Erkeklerin Arkadaşları Harbidir

eftalya

Deniz Kızı
Reaction score
0
Yapılan bir araştırmada

Kadinlarin Arkadaslari:
Bir kadin butun gece eve gelmemis. Ertesi sabah kocasina, gece bir arkadasinda kaldigini soylemis. Kocasi karisinin en yakin 10 arkadasini aramis ve hicbiri karisinin kendisinde kaldigini onaylamamis.

Erkeklerin Arkadaslari:

Bir adam butun gece eve gelmemis. Ertesi sabah karisina, gece bir arkadasinda kaldigini soylemis. Karisi kocasinin en yakin 10 arkadasini aramis ve 5 tanesi kocasinin kendisinde kaldigini onaylamis ve diger 5 tanesi ise kocasinin hala kendisiyle birlikte oldugunu iddia etmis.

İşte arkadaşlık budur

Ama her iki durumda da yalan ortaya çıkıyor

Sanki Karı Milletini Bilmiyoruz Tek Ayak Üzernde Kusursuzca 40 Yalan Söleyebilirler :)

o değiL de o hatun neredeymiş acaba gece =)

ben sana onlarca kadin soyleyeyim birbirlerini erkeklerden daha iyi tutan :=) ama kadinlar birazdaha seytanca yalanlar soyluyorlar.. herseyleri planli oluyor... 10 arkadasi varsa 10 nunu birden ariyor ve birtanesiyle anlasiyor o birtaneside bende kaldi diyor :=)

Erkek bilir çünkü bir gün kendiside çapkınlığa çıkacaktır ve arkadaşı ona lazım olacaktır onun için mutlaka kankalarını kollar nerden mi biliyorum aynı yalanı yıllardır ben uyduruyorum.

her ne kadarda yalan söylenilse de arkadaşlarını korumak ona zor durumda yardım etmek daha iyidir :)

Erkek yalan söyleyemediğinden dolayı söylediği yalan sınıfına girmez. Çünkü hemen yakalanır. Buda söylemin yalan olmadığı anlamına gelir :huh: :durdurun

Ancak kadın söz konusu ise. 40 takla attırırlar insana. :)

Buradan sadece erkeklerin yalancı olduğu sonucuna varamayız. Sonuçta kadın da yalan söylemiş. Hem erkekler en azından arkadaşını satmamış. Bu konuyla ilgili Cem Yılmaz'ın görüşlerini de hatırlamak da fayda var.

hani cem yılmaz anlatıyor ya aynen durum öyle...
erkekler yalancıdır hep yalan söyler derler.işte erkek yalan söyleyemiyor ki onun yalancı olduğunu düşünüyorsun.yalanını yakalıyorsun.ama kadın öyle mi öyle kusursuz söyler ki kendisi bile inanır bir süre sonra

Geri