kaç paraya ve hangi mevkii lere sattılar...

ermeni asıllı türkler değil
rum asıllı türkler değil
kürt asıllı türkler değil
çerkez asıllı türkler değil

içimizdeki has türkler ihanet ediyor
rezillik burada

memlekette amma da ermeni iti varmışta kimsenin haberi yokmuş ya..

arkadaşlar bu tür oyunlara gelmeyin ermeni köpeklerini açtıkları bir site... Türkler özür diliyormuşcasına bir izlenim kazandırmaya çalışıyorlar sadece hit sağlarsınız onlara lütfen bu tür oyunlara gelmeyelim...

beni burada en çok üzen ermeni köpekler tarafından şehit edilen İsmail Erez'in adını kullanarak burada özür dilemeleriydi bizim bütün aydın geçinen karanlık düşünceli kişiler avrupaya amerikaya şirin görünmek için ülkesini yerden yere vuruyorlar umarım pişman olup ülkesine sahip çıkmaya başlarlar

bu arada bunlara karşı bir site var

Arkadaslar Yokmu Hackhell De Şu Sİteyİİ Patlatabilecek Bir İnsan Evladi 24 Saat Pc Nin Basinda Bos Bos Oturacaginiza Şu Sİteyİİ Patlatip Hayir İŞİ Yapsaniz Fena Mi Olur ..

Sitedeki özür dileyenler listesi kaldırıldı.

Herşey bir yana bu kampanyayı başlatanlar aydınım diye geçiniyorsa memleket elden gitmiş demektir. Ki geçiniyorlar. Lütfen bu tür ucuz numaralara kanmayalım. Ama ASALIM KESELİM! gibi tepkiler vermek anlamsızdır. Onlara cevabımızı medeni bir şekilde açılan karşıt sitelerden verelim.(Ha hacklemeye karşı değilim ama :)

Bu sahte aydınların yaptıkları halkın tepkisini çekmek bir yana Türkiye Cumhuriyeti'nin dışişleri politikasına da zarar verebilir. Desteklenirse.

.
Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeşin bir sözü vardı;

-kandaşın,gönüldaşın seni bırakıp ihanetliğe gidiyorsa bırak gitsin..
hatasını er yada geç anlayıp geri dönecektir.
Dönmüyorsa eğer gaflettendir.ki gafleti üzerinden atacaktır.
Gafletten değilse kanı bozuktur.
Ki kanı bozuk adamı dinlemeye lüzum bile yoktur...

toprağın bol olsun.NUR içinde yat başbuğum

bir avuç soysuz köpek sürüsü,aşşağılık ve kansız ermeni yalakaları.

bu ermeniler euorovizyon şarkı yarışmasında biz türkleri kötüleyecek bir sarkıyla katılacaklar diye duydum doğrumu?? sayet doğruysa bu herifler iyice sapıtmış ,heleki bunlarla dostca ilişkiler kurulur diyenlerin ya aklından yada kalbinden şüphe duyarım

kardeşlerim içimizde ermeni iti kaynıyo üstelik hepsi de saygı gösterilmesi gereken makamlarda onları kim oraya getiriyorsa.. çok çalışmamız lazım kardeşlerim çok okuyacaz çok öğrenecez...

Geri